• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenirken market alışverişi

temel gıda maddeleri temizlik maddeleri alınması gerekiyor ben de eve kuru yiyecek saklama kavanozu aldığımda içlerini hep dolu götüreceğim inşşş bulgur pirinç vs. ya da hiçbiri olmadı dolap üstüne bol bol magnett :KK70:

konu başlığı süper canım ya benimde kafam takılıyo buna bomboş ev bi liste çıkarsak aslında hiç fena olmaz :)

Evlendikten sonra eşimin evinde yaşamaya devam ettiğimiz için yani o evde daha önce yaşayan biri olduğu için bizim market alış verişimiz şöyle oldu: Eşim bana hangi marka deterjan (çamaşır ve bulaşık mk. için) alayım diye sordu. Deterjan aldık böylece. Temizlik ürünleri vardı (çamaşır suyu vs) onları almadık.

Gıda için, bakliyat, kahvaltılık, un, şeker, yağ alınabilir. (Bunlar vardı ve biz sadece takviye yaptık)

Lababo için pompamız yoktu onu aldık :))
Çay süzgecimiz yoktu, onu da aldık..

Şimdilik aklma gelenler bunlar..

Zamanla oluyor zaten. Yoğurt falan almadık 10 gün kadar balayındaydık o yüzden bozulacak şeyler almamıştık..

O günlerimi hatırladım şimdi, ne güzeldi...

canım ilk market alışverişiniz için liste yapmayın büyük bir markete gidin ve reyonları atlamadan tek tek dolaşın almak istediklerinizi, ihtiyaçlarınızı alın daha sonrakinde listeyle gidersiniz

Kızlar balayı tatilsiz olmak evlilik , ben yeni evliyim ve balayı tatilimiz muazzamdı , gitmeden önce çok araştırma yaptım ve şuan %70 erken rezervasyonlar devam etmekte konu ile ilgili bilgi almak isterseniz özelden de msj atabilirsiniz...

annenizin evindeki temizlik ürünlerini gözden geçirin temel kullanılanların listesini yapın, yiyecektede kuru bakliyat gibi ürünlerin ilk başta en küçük paketlerini alın daha sonra kullandıkça boyutlarını değiştirirsiniz, birçok yerde market yakın zaten çok fazla da yüklenmeyin iki kişi olacaksınız sonuçta, mutfağı da tıklım tıklım doldurmanın anlamı yok

Back