- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar. Bir arkadasim yeni evlenecek ve henuz esya kismina gecilmedi. Ama kayinvalidesi ve gorumcesi alinacak koltuklarin rengini kendileri seciyor. Yani gelin devre dışı. Sanki kendileri oturacak gibi herseye karisiyorlar. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Damat odeyecek parasini. Ama erkek ler bu konuda biraz duz goruslu olur ya. Kayinvalidesi mutfak gereclerini falan alip koyuyor kenara. Disardan bakinca jest gibi geliyor damada. Ama benim görüşüm yani herseye evin hanimi olacak gelin karar versin. Kayinvalide aliyor fakat aldigini begenmeyebilir gelin.bir sey soyleyemiyor nisanlisina neden diye sorarsan.soyledigi anda damat annem iyilik yapiyor ne varki bunda deniliyor.
Arkadaşınız ne alıyor peki? Tüm maddi yük erkek tarafındaysa canları ne istiyorsa onu alırlarDamat odeyecek parasini. Ama erkek ler bu konuda biraz duz goruslu olur ya. Kayinvalidesi mutfak gereclerini falan alip koyuyor kenara. Disardan bakinca jest gibi geliyor damada. Ama benim görüşüm yani herseye evin hanimi olacak gelin karar versin. Kayinvalide aliyor fakat aldigini begenmeyebilir gelin.bir sey soyleyemiyor nisanlisina neden diye sorarsan.soyledigi anda damat annem iyilik yapiyor ne varki bunda deniliyor.
Henüz bir esya konusu açılmamış. Daha 1 kez gorustu aileleri.Arkadaşınız ne alıyor peki? Tüm maddi yük erkek tarafındaysa canları ne istiyorsa onu alırlar
Nişanlısıyla detaylı bir şekilde konuşması daha iyi olurHenüz bir esya konusu açılmamış. Daha 1 kez gorustu aileleri.
Cidden boylemi dusunuyorsun. Mesela katologdan nisanlinla bir koltuk begeniyorsun. Renk konusunda fikrin var. Ama nisanlindan bir duyuyorsun. Annem su renk cok guzel olur dedi. O renk alacam falan. Ne tepkin olurValla bizde esya bakmaya baslıyoruz önumuzdeki ay keske birileri de benim yerime alsa hazır etse paşa paşa girsem eve ödeseler
Tabi işin şakası ama tamamen yalnız olmakta gercekten cok ugrastırıcı.. Hiç desteğimiz yok sikayetci değilim canları sağolsun bizde ailelerin durumu yok biz onlara destek oluyoruz aksine..Cidden boylemi dusunuyorsun. Mesela katologdan nisanlinla bir koltuk begeniyorsun. Renk konusunda fikrin var. Ama nisanlindan bir duyuyorsun. Annem su renk cok guzel olur dedi. O renk alacam falan. Ne tepkin olur
Bizde ne alınsa foto atıyordu bana kv hangisini beğenirsen seç diye. Kız da dile getirsin ya da beraber gitsin seçmeyeDamat odeyecek parasini. Ama erkek ler bu konuda biraz duz goruslu olur ya. Kayinvalidesi mutfak gereclerini falan alip koyuyor kenara. Disardan bakinca jest gibi geliyor damada. Ama benim görüşüm yani herseye evin hanimi olacak gelin karar versin. Kayinvalide aliyor fakat aldigini begenmeyebilir gelin.bir sey soyleyemiyor nisanlisina neden diye sorarsan.soyledigi anda damat annem iyilik yapiyor ne varki bunda deniliyor.
Yine iyi miş benim kaynana seçtiğim misafir odasının rengini beğenmemiş istediği koltuk takımını almıştı bu kötüye işaret arkadaşım arkasına bakmadan kaçıp evlilik yüzüğünü kaynanaya versinMerhaba arkadaslar. Bir arkadasim yeni evlenecek ve henuz esya kismina gecilmedi. Ama kayinvalidesi ve gorumcesi alinacak koltuklarin rengini kendileri seciyor. Yani gelin devre dışı. Sanki kendileri oturacak gibi herseye karisiyorlar. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Allah yardimcin olsun kardesim.simdi nasil peki yine herseye mudahale ediyormiYine iyi miş benim kaynana seçtiğim misafir odasının rengini beğenmemiş istediği koltuk takımını almıştı bu kötüye işaret arkadaşım arkasına bakmadan kaçıp evlilik yüzüğünü kaynanaya ver
Ben ne kendi ailemi ne eşimin ailesini cagirmadim eşya secerkenMerhaba arkadaslar. Bir arkadasim yeni evlenecek ve henuz esya kismina gecilmedi. Ama kayinvalidesi ve gorumcesi alinacak koltuklarin rengini kendileri seciyor. Yani gelin devre dışı. Sanki kendileri oturacak gibi herseye karisiyorlar. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Kadın bana çok çektirdi iftirada attı aile içi meselelerimede karışınca bunu evimden kovdum sonra bütün oğullarına benim onu dövdüğünü anlatmış bana iftira attı şimdi bütün oğulları annelerini dövdüğünü sanıyor kadın ölmeden doğru olanı bilmelerini istiyorumAllah yardimcin olsun kardesim.simdi nasil peki yine herseye mudahale ediyormi
Henüz bir esya konusu açılmamış. Daha 1 kez gorustu aileleri.