Müstakbel eşiniz masraftan kaçınmıyor ama "ufak defolu" mu tercih ediyorsunuz? hmm pekiSelam kızçeler nasılsınız umarım iyisinizdir çok çok sevgiler
Ben evlenme sürecine girmiş bulunuyorum 2 hafta sonra nişanım var çoook heyecanlıyım. Nişanla düğün arasını çok fazla uzatmayacağım. Çeyiz için şimdiden başlayalım diyoruz internetten örnek çeyiz listelerine baktım uzuun uzun gidiyorÇok şükür ki müstakbel eşim masraflardan kaçınan birisi değil. O bakımdan hevesimi kaçırmayacağı için çok şanslıyım. Kiradansa paramızı tamamlamak için az bir kredi çekip ev almayı planlıyoruz kimisi evi görüp öyle çeyize başlayın diyor kimisi ne beğenirsen al kafasında ama ben bilemedim. Gözüm kara her şeyi alıp sonra evde kalabalık istemiyorum. Karacanın ufak defolu ürünleri sattığı bir yer vardı daha uygun fiyata alabiliyordunuz (bilmeyen varsa öğrenmiş olsun:) oradan alışveriş yapan var mı? Önerir misiniz?
Ev alıyoruzya hani akıllı bıdığım her şeyin en lüksüne meraklı değilim ondan :3Müstakbel eşiniz masraftan kaçınmıyor ama "ufak defolu" mu tercih ediyorsunuz? hmm peki
ufak defolulardan zarar gelmez diyolardı ondan düşünmüştüm de haklısınız sanırım hiç yönelmim o tarafa.Ev belli olunca alincak şeyler mobilya halı perde buzdolabı vs. Onun dışında incik boncuk alınacak bir sürü şey var. Defolu ürünlere yönelmeyin bence kısa omurlu olur. Bir de yeni evinize defolu eşya almayın bence. Sonuçta esinizde masraftan kaçan biri değilmiş
doğru evet ya eksik ürün bakımından hiç düşünmemiştim direkt vazgeçtim değerli düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler <3Çatal kasik bicak, düdüklü tencere, celik tencere, kepçe vb. bunlarin hepsi uzun ömürlü esyalar. Ay ben sıkıldım artik degistirecegim diyene kadar kullanmaya devam edersiniz. O yuzden defolu tercih etmeyin. Yemek takimlarinda ise genelde defolu urun+ eksik parca oluyor.
Bir şeyin defosuzu en lüksü olmuyor tatlım ama sen bilirsin:)Ev alıyoruzya hani akıllı bıdığım her şeyin en lüksüne meraklı değilim ondan :3
Lükse meraklı olsanız Jumbo, Smeg falan alırdınız. Siz zaten Karaca alacakmışsınız, onu da defolu almayın bence. Hele de elektronik eşya, granit tencere tarzı şeyleri.Ev alıyoruzya hani akıllı bıdığım her şeyin en lüksüne meraklı değilim ondan :3
bütün her şeyim karaca olmayacak nasıl mümkün olsun zaten belli başlı şeyleri ordan alırım demiştim de vazgeçtim burdaki tatlı insanların güzel önerileri üzerine vazgeçtim yaniLükse meraklı olsanız Jumbo, Smeg falan alırdınız. Siz zaten Karaca alacakmışsınız, onu da defolu almayın bence. Hele de elektronik eşya, granit tencere tarzı şeyleri.
yok yok mutfağın belli olsun işte dolaplara sığar mı bilmem ne herkesin çok karıştığı mevzular bilirsiniz evlenirken herkesin bi fikri oluyor sizden önce :))Ev belli olunca alincak şeyler mobilya halı perde buzdolabı vs. Onun dışında incik boncuk alınacak bir sürü şey var. Defolu ürünlere yönelmeyin bence kısa omurlu olur. Bir de yeni evinize defolu eşya almayın bence. Sonuçta esinizde masraftan kaçan biri değilmiş
Mecbur alınacak şeyler çok fazla. Yemek takımı, çatal bıçak takımı,bardak takımı vs daha da bir sürü detay. Başkalarını çok karıştırmayın sınırı çizin yoksa alır başını gider herşeyyok yok mutfağın belli olsun işte dolaplara sığar mı bilmem ne herkesin çok karıştığı mevzular bilirsiniz evlenirken herkesin bi fikri oluyor sizden önce :))