Kızlar selam. Benim baya ciddi bi ilişkim var,yılbaşında evlenme teklifi edecek ağzından kaçırdı bnm sevgilim =) biz isteme olayını kendi aramızda hop diye tekliften sonra mı konuşalım? yani konuşuyoruz zaten de o hemen istediğini söyledi,fakat ben temmuzdaki kpssye hazırlandığım için kararı bana bıraktı. ailem izmirde yaşıyo ben kütahyadayım. o da denizlide ortada böyle bi üçgen var. anneme anlatsam biraz daha tanıyın birbirinizi diyecek. hani bazı şeyler zaman kavramının dışında,bunu anneme anlatamıyorum. bi çok olayla ben erkek arkadaşımın karakterini,bana sevgisini gördüm ama bunu aileme anlatmam mümkün deil anlamaz yani. bi de birbirimizi tanımamız için bi resmiyet olması lazım ki gidelim gelelim. ben ocak ayında istiyorum söz kesilsin ama ona yanlış bi tarih vermek istemiyorum mahcup olurum sonra. şimdi sizce nasıl çıkayım yola. ben erkek arkadaşıma yıldırım aşkıyla vuruldum ve bi çok olayda nasıl hareket ettiğini gördüm ondan eminim. lütfen bana bi yol haritası çizin. gerek bnm durumumda olanlar,gerek annem olacak yaşta olanlar yardımızını bekliyorum. teklife 2 hafta kaldı bişeyler yapmalıyım ((