- 13 Mayıs 2020
- 10
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Eflatunyesil
-
Allah korusun Allah isteyen herkese versin yazdım zaten dikkat etmedin sanırımAllah düşmanımın başına vermesinlik bir durum değil. Evlilik oturmadan pat diye çocuk yapılmaz. Mesela bir problem varsa nişanlınla evlenmeyecek misin? Ya da o senle evlenmeyecek mi? Ya da ilk ay tüp bebeğe mi koşacaksın? Nasip işi bu hiç bir problem olmasa da çocuk bazen olmayabilen bir şey zaten. Ya da defalarca tüp bebek denemesi başarısız olanlar var. O zaman napacaksın?
Büyük harfle yazdığın kısım önemli. Linç yememek adına eklediğin samimiyetsiz temenni değil.Allah korusun Allah isteyen herkese versin yazdım zaten dikkat etmedin sanırım
Enfeksiyon var mı yumurtalık normal mi .bunlar ultrasonla görünür müTabi ki kontrole gitmekte fayda var, bebek planlıyorum dediginizde muhtemelen folik asit başlatacaklar kan değerlerinize bakılır eksik olan varsa tamamlanır, kilo fazlanız varsa verdirilir gibi vücudu optimize etme çalışmaları oluyor genelde. Muayenede de enfeksiyon var mi vu yumurtalıklar normal mi gözüküyor onlara bakılmıştı benim, her hangi bir sorun olmadan sperm örneği fln vs istenmiyor bizden istemedi en azından.
Öncelikle siz bebek yapmak çocuk sahibi olmak için mi evleniyorsunuz ? Bir evlilikte en önemli şey sevgi saygı çocuk daha sonra gelmeli ama evlenmeden önce küçük testler ile eş adayınıza sevgi ve saygınız test edebilirsiniz. Daha sonra bebek olayını düşünmelisiniz.Kızlar ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Aranızda yaşayan belki vardır son dönemlerde gebe kalma sıkıntısı yaşayan çiftler var ( ALLAH DÜŞMAN BAŞINA BİLE VERMESIN )
Ve benimde kafama takılıyor hep evlenmeden önce bu konuda bir sıkıntımızın okup olmadığını belirleyen bir test varmı hani yumurta kalitesi vb. Şeylere bakan
Enfeksiyon var mı yumurtalık normal mi .bunlar ultrasonla görünür mü
Vajinal muayene mi gerekiyor
Vajinal muayene gerekiyor. Tabi bunlar ne kdr sağlıklı bi üreme sisteminizin olduğuna dair kontroller, sonucları bebek sahibi olup olamayacağınızı belirlemez.Enfeksiyon var mı yumurtalık normal mi .bunlar ultrasonla görünür mü
Vajinal muayene mi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?