• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifinde aldığım tektaşımm :)

hayırlı olsun cnm :( daha nişanlım bana evlenme teklifi etmedi nişan için alış verişe çıktıgımızda alıyordu tektaş görümcm fln durttü tektasınıda beyen diye :19::19: olmaz didim nişnlım anladı kıskıs gülüverdi :19:evlenme teklifi etmeden ne yuzuguymuş didim bakalım ne zamna teklif edick benimki nikah tarihinede az kaldı o güne kadar vakti var :19:

hayırlı olsun cnm :( daha nişanlım bana evlenme teklifi etmedi nişan için alış verişe çıktıgımızda alıyordu tektaş görümcm fln durttü tektasınıda beyen diye :19::19: olmaz didim nişnlım anladı kıskıs gülüverdi :19:evlenme teklifi etmeden ne yuzuguymuş didim bakalım ne zamna teklif edick benimki nikah tarihinede az kaldı o güne kadar vakti var :19:

İnşallah istediğin gibi bi teklif ve beğendiğin bi yüzükle karşılaşırsın canım :) teşekkür ederim :)

canım güzel ama taşı çok büyük alyansla beraber takıldığnda abartılı durmazmı biraz?

Gerçekten çok güzel.. :nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederim :)
canım güzel ama taşı çok büyük alyansla beraber takıldığnda abartılı durmazmı biraz?

Evet canım haklısın, ikisi birlikte hoş durmaz çok kaba görünür. Alyansı klasik bombeli alyanslardan beğeniyorum ve ikisi yan yana uyumsuz olur diye ayrı ayrı takmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim :)

Evet canım haklısın, ikisi birlikte hoş durmaz çok kaba görünür. Alyansı klasik bombeli alyanslardan beğeniyorum ve ikisi yan yana uyumsuz olur diye ayrı ayrı takmayı düşünüyorum.

ben de paylaştım benimkileri, bi göz atarsan sevinirimm... :34:

ben tektaştan anlamam, istemedim de eşimden, özellikle istemedim işlevsel görmediğimden.
şimdi sadece görsel olarak yorum yapıcam.
tektaşı beyaz altına yakıştırıyorum. keşke sarı değil de beyaz altından yapılsaymış, çok daha zarif dururdu :16:
böyle de güzel tabi ki, siz beğenin yeter ki.
mutluluklar diliyorum :16:

ben tektaştan anlamam, istemedim de eşimden, özellikle istemedim işlevsel görmediğimden.
şimdi sadece görsel olarak yorum yapıcam.
tektaşı beyaz altına yakıştırıyorum. keşke sarı değil de beyaz altından yapılsaymış, çok daha zarif dururdu :16:
böyle de güzel tabi ki, siz beğenin yeter ki.
mutluluklar diliyorum :16:

Teşekkür ederim :) bende tam tersi sarı altın seviyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

benmkide daha etmedi 7 martta nikahımız var ama tık yok:47:

benmkide daha etmedi 7 martta nikahımız var ama tık yok:47:

ben tehdit ettim vallahi nikaha kadar muddet ettin ettin dedim ama tabi bilof yaptım evet dicm tabiside ama evlnme teklifi etmezse çok buyuk hayal kırıklıgına ugrarım ve çok kırılırım inş ederler :47::47:

Güzel bi yüzük.

Ama benim mantığım şu, "Tektaş dediğin tek bir taştan oluşmalı. Etrafında taş olmamalı"

ben tehdit ettim vallahi nikaha kadar muddet ettin ettin dedim ama tabi bilof yaptım evet dicm tabiside ama evlnme teklifi etmezse çok buyuk hayal kırıklıgına ugrarım ve çok kırılırım inş ederler :47::47:

kaç kere söledim ne zaman etcen bak isteme olcak etmedi nişan olcak bekledm nikah günü aldık bekliyom yok yok evlilik teklifinin amacı hepsinden önce olması değilmi kız alındı nikah olcak evlencez evlenme teklifi mi olcak bende evet dicem çoktan hayal kırıklığına uğradım zaten canm kaç senedir birlikteyiz bide hiç hevesim kalmadı ne hayller kurmuştum

kaç kere söledim ne zaman etcen bak isteme olcak etmedi nişan olcak bekledm nikah günü aldık bekliyom yok yok evlilik teklifinin amacı hepsinden önce olması değilmi kız alındı nikah olcak evlencez evlenme teklifi mi olcak bende evet dicem çoktan hayal kırıklığına uğradım zaten canm kaç senedir birlikteyiz bide hiç hevesim kalmadı ne hayller kurmuştum

9 yıllık ilişkimiz vr bende kaçkez dedim halada diyorum geçtigimiz cuma dedim yine sen ne zmn evlenme teklifi edicksin diyor hep benmi dicm diyor herşeyi bndn bekleme diyr uyuzzz herif beni hep nişandn sonraya attı nişandn sonra evlenme teklifi edilir dedi durdu nişanlandık köprünün inşaa edilmesini bekliyoz snrm :1::1:

Hahhah çok güldüm yerim senin tribini bencede bencede doğru yoldasın :16: inan çok beceremiyorlar ama çabaları bile güzel:1:

Umıdınıkes ozaman :1::1: bizimde öyle oldu ve etmedi çnkü :19: :14::15: hyrlısı cnmm

Back