Canim baslarda zordu,yani tuhaf biraz kendi evin oluyor,kendi düzenin ama Insallah coook cok mutlu olursun ve cabuk adapte olursun yeni hayatina.
Hayirlisi olsun hakkinda
(bu arada görüsmedigin arkadasinla irtibate gectin mi?)
baba evınden çıkarken, senelerce kafeste kalmiş bır kuşun özgurluge uçusu gıbıydı... ve o gunden içimde çok net hıssettıgım tatlı bır huzur vardı... ve his hala ilk gunku gıbı canlı ve guzel
LÜTFEN o arkadasinla irtibata gec ve davet et dügününe.
Demistim kaybedecek birseyin yok!!!
Sanki sihirlenmiş gibiydim..Oysa ne hayaller kurmuştum evden çıkarken.
Malesef arkama bakmadan çıktım evimden..Ya telaş,ya heyecan bir şekilde çok donuk çıktım evden..Ben iki gözü iki çeşme olacağımı zannediyordum.
Çok güçlü ayrıldım baba evinden aslında..
Evden esyalarım cıkdıkdan sonra kendımı bı tuhaf hıssetmeye baslamısdım zaten kendımı mısafır gıbı hıssedıyordum zaten bıde gelınlıgımı gıyıp gelınce ah oo korna seslerı yokmuduyunca yaklasdıkca seslsr bende bı tuhaf oldum babamı ılk kez aglarken gordum koca adam okadr cocuk evlendırdı ablamda aglamayan adama bı bakdım aglıyor kıyamdım bende basladım aglamaya ama kendımı sıkdım aglamamk ıcın arabaya bınerkende bı bakdım son kez evıme o kadar ama ayrılırken hayallerım vardı kımseye aglamayın dıcekdım ama olmaıd dayanamdık
ben evin en küçüğü şımarık aile fertlerinin ayrı ayrı üzerine titrediği,annemin tek bir yemek bile yaptırmadığı,yorulmıyım diye elimden bezi alıp asla temizliğee bile sokmadığı ,ne bilşm en ufak bi gripte bile annesinin yanında yatan evin küçüğü bebeği ..böyle büyüdüm.. şimdi kendime ait evim olacak sorumluluklar artacak vs.. zor geliyor düşündükçe tabii ama evden ayrılmak en zoru işte..
babam hala der kızım bir alo de hemen yanındayım bir alona bakar kendini yalnız hissetme der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?