Evleniyormuyum bekar hayatımı yaşıcam belli değil

elgur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
136
48
Kızlar yardım edin köşeye sıkışmış durumdayım ne gapacağımı bilmiyorum bu kaynanayla..

benim 1 ay sonra düğünüm olacak inşallah ama nerde oturacağım mobilyalarım kısaca hiçbirşeyim yok..
Neden derseniz benim nişanlımın ailesi arsa aldılar 3katlı ev yapacaklar durumları iyi şuan oturdukları ev dokuz daire bi dairesinde büyük kaynana sekizindede gelinler oturuyor kaynanamda bu gelinlerden biri...

Ben çok yeni nişanlıyken kaynanam sen gel benim oturduğum dairede otur eşya almayalım 1 sene sonra yeni yapacağımız evine yeni eşya alırız yeni evine uygun olur kirayada çıkma boşuna dedi eşyaların harap olmasın bende diğer gelinin evine gideceğim dedi. Eltim kaynımın teyze kızı akraba evliliği yan. Kaynatamında tırları var hep yolda. tamam dedim ne kadar salakmışım git gel apartmandaki inşanları tanıdım.

Geçenlerde eltim aradı kimsenin haberi yokmuş birtek bana söyledi kaynatam ev bakmış 2+1 bize alıcakmış kredi başvurusumda bulunmuş ama bu bi sır eltimden başka kimse benim bildiğimi bilmiyor bende ağzımı açamıyorum eltime laf gelmesin diye o apartmanda oturamam ben açık bi bayanım gelin gideceğim aile ile uyuşamıyırum..

Asıl meseleye gelelim benim be yapmam lazım ki o binada oturmayayım eltimde hiç istemiyor kaynanasının bi sene onda olmasını bende istemiyorum o binada oturmayı kiraya çıkamayız nişanlım kira vermek istemiyor hadi ikna ettim diyelim bu sefer ben suçlu olucam başta kabul ettin neden fikrinden döndün dicekler tatsızlık çıkacak ben bilsem binanın böyşe olduğunu kabul esermiydim hiç napcam akıl verin bir ay sonra düğünüm var ev alma işide yattı sanırm

Bu konuyu dünde görmüştüm dünkü yorumlardan tatmin olamadın sanırım.:KK51: başta tanımadan kabul ederek hata etmişsin bu saatten sonra vazgeçersen sorunlar yaşayacağını düşünüyorum

zor bir durum ama zaten başta kaynananın evinde kalmayı kabul etmen biraz yanlış herkesle çok iyi bile anlaşsan sen yeni evli olacaksın kendine ait evini düzenini kurman benimsemen en doğrusu ister kira olsun ister ev alsınlardı ama senin kendi evin olsaydı kalacağın yer. durumları iyi diyosun o yüzden böyle yorum yapıyorum ama bir ay kala daha önceden kabul ettiğin bir şeye itiraz etmen nasıl karşılanır bilemiyorum inşaallah her şey gönlünce olur şimdiden mutluluklar dilerim

Kızlar yardım edin köşeye sıkışmış durumdayım ne gapacağımı bilmiyorum bu kaynanayla..

benim 1 ay sonra düğünüm olacak inşallah ama nerde oturacağım mobilyalarım kısaca hiçbirşeyim yok..
Neden derseniz benim nişanlımın ailesi arsa aldılar 3katlı ev yapacaklar durumları iyi şuan oturdukları ev dokuz daire bi dairesinde büyük kaynana sekizindede gelinler oturuyor kaynanamda bu gelinlerden biri...

Ben çok yeni nişanlıyken kaynanam sen gel benim oturduğum dairede otur eşya almayalım 1 sene sonra yeni yapacağımız evine yeni eşya alırız yeni evine uygun olur kirayada çıkma boşuna dedi eşyaların harap olmasın bende diğer gelinin evine gideceğim dedi. Eltim kaynımın teyze kızı akraba evliliği yan. Kaynatamında tırları var hep yolda. tamam dedim ne kadar salakmışım git gel apartmandaki inşanları tanıdım.

Geçenlerde eltim aradı kimsenin haberi yokmuş birtek bana söyledi kaynatam ev bakmış 2+1 bize alıcakmış kredi başvurusumda bulunmuş ama bu bi sır eltimden başka kimse benim bildiğimi bilmiyor bende ağzımı açamıyorum eltime laf gelmesin diye o apartmanda oturamam ben açık bi bayanım gelin gideceğim aile ile uyuşamıyırum..

Asıl meseleye gelelim benim be yapmam lazım ki o binada oturmayayım eltimde hiç istemiyor kaynanasının bi sene onda olmasını bende istemiyorum o binada oturmayı kiraya çıkamayız nişanlım kira vermek istemiyor hadi ikna ettim diyelim bu sefer ben suçlu olucam başta kabul ettin neden fikrinden döndün dicekler tatsızlık çıkacak ben bilsem binanın böyşe olduğunu kabul esermiydim hiç napcam akıl verin bir ay sonra düğünüm var ev alma işide yattı sanırm

görücü usulümü ??? ben senin yerinde olsam,, kendi evime çıkmak istiyorum diye diretirim, veyahut nişanı atarım cidden,,, bazı KV ile yaşayan insanlar var ama kavınvalideni kendi yiğeni istemiyor (?&%&%)
bende evlendiğimde evim yoktu ama ben eşimin bekar evine gelin gittim,,, yani önemli olan eşya, ev değil ama sizin kapınızı kapattığınız zaman bir mahremiyetinizin olması,,
birde evlilik güzel ama ilk ayları hep sorunlu oluyor çünkü sonuçta biribirini seven iki insan ama aynı evde yaşamanın verdiği sorumluluklar ve çatışmalar yaşanıyor,,,,
çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan da,,,gerekiyorsa kendin tut,,, öyle lüks olmasın 2 göz yada bir oda bir salon evin olsun,,, eşyada uydurursun bir şeyler,,,,
misal minik bir köşe takımı veyahut uyduruk bir çekyat birde mutfak masası alırsın,,,
bazalı bir yatak alırsın,,,
beyaz eşya taşınmakdan aşınmaz,,,,
çeyizinide götürmezsin evine,,, sonra öteki ev yapılınca zevkine göre döşersin evini, çeyizini de götürürsün,,,
bu arada benim eşimin evi çok küçükdü hiç bir eşyamı götürmedim kıyafetlerimi bile götürmedim,,,
sen bilirsin tabiki de,,,,

sıfır eve gelın geldım esyalarımı bellonadan aldırdımm :)) 5 aylık hamıle evlı mutlu cocukluyum ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR

X