Evlenirken baba evinden ayrılmak zor geldi mi??

MrsBanker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
497
4
46
İstanbul
Kızlar merhaba;
Öncelikle umarım yanlış yere başlığı açmıyorumdur..
Ben temmuz ayında evleniyorum..nerdeyse 5 seneye yakın ilişkimiz mutlu sonla bitecek inşallah..biz birbirmizi ilk gördüğümüz andan itibaren evliliği hayal ettik hep..şuan deli gibi mutlu olmam gereken bir dönemdeyken ben baba evinden ayrılmanın zorluğunu şimdiden yaşamaya başladım..
evlenenlere hep özenirdim..ohh ne güzel sevdiğini almış bir ömür boyu onunla derdim.ama şimdi gelin görünkü anneme baktıkça ağlamak geliyor..sık sık onlara sarılmak istiyorum..daha cok vakit geçirmek istiyorum..üniversiteyi dışarda okudum haftalarca görmediğim zamanlarda oldu..ben başka bir sehre gelin gidiyorum ve bu sefer üniversite dönemindeki gibi güçlü hissetmiyorum kendimi..sanki onlar olmasa benim bi yanım hep eksik kalacak gibi..
bu arada aramız 2 saatlik bir yol yanii hafta sonları görüşme ihtimalimiz çok yüksek.yinede bunu kendime anlatamıyorum..
dün iş yerindne bir arkadaşın nikahına gittim..kızla çok bir samimiyetimiz yoktu..kızın nikahında nasıl gözlerim doldu anlatamam..bende vertigo hastalığı var strese bağlı baş dönmelerim oluyor..başım öyle kötü oldukii.
böyle oldukça kendimi daha da güçsüz hissettim..ben düğünümde ne yapıcam ağlayıp ağlayıp başımımı döndürücem yada ne bilim günümümü zehir edicem..nasıl atıcam bunu üzerimden bilmiyorum..
sevdiceğime kavuşacağım işte bundan güzel şeymi var diyip kendime kızıyorum..ama lafta geciremiyorum..
sizler evlenirken nasıl olmuştunu??çok mu normal şu durumum biraz deneyimlerinizi dinlemek adına bu başlığı açtım..
şimdiden teşekkür ederimm

Canim baslarda zordu,yani tuhaf biraz kendi evin oluyor,kendi düzenin ama Insallah coook cok mutlu olursun ve cabuk adapte olursun yeni hayatina.
Hayirlisi olsun hakkinda

(bu arada görüsmedigin arkadasinla irtibate gectin mi?)

baba evınden çıkarken, senelerce kafeste kalmiş bır kuşun özgurluge uçusu gıbıydı... ve o gunden içimde çok net hıssettıgım tatlı bır huzur vardı... ve his hala ilk gunku gıbı canlı ve guzel

Canim baslarda zordu,yani tuhaf biraz kendi evin oluyor,kendi düzenin ama Insallah coook cok mutlu olursun ve cabuk adapte olursun yeni hayatina.
Hayirlisi olsun hakkinda

(bu arada görüsmedigin arkadasinla irtibate gectin mi?)

inşallah cnm iyi dileklerin için tşekkür ederim.. hala karar veremedim düşünüyorum teli elime alıp alıp bırakıyorum

o gün geldiğinde benim için büyük bi kurtuluş olucağı için.bu konuda bile kendini şanslı hissedebilirsin..

ınsan her seye alısır canım cocukların olur sonra onlardan nasıl ayrılcan dersın ınsallah mutlu olursun

ana gibi yar baba gibi diyar olmaz....

zor olsada allahın bir lütfu evlilik alışıcaz bende 1 ay sonra ucuyorum yuvadan allah baska ayrılık göstermesın mutluluklar

Allahim yar ve yardimcisi olsun yeni yuva kuran herkesin.
Allahim en kötü günde bile gülücükleri eksik etmesin yuvasindan.

insanın sevdiği ile kendi yuvasını kurması çok güzel şimdiden tebrik ederim seni canım.. ama anne babana düşkünsen de ayrılmak zor olur herhalde.. ben henüz evli değilim, ama düşününce benim de içim tuhaf oluyor.. yanlarındayken ne kadar anlaşamasak da, bizim kahrımızı koşulsuz çeken insanlar onlar.. umarım sen de bu dönemi çabuk atlatıp hemen yeni hayatına alışırsın..

çok teşekkür edeirm kızlar inanın böyle bile gözlerim doluyor..ya ben bir an önce evleneyim o kadar istedimki okul bitsin zor bekledik ..okul bitti askere gitti hemen gelince bir mucizeyle hemen işe girdi ardından nişan ...hersey o kadar hızlı geliştiki bizde..çünkü çok kararlıydık çok istekliydik..şimdi böyle hissettiğim için kendime kızıyorum nişanlımda üzülmesin diye ona söylemiyorum..
radyolog umarım sende cok mutlu olursun sneinde bişi kalmamış..

Sanki sihirlenmiş gibiydim..Oysa ne hayaller kurmuştum evden çıkarken.

Malesef arkama bakmadan çıktım evimden..Ya telaş,ya heyecan bir şekilde çok donuk çıktım evden..Ben iki gözü iki çeşme olacağımı zannediyordum.

Çok güçlü ayrıldım baba evinden aslında..

LÜTFEN o arkadasinla irtibata gec ve davet et dügününe.
Demistim kaybedecek birseyin yok!!!

düğünüme davet edicem bunu kafama koydum belki ilk konuşmam davetiyemi verirken olur yada öncesinde mesaj atarım şuan için kararsızım..ama düğüne davet edicem gelir yada gelmez kendisi bilir

Son düzenleme:
Evden esyalarım cıkdıkdan sonra kendımı bı tuhaf hıssetmeye baslamısdım zaten kendımı mısafır gıbı hıssedıyordum zaten bıde gelınlıgımı gıyıp gelınce ah oo korna seslerı yokmu duyunca yaklasdıkca seslsr bende bı tuhaf oldum babamı ılk kez aglarken gordum koca adam okadr cocuk evlendırdı ablamda aglamayan adama bı bakdım aglıyor kıyamdım bende basladım aglamaya ama kendımı sıkdım aglamamk ıcın arabaya bınerkende bı bakdım son kez evıme o kadar ama ayrılırken hayallerım vardı kımseye aglamayın dıcekdım ama olmaıd dayanamdık

ne kadar güzel olmuş..kendimi şartlandırmak istemiyorum ama bende ağlayarak ne onları üzmek istiyorum nede makyajım aksın istiyorum
çünkü kedimi biliyorum bir başladımmı ağlamaya iki gözüm iki çeşme zor durdururlar valla:))
Rabbim ne güzel o şekilde evden çıkmayı nasip etmiş sana..inşallah bende cok güçlü olurum

benim babam ablamda cok ağlamıştı birde ben evin en küçük kızıyım bende nasıl olur bilmiyorum..herkes kendini tutmaya çalışacak bundan eminim..beni istemeye bile geldiklerinde annem ve ablam kendini zor tutmuştu..babama bakamadım bile göz göze gelseydik biliyorum ipler kopacaktı..

baba evinden cikmak o evde nasil yasadigina ne gecirdigine bagli canim seninde icin acidigina gore guzel gunler yasamissin,bende oyle ayrilirken cok zorlandim son kez odalari tek tek gezdim annemin babamin yuzune uzun uzun baktim geri gelmeyecek cocuklugumun ve belkide en guzel yillarimin gectigi baba evi ,kendi evinde o evde oldugu gibi ana kuzusu olamayacaksin sorumluluklarin olacak ,hersey cok degisecek ama guzel yonleride cok var , insallah mutlu olursun

ben evin en küçüğü şımarık aile fertlerinin ayrı ayrı üzerine titrediği,annemin tek bir yemek bile yaptırmadığı,yorulmıyım diye elimden bezi alıp asla temizliğee bile sokmadığı ,ne bilşm en ufak bi gripte bile annesinin yanında yatan evin küçüğü bebeği ..böyle büyüdüm.. şimdi kendime ait evim olacak sorumluluklar artacak vs.. zor geliyor düşündükçe tabii ama evden ayrılmak en zoru işte..
babam hala der kızım bir alo de hemen yanındayım bir alona bakar kendini yalnız hissetme der.

bende sneın gıbıydım yemek yapmasını bıle bılmıyordum ben kız evlendıgımde ama 5 sene oldu evlenelı artık ezberledım yemek kurdu oldum cıkdım ahcı edasında gırerım mutfaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…