Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl bir mekanda evlenmek istediğini belirtirsen (kır, havuz başı, tarihi mekan, banket alanı, otel gibi) ve bütçeni söylersen yardımcı olabiliriz :)
göl kenarı sayılır ama salon göle karşı bi salonda büyük balo olacak ama herkesten farklı ne olabilir onu bilmiyorum fikirleriniz nelerdir...
Farklida neyi farkli olsun.. :)
Dekorasyonu mu?
Iceri girisi mi?
Hediyeleri mi?
Müzigi mi ?
Yemegi mi ?
Senin aklindan mesela degisik deyince minicik birseyde olsa ne geciyor ?
Bak böyle birsey yapabilirisiniz....
10-15 kisi topla arkadaslarindan kuzenlerinden vs... Her biri kendine bir es bulsun... Siz iceri gireceginize haber verin ama pist bos olsun.... Dans müzigi calsin o topladiklarin sizden önce kol kola ayni sirada arka arkaya iceri girsinler... En sonda sen ve esin girin... zaten onlar iceri girerken herkess sasirdigi icin bir heycan ve sessizlik olucak.. Onlarda bir yarim cember olustursun en sonda siz geldin ve dans edin
Umarim anlatabilmisimdir ve hosuna gider :26:
ben mesela sey düşündüm salona girerken önümüzde iki meselali genc arkamızda da iki mesaleli genc sonra biz orta da dansa başladığımızda o 4 mesaleli gencte dans bitene kadar etrafımızda duracak... bu nasıl
Evet o da olabilir :) sonucta senin dügünün
Bi tanıdığın düğününde görmüştüm
Dans ederlerken çocuklar etraflarında halka yapıp bi süre dönmüşlerdi
Çocuklar bu görev için hazırlanmıştı tabi
Erkek çocuklar takım elbiseli,kızlar süslü püslüydü
Benim çok hoşuma gitmişti
Yakınlarınızı çocukları olabilir mesela
bi tanıdığın düğününde görmüştüm
dans ederlerken çocuklar etraflarında halka yapıp bi süre dönmüşlerdi
çocuklar bu görev için hazırlanmıştı tabi
erkek çocuklar takım elbiseli,kızlar süslü püslüydü
benim çok hoşuma gitmişti