• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleniyorum - farklı bir düğün organizasyonu istiyorum

goncagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
179
0
96
Burdur
kızlar haziranda düğünüm var ve düğünde farklı bi organizasyon düşünüyorum neler önerebilirsniz ...:26:

Canım nasıl bir mekanda evlenmek istediğini belirtirsen (kır, havuz başı, tarihi mekan, banket alanı, otel gibi) ve bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz :)

Canım nasıl bir mekanda evlenmek istediğini belirtirsen (kır, havuz başı, tarihi mekan, banket alanı, otel gibi) ve bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz :)

göl kenarı sayılır ama salon göle karşı bi salonda büyük balo olacak ama herkesten farklı ne olabilir onu bilmiyorum fikirleriniz nelerdir...

göl kenarı sayılır ama salon göle karşı bi salonda büyük balo olacak ama herkesten farklı ne olabilir onu bilmiyorum fikirleriniz nelerdir...

Farklida neyi farkli olsun.. :)

Dekorasyonu mu?

Iceri girisi mi?

Hediyeleri mi?

Müzigi mi ?

Yemegi mi ?

Senin aklindan mesela degisik deyince minicik birseyde olsa ne geciyor ?

Farklida neyi farkli olsun.. :)

Dekorasyonu mu?

Iceri girisi mi?

Hediyeleri mi?

Müzigi mi ?

Yemegi mi ?

Senin aklindan mesela degisik deyince minicik birseyde olsa ne geciyor ?

dizayn olarak mesela ve dans ederken farklı birşeyler olsun herkesin düğünü gibi değilde daha farklı bişi olsun gelenler waaaww diyecek ve unutamayağı bi düğün...

Bak böyle birsey yapabilirisiniz....

10-15 kisi topla arkadaslarindan kuzenlerinden vs... Her biri kendine bir es bulsun... Siz iceri gireceginize haber verin ama pist bos olsun.... Dans müzigi calsin o topladiklarin sizden önce kol kola ayni sirada arka arkaya iceri girsinler... En sonda sen ve esin girin... zaten onlar iceri girerken herkess sasirdigi icin bir heycan ve sessizlik olucak.. Onlarda bir yarim cember olustursun en sonda siz geldin ve dans edin :46:

Umarim anlatabilmisimdir :1: ve hosuna gider :26:

Bak böyle birsey yapabilirisiniz....

10-15 kisi topla arkadaslarindan kuzenlerinden vs... Her biri kendine bir es bulsun... Siz iceri gireceginize haber verin ama pist bos olsun.... Dans müzigi calsin o topladiklarin sizden önce kol kola ayni sirada arka arkaya iceri girsinler... En sonda sen ve esin girin... zaten onlar iceri girerken herkess sasirdigi icin bir heycan ve sessizlik olucak.. Onlarda bir yarim cember olustursun en sonda siz geldin ve dans edin :46:

Umarim anlatabilmisimdir :1: ve hosuna gider :26:

ben mesela sey düşündüm salona girerken önümüzde iki meselali genc arkamızda da iki mesaleli genc sonra biz orta da dansa başladığımızda o 4 mesaleli gencte dans bitene kadar etrafımızda duracak... bu nasıl

ben mesela sey düşündüm salona girerken önümüzde iki meselali genc arkamızda da iki mesaleli genc sonra biz orta da dansa başladığımızda o 4 mesaleli gencte dans bitene kadar etrafımızda duracak... bu nasıl

Evet o da olabilir :) sonucta senin dügünün :34:

Bi tanıdığın düğününde görmüştüm
Dans ederlerken çocuklar etraflarında halka yapıp bi süre dönmüşlerdi
Çocuklar bu görev için hazırlanmıştı tabi
Erkek çocuklar takım elbiseli,kızlar süslü püslüydü
Benim çok hoşuma gitmişti
Yakınlarınızı çocukları olabilir mesela

Bi tanıdığın düğününde görmüştüm
Dans ederlerken çocuklar etraflarında halka yapıp bi süre dönmüşlerdi
Çocuklar bu görev için hazırlanmıştı tabi
Erkek çocuklar takım elbiseli,kızlar süslü püslüydü
Benim çok hoşuma gitmişti
Yakınlarınızı çocukları olabilir mesela

olabilir aslında tşk ederim

canım mesale tutanları unut onun yerıne sızın onunuzden gıden kucuk bı kız dusun gusel bı elbıselı sırtında kanatları elınde sepet.. sızın onunuzden gıdıp yerlere gul yapragı atıcak. daha sonra sız dans ederkende bıraz etrafınızda donup gul atmaya dewam edıcek . cok gusel olur kı denendı ben nısanımda yapmıstım :1:

bi tanıdığın düğününde görmüştüm
dans ederlerken çocuklar etraflarında halka yapıp bi süre dönmüşlerdi
çocuklar bu görev için hazırlanmıştı tabi
erkek çocuklar takım elbiseli,kızlar süslü püslüydü
benim çok hoşuma gitmişti
yakınlarınızı çocukları olabilir mesela

harika bir fikir :) not aldım :))))

herkesi şaşırtmak için gelinilk damatlık giymiş 2 çift gelsin millet şaşkın kalsın :)) sonrasında onlar ortamdan çıksın siz girin :)))
ortama önce damat gelsin aştan bahsettin benimle bir ömür için gelir misin? desin ve gelin gelsin
damat gelinin önünde gül serperek gelsin.
çiftin resimlerinden yapılan slayt gösterilsin sonra ortama girilsin.

Eltimin düğününü örnek verebilirim çok beğenmiştim açıkcası.
Düğün havuz başında büyük bir yerdeydi. (sosyete olduğu için eşimin tarafı) Herkes toplandıktan sonra, masalar o biçim süslü tabi, müzik başladı gelin ve damadın küçüklüğünden büyüyene kadar, tanışma fasılları falan filan hepsinin resimleri müzik eşliğinde başladı. Sonra, önce damat geldi çalan müzikde delisin delisin sen delisin alkış eşliğinde tabi herkes ayakta. sonra gelin tek başına damada doğru oynayarak geldi eteğini sallayarak kur yaparak dans ettiler ama normal dans değil, gelin müziğe göre hareketler yaparak oynuyor. müzikden sonrada confetiler havai fişekler cıvıl cıvıldı. çok beğenmiştim.

bencede önemli bir detay aslında kızlar eski bi konu ama aranıza yeni katıldım. çünkü 5 ay sonra benmde düğünüm var. bence daha güzel fikirler çıkabilir.

Back