• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip yeni bir şehire geldim arkadaşım yok yalnizim

Aynilarini yaşadım ve hala yasamaktayim . Cok ama cok zor bir yerden br yere gidip oraya alismak. Her ne kadar hala Aşık bile olsaniz.. bu birazda çevrenizdeki insanlari kucaklayici olup olmamasindan da kaynaklaniyor. Bakin mesela siz onlarin ' seni kapatalım yok boyle olmaz vs.. ' demesini unutamamissiniz. Ben tesetturlu bir bayanim. Sizi o yönde tesvik etmeleri guzel bir sey olur elbette. Ama boyle degil ! Sizin suan isteğiniz. Sefkat,merhamet, anlayis,sevgi,sicaklik,samimiyet,iletişim,arkadaslik.. bunlari istiyorsunuz oradaki TÜM insanlardan yani çevrenizden, Eminim. Cunku ben de tüm bunlara acim :(

düşünün benim şehir bile degil , koskocaman bir şehirden ilçeye geldim . En guzel tarafi sessizliğe alıştım , kendimi dinliyorum ama galiba fazla dinliyorum :)) çünkü bazen gerçekten o kadar yalniz hissediyorum ki bazen sanki yalniz da öleceğim gibi oluyor :KK43:(
Ben gece gunduz aglardim. Suan biraa aglamalrim azaldi. Ama en son 3 gun oncr agladim bu durrumdan ötürü :/)

Aynilarini yaşadım ve hala yasamaktayim . Cok ama cok zor bir yerden br yere gidip oraya alismak. Her ne kadar hala Aşık bile olsaniz.. bu birazda çevrenizdeki insanlari kucaklayici olup olmamasindan da kaynaklaniyor. Bakin mesela siz onlarin ' seni kapatalım yok boyle olmaz vs.. ' demesini unutamamissiniz. Ben tesetturlu bir bayanim. Sizi o yönde tesvik etmeleri guzel bir sey olur elbette. Ama boyle degil ! Sizin suan isteğiniz. Sefkat,merhamet, anlayis,sevgi,sicaklik,samimiyet,iletişim,arkadaslik.. bunlari istiyorsunuz oradaki TÜM insanlardan yani çevrenizden, Eminim. Cunku ben de tüm bunlara acim :KK43:
Işte aradığım kelime "samimiyet". Kimsede samimiyet goremediğim için mesafeli davranıyorum. Çünkü burada kiminle tanıştıysam hepsi kıyasa girdi. Onun kocası bunu almış sen neden almıyorsun. Onun evi şöyle benimki neden değil. Eşimle arkadaşlarının arasında bile soğukluk oldu. 10 senelik evli kadınlar yeni evli biriyle kendilerini kıyaslayıp bunu eşlerine yansıttılar. Oysa ben onlara kapımı açıp tüm samimiyetimi gösterdim. Samimiyetle kabul ettiğim insanların benden ziyade eşyalarımla ilgilenmiş olmaları hoşuma gitmedi. Ben kimseyle çiş yarışına giremem. Oturup saatlerce dedikodu yapamam. Onun bunun evindeki eşyayı kıskanmam. Bu tip insanlarla ne kadar arkadaşlık edebilirim?

Arkadaşlar merhaba Ekim 2016'da evlenip Erzincana yerleştim. Bekarken Ankarada gazetecilik yapıyordum. Evlenince işimi biraktim. Mutlu bir evliliğim var fakat bu şehirde tanıdığım hiç kimse yok. Eşimin ailesi ve arkadaşları hep burda. Eşim bana elinden geldiğince vakit ayırıyor ama ben bir türlü mutlu olamıyorum. Burada çalışabileceğim bir yer yok. Eşim hafta sonlarını ailesi ile geçirmemizi istiyor ama ben bu durumu sevmiyorum. Aksama kadar evde canim çok sıkılıyor eşim sürekli gelip suratim niye asık diye soruyor. Tartistigimizda ben seni mutlu edemiyorum diyor. Ailem erkek kardeşimden dolayı sıkıntılı olduğu için Ankaraya da gitmek istemiyorum. 5 ay önce düşük yaptım psikolojim iyice bozuldu. Ayrıca eşim çok korumacı her şeyi beraber yapalım istiyor. Spora gideceğim her yeri en ince ayrıntısına kadar araştırıyor. Çok aktif bir hayattan monoton bir hayata geçiş yaptım bu yüzden mutlu olamıyorum. Yıllarca tek başıma ayakta kaldığım için her şeyi ben hallederim moduna girince eşim çok sinirleniyor. Bu şehre onun ailesine alışamadım ne yapmalıyım.
Bende aynı senin gibi,başka memlekete gelin geldim aşk dedim,seviyorum dedim,herşeyden öte nasip dedim çok fazla önünü sonunuda düşünmedim açıkcası..Yıllarca çalışmış evde oturmak nedir bilmeyen biriyken hop evlendim diye eve kapandım,kendilerinden başka hiç birşey düşünmeyen ailesi,sanki kocama eş değilde kaynanamın istediği zaman hizmetini yapacağı,misafirine falan koşturacağı.istediği zaman koluna takıp gün gÜn gezdirip hava atacağı için evlenmişim gibi düşündüm uzunca bi süre..spor salonu olsun başka başka aktiviteler olsun hiç birine gidemedim eşimin kıskançlıkları yüzünden..sonra gelsinn depresyon,gelsin olumsuz düşünceler,gelsin evliliğe lanet ve gelsinn her gece kavgalar..

Ben gece gunduz aglardim. Suan biraa aglamalrim azaldi. Ama en son 3 gun oncr agladim bu durrumdan ötürü :/)
ben ağlardım hala ağlıyorum , kendimi teselli ediyorum , komşuluk ilişkisi yok ama arkadaşlarım çok çok iyi , işteyken onlarla mutluyum , kaprislerimi , nazımı , üzgün halimi çekiyorlar ama yine de o gurbet olayı çok farklı .
Kvdeyle samimiyet kuramadık çok istesem de , bu daha çok canımı sıkmaya başladı, sonuçta eşim icin geldim buraya isterdim ki bir ailem olsun o da olmadı :))

Evlenirken 2 yıl en fazla 3 yıl burada kalıp Ankaraya taşınacaktık. Eşim ailesi ile evlenmeden önce sürekli didisiyordu. Ama şimdi annesiyle aşk yaşıyorlar resmen. Annesi kışın haftanın 3 günü bizde oluyor. Daha önce birbirlerini yiyen ana oğul ben gelince öyle tatlandı ki anlatamam. Ben hu durumu eleştirince eşim annemi mi kıskanıyorsun diyor. Evin tek çocuğu. Akrabaları ile tanışmami ve onlar ile iyi gecinmemi istiyor ama akrabaları hakkında annesinin anlattıklarından sonra onlara iyi davranmak içimden gelmiyor. Kaynanamın anlattığına göre onlar bunlara bir sürü kötülük etmiş. Bende haliyle tavır alıyorum sonra suçlu ben oluyorum. Onlara yüz vermediğim ve muhabbet etmediğim icin. Tartistigimizda asik suratlilik ve yabani olmakla suçlanıyorum. Ben netim birini sevmiyorsam onunla asla konuşmam ama bunlarda o yok. Sürekli politikler
Allahım yaşadıklarımın aynısı,ama sana bişe diyeyimmi arkadaşım bi süre sonra politik olmayıda öğreneceksin..

Bende aynı senin gibi,başka memlekete gelin geldim aşk dedim,seviyorum dedim,herşeyden öte nasip dedim çok fazla önünü sonunuda düşünmedim açıkcası..Yıllarca çalışmış evde oturmak nedir bilmeyen biriyken hop evlendim diye eve kapandım,kendilerinden başka hiç birşey düşünmeyen ailesi,sanki kocama eş değilde kaynanamın istediği zaman hizmetini yapacağı,misafirine falan koşturacağı.istediği zaman koluna takıp gün gÜn gezdirip hava atacağı için evlenmişim gibi düşündüm uzunca bi süre..spor salonu olsun başka başka aktiviteler olsun hiç birine gidemedim eşimin kıskançlıkları yüzünden..sonra gelsinn depresyon,gelsin olumsuz düşünceler,gelsin evliliğe lanet ve gelsinn her gece kavgalar..
hic sorma inan ayni durumdaydım , şimdi biraz geri adim attık çünkü 8 aydır Kvdeyle gidip gelmeyi kestik , bu daha da bizi bitirdi çünkü eşim ailesi olmadan yapamadı , hayat sevinci gitti , daha fazla bu duruma dayanamadım bayramda adim attim gittim elini öptüm , onlardan ses seda var mi tabi ki yine yok :((

hic sorma inan ayni durumdaydım , şimdi biraz geri adim attık çünkü 8 aydır Kvdeyle gidip gelmeyi kestik , bu daha da bizi bitirdi çünkü eşim ailesi olmadan yapamadı , hayat sevinci gitti , daha fazla bu duruma dayanamadım bayramda adim attim gittim elini öptüm , onlardan ses seda var mi tabi ki yine yok :KK43:(
Ben 4,5 yıllık evliyim arkadaşım aynı senin yaptığın gibi,haklı olduğum çok konuda aman eşim üzgün aman hakka girmeyin aman tadımız kaçmasın diye (ki kaçıyordu sürekli kavga ediyorduk ailesiyle ben kötü olunca ) çok gittim ellerini öpmeye ama sonuç her seferinde çok daha kötü oldu,Kv dem durmdı hep beni rakibi gibi görüp salak saçma şeyler yaptı,olan bana oldu.benden gitti gidenler şuan düşünüyorum ne çok anlam yüklemişim anlamsız şeylere,aslındaa çok zorda olsa he diyip geçmeyi,önemsememeyi öğrenmek gerekiyor..bu deveyi hepimiz güdeceğiz gidemiyorsak bu diyardan ,oyüzden gerekirse politikde olacağız doğrucu davutluk malesef evlilikde işe yaramıyor.

Ben 4,5 yıllık evliyim arkadaşım aynı senin yaptığın gibi,haklı olduğum çok konuda aman eşim üzgün aman hakka girmeyin aman tadımız kaçmasın diye (ki kaçıyordu sürekli kavga ediyorduk ailesiyle ben kötü olunca ) çok gittim ellerini öpmeye ama sonuç her seferinde çok daha kötü oldu,Kv dem durmdı hep beni rakibi gibi görüp salak saçma şeyler yaptı,olan bana oldu.benden gitti gidenler şuan düşünüyorum ne çok anlam yüklemişim anlamsız şeylere,aslındaa çok zorda olsa he diyip geçmeyi,önemsememeyi öğrenmek gerekiyor..bu deveyi hepimiz güdeceğiz gidemiyorsak bu diyardan ,oyüzden gerekirse politikde olacağız doğrucu davutluk malesef evlilikde işe yaramıyor.
he deyip geçmek ve çok fazla önemsememek gerektiğini ben de anladım , o kadar kafama takıyordum ki sabaha kadar kabuslarla uğraşıyordum , yürürken , is yaparken , okula giderken hep aklımdaydı bu durumlar , nasıl daha iyi olabilirim , nasıl her şeyi duzeltebilirim , kendimi zeyna gibi görüyordum ,
Hata bendedir diyip kendimi düzeltme yoluna girdim , belki de onların dediği gibi samimiyet kurmak istemiyorumdur diyip kendi kendimi sorguya çektim hep , ama bir türlü yaranamadım . Şimdi yine adim attim ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :(( deveyi gütmeyi öğrenmeliyim ne yazik ki çünkü eşimi seviyorum ,allah hepimizin yardımcısı olsun ,
Ben kuma gibi geldim sanki onlara simdi daha iyi anlıyorum :)) abileri ,oğulları yani Eşim beni çok sevdi , ben yokken büyük ihtimalle onların yaninda da bana toz kondurmadı , her ne kadar bana yaşananları anlatmasa da anlıyorum şimdi daha iyi . Onlar da beni bu kadar sevmelerini kaldıramadıklari için benimle samimi olmayarak bana ceza verdiler akıllarınca.

Üniversite oku bir tane daha

Ya da eşin sana butik vs açsın madem kıskanç kadın iç giyim vs olsun bari

ben ağlardım hala ağlıyorum , kendimi teselli ediyorum , komşuluk ilişkisi yok ama arkadaşlarım çok çok iyi , işteyken onlarla mutluyum , kaprislerimi , nazımı , üzgün halimi çekiyorlar ama yine de o gurbet olayı çok farklı .
Kvdeyle samimiyet kuramadık çok istesem de , bu daha çok canımı sıkmaya başladı, sonuçta eşim icin geldim buraya isterdim ki bir ailem olsun o da olmadı :))
Calismaniz ve arkadaşlarınızın olmasi bir arti sizin icin. Ama maalesef benim bpyle bir durumum yok. Evde olunca da arkadas nasil olsun. Komsuluk ilişkilerine gelince maalesef o da yok burada. Bir laf soylicem de neyse gunaha girmeyim
. Nasilninsanlar anlamadim
Görgüsüzlük hat safhada.. :/

Işte aradığım kelime "samimiyet". Kimsede samimiyet goremediğim için mesafeli davranıyorum. Çünkü burada kiminle tanıştıysam hepsi kıyasa girdi. Onun kocası bunu almış sen neden almıyorsun. Onun evi şöyle benimki neden değil. Eşimle arkadaşlarının arasında bile soğukluk oldu. 10 senelik evli kadınlar yeni evli biriyle kendilerini kıyaslayıp bunu eşlerine yansıttılar. Oysa ben onlara kapımı açıp tüm samimiyetimi gösterdim. Samimiyetle kabul ettiğim insanların benden ziyade eşyalarımla ilgilenmiş olmaları hoşuma gitmedi. Ben kimseyle çiş yarışına giremem. Oturup saatlerce dedikodu yapamam. Onun bunun evindeki eşyayı kıskanmam. Bu tip insanlarla ne kadar arkadaşlık edebilirim?
Tak sepeti koluna herkes kndi yolunsa. Bu kadar basit

Ben her zaman net bir insan oldum. Asla politik davranamıyorum. Ortam yok kırılan kırılsın banane diyorum. Diğer türlü yapınca kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
Kırılan kırılsın mantığı =yalnizlik ne yazikki..
Eşinin akrabalari sana kötü davraniyorlarmi?birseylerini gördünmu kv deye pek inanma derim kimin ne olduğu pek belli olmaz.bende senin gibiyim 33 yaşındayım bazen pişman oluyorum.çünkü bu düşünceler beni insan sevmez sevemez hale getirdi...

Arkadaşlar merhaba Ekim 2016'da evlenip Erzincana yerleştim. Bekarken Ankarada gazetecilik yapıyordum. Evlenince işimi biraktim. Mutlu bir evliliğim var fakat bu şehirde tanıdığım hiç kimse yok. Eşimin ailesi ve arkadaşları hep burda. Eşim bana elinden geldiğince vakit ayırıyor ama ben bir türlü mutlu olamıyorum. Burada çalışabileceğim bir yer yok. Eşim hafta sonlarını ailesi ile geçirmemizi istiyor ama ben bu durumu sevmiyorum. Aksama kadar evde canim çok sıkılıyor eşim sürekli gelip suratim niye asık diye soruyor. Tartistigimizda ben seni mutlu edemiyorum diyor. Ailem erkek kardeşimden dolayı sıkıntılı olduğu için Ankaraya da gitmek istemiyorum. 5 ay önce düşük yaptım psikolojim iyice bozuldu. Ayrıca eşim çok korumacı her şeyi beraber yapalım istiyor. Spora gideceğim her yeri en ince ayrıntısına kadar araştırıyor. Çok aktif bir hayattan monoton bir hayata geçiş yaptım bu yüzden mutlu olamıyorum. Yıllarca tek başıma ayakta kaldığım için her şeyi ben hallederim moduna girince eşim çok sinirleniyor. Bu şehre onun ailesine alışamadım ne yapmalıyım.
Merhaba sizinle ortak bir derdimiz olunca yazınızı okudum bende büyüdüğüm ve ailemin bulunduğu başka bir Şehirde ( eşimin ailelerine yakın ) yaşıyorum sizin eşiniz ne kadar güzel Üzerinize düşüyor bir Şeyler yapmaya Çalışıyor benim eşim umursamıyor bile boş zamanları uyur genelde bende bol bol ev işi yaparım ki ben çalışıyorum bence eşinize çok yansıtmamaya çalışın ve onu ikna ederseniz Ankara konusunda daha iyi olur ikna olacak potansiyel bar gibi görünüyor o ihtimal bizde yok maalesef

Erzincanlıyım küçüktür biraz ama candır memleketim. Bu arada senelerce Gümüşhane'nin ilçesinde yaşadım , Paris e gider gibi giderdik Erzincan'a:D

Erzincan'da eşinin de gönlü olacak çok aktivite bulabilirsin aslında çünkü genelde karma olmaz hiçbir şey. Kadın erkek ayrıdır. Yüzmeye gidebilirsin, halk eğitimin kurslarına yazılabilirsin, mesleğin ne bilmiyorum ama ben Erzincan'da da çalıştım , çok güzel zamanlardı benim için işe girmeyi denemelisin kesinlikle. Başka... hobin ilgi alanın nedir bilemediğimden böyle ezberden yazıyorum ama bir çok aktivite var aslında. Spor seviyorsan yamaç paraşütü ,rafting, kayak var. Bisiklet , dağcılık toplulukları var. Bir kere sinema var Gümüşhane de bunu bile bulamıyorduk :confused:

Gümüşhane de yaşarken bir değil iki değil tam üç düşük yaptım ben bu arada. En son ev kuşu olarak geldim büyük şehire. Şimdi evden çıkasım gelmiyor. Nasıl alışmışsam evde tek yaşamaya.

Umarım en kısa zamanda seversin , sevmeyince hiç çekilmiyor yaşanılan şehir. Ama arkadaş şart , evde oturarak arkadaş edinmen de çok zor

Yüksek lisans mı yapsanız o sizi oyalar hem boşa zaman geçirmemiş olursunuz. Normalde evlendim taşındığım kentte mutlu değilim konuları açanları asosyallik önyargısıyla okuyorum ama sizin için cidden üzüldüm. Resmen aşk uğruna kariyeriniz hayat stiliniz felce uğramış. Sonsuza dek orada mı kalacaksınız yoksa belli bir zaman mı? Ben uzun bir sure gazetelere telifli yazılar yazmıştım free lance gazetecilik yapmayı deneyin umarım bit yol açarsınız kendinize

Yüksek lisans mı yapsanız o sizi oyalar hem boşa zaman geçirmemiş olursunuz. Normalde evlendim taşındığım kentte mutlu değilim konuları açanları asosyallik önyargısıyla okuyorum ama sizin için cidden üzüldüm. Resmen aşk uğruna kariyeriniz hayat stiliniz felce uğramış. Sonsuza dek orada mı kalacaksınız yoksa belli bir zaman mı? Ben uzun bir sure gazetelere telifli yazılar yazmıştım free lance gazetecilik yapmayı deneyin umarım bit yol açarsınız kendinize
Iktidar partisinde çalışıyordum işimi google üzerinden uzaktan yapıyordum fakat evlenince yurutemeyecegimi bildiğim için bıraktım. Kendi haber sitém vardı google üzerinden para kazanıyordum. Birde ona güvendim. Kendi işimi istedigim saatte yaparım kazanırım dedim. Ama google yeni bir güncelleme yaptı ve sitenin hiti dibi gördü. Önceden hem maaşlı çalışıp hemde kendi sitemden maaşım kadar kazanıyordum. Hal böyle olunca iyice bunalmaya basladim.

Merhaba sizinle ortak bir derdimiz olunca yazınızı okudum bende büyüdüğüm ve ailemin bulunduğu başka bir Şehirde ( eşimin ailelerine yakın ) yaşıyorum sizin eşiniz ne kadar güzel Üzerinize düşüyor bir Şeyler yapmaya Çalışıyor benim eşim umursamıyor bile boş zamanları uyur genelde bende bol bol ev işi yaparım ki ben çalışıyorum bence eşinize çok yansıtmamaya çalışın ve onu ikna ederseniz Ankara konusunda daha iyi olur ikna olacak potansiyel bar gibi görünüyor o ihtimal bizde yok maalesef
Eşim konusunda çok şanslıyım mutlu edeyim diye gözümün içine bakıyor. Onunda işleri yoğun ama bana vakit ayırır. Onu yormak istemiyorum belki yaşadığım şehirde benim gibi arkadaşlar vardır diye konuyu açtım. Senin de durumun zor. Bulbulu altin kafese koysanda gun gelip ah vatanım diyor

Back