benim gibiler yüzünden hangi cinayetler işlenio çok merak ettim doğrusu delikafaduldenasıl sen kusura bakmada sen ve senin gibi zihniyetler olduğu sürece ortada ar namus die bişey kalmicak nerdeysee üzülüorum bu yüzdende :roflol:siz siz olun önce kendiniz gibi olunnn....
Yapma Bihter!
Çok ayıp bu dediğin..lmaz:
Konuyla ne ilgisi var bunun
Daha nerelerden de girerim ama artık yeter..
PTT'ye gidicim..
Betiş'in APS'sini alıcım..
ben erkek olsam Lale'yi alırdım ama babam kasap değil nolcek şimdi..
ama bu denli fütursuzca konuşan sizi, pamuklarda sarmalanmış olsanız bile almazdım işte...
Şu söylediğiniz ne kadar ayıp,ne kadar talihsiz farkındamısınız?
ben erkek olsam Lale'yi alırdım ama babam kasap değil nolcek şimdi..
ama bu denli fütursuzca konuşan sizi, pamuklarda sarmalanmış olsanız bile almazdım işte...
her haltı yiyip bi orası kalan birini alacağıma lalayi alırım vallaşakkıdı
ya şoka girdin. okuduklarıma inanamıyorum. Allahım aklıma mukayyet ol...
ya siz ne diyorsunuz. töre için öldürmeyimi savunuyorsunuz. töre için öldü namuslu kızdı ne demek.. ölümden öldürmekten, bahsediyoruz.yani yolda bir erkek arkadaşıyla konuştu diye aile meclisi tarafından ,töre yüzünden öldürülen kız için arkasından öldü ,ama töre için öldümü diyeceğiz... ya biri lütfen bana yanlış anladığımı söylesin ..nolur...
hadi laliş yine yırttın heee....
iyisin iyiii....
benim kasdettiğim o diil sözleri yanlış anlıosunuz arkadaş töre için namustan bahsetti tabikide onu savunmuorum ne demek yanii bağnazca fikirleri savuncak insanlar tabikide diiliz sadece şunu sölüorum o tip insanları zaten değiştiremezsiniz yani elinde sonunda eğer kız yıkanmış bu saçma sapan beyinler yüzünden ölcekse kendini kız ifade edemedi belkide o kızı namussuz die düşünerek öldürdüler ama kız öldüğünde oysaki namusluydu olay buuu lütfen bu tip örümcek beyinli insanları savunuomuşum gibi bi düşünce yaratmayalım...
benim kasdettiğim o diil sözleri yanlış anlıosunuz arkadaş töre için namustan bahsetti tabikide onu savunmuorum ne demek yanii bağnazca fikirleri savuncak insanlar tabikide diiliz sadece şunu sölüorum o tip insanları zaten değiştiremezsiniz yani elinde sonunda eğer kız yıkanmış bu saçma sapan beyinler yüzünden ölcekse kendini kız ifade edemedi belkide o kızı namussuz die düşünerek öldürdüler ama kız öldüğünde oysaki namusluydu olay buuu lütfen bu tip örümcek beyinli insanları savunuomuşum gibi bi düşünce yaratmayalım...
ne anlamsız bi açıklamakafamçokkarıştı
Yav burada bilem kısmetlerim çıktı ya..
Annemi kimse durduramaz artıkın..
Gidiyim evlenicem..
Yarın kınam var
Öbür gün kırmızı kuşağımla düğünüm:CüvCüv::CüvCüv:
sen de anlamadın di mi eylülüm...heh ben de anlamadım...
ankaranın havasındandır belkim...
anlayan bize de anlatsın plisss...
kelimeleriniz bu şekilde değilde o mesajınızda. şimdi düzelttiniz. neyse ki...
sen de anlamadın di mi eylülüm...heh ben de anlamadım...
ankaranın havasındandır belkim...
anlayan bize de anlatsın plisss...
kırmızı kuşağı(kudret kemeri) sakın unutma lalişimŞeniz
kırmızı kuşağı(kudret kemeri) sakın unutma lalişimŞeniz
Hepinize çok teşekkür ederim...
burada saygıyı hiç bozmadan sizlere kibarca uyarıda bulunuyoruz hepimiz...
ama siz hiiç tınmıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?