- 27 Ekim 2017
- 93
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hosgeldin aramıza :) benim de 9 ay oldu bende kursa gidiyorum :) nerde oturuyorsunSelam kızlarr bende Türkiye'den evlenip geldim 9 ay oldu kadar oldu dil kursuna gidiyorum Yen'i başladım aslında baktım öğrenilmiyor öyle bekleyerek zorundayız bu dili öğrenmeye
Ben Stuttgartayım canım. Nasıl alışabiln mi zamanın nasıl geçiyor :)Teşekkür ederim canım Hoşbuldumben hannoverdeyim sen nerde oturuyorsun?
Ya açıkçası İzmir gibi havası güzel bir yerden gelip böyle sürekli gri bir hava çokta hoşuma gitmiyor ama alişmaliyım diye kendimi teselli ediyorumben çalişyorum kursa da başladım derken ev işi temizlik derken zaman geçiyor Almancayı tam olarak bilsem çok daha süper olucak zamanla artık oda sen alişabildin mi?Ben Stuttgartayım canım. Nasıl alışabiln mi zamanın nasıl geçiyor :)
1sene olucak ama maslesef alisamadim belki daha tam almanca konusamiyorum diye zorlaniyorumdur. Zaman bi sekilde geciyo ama insan kafa dengi birini istiyor beraber biseyler yapabilecegi bi arkadas istiyo ama maalesef oturdugumuz yerde hic yok belki ondanda zor geliyordur bilmiyorum.Ama alismak zorundayim baska care yok :)Ya açıkçası İzmir gibi havası güzel bir yerden gelip böyle sürekli gri bir hava çokta hoşuma gitmiyor ama alişmaliyım diye kendimi teselli ediyorumben çalişyorum kursa da başladım derken ev işi temizlik derken zaman geçiyor Almancayı tam olarak bilsem çok daha süper olucak zamanla artık oda sen alişabildin mi?
Benim cevremde türkce konusan kimse yok türk yok zatenailemden kimse yok halam var oda 2saat Aramiz esiminde akrabasi yok yani arkadasim yok anlicagin benimde cevrem hic yok bir tane arkadasi olsa kafa dengi cok iyi olur da maleseff belki Bebek olur onunla alisiriz1sene olucak ama maslesef alisamadim belki daha tam almanca konusamiyorum diye zorlaniyorumdur. Zaman bi sekilde geciyo ama insan kafa dengi birini istiyor beraber biseyler yapabilecegi bi arkadas istiyo ama maalesef oturdugumuz yerde hic yok belki ondanda zor geliyordur bilmiyorum.Ama alismak zorundayim baska care yok :)
Seni cok iyi anliyorum benimde akrabalar var ama uzak. Aynen insallah bebis olurda o arkadas olur bize :)Benim cevremde türkce konusan kimse yok türk yok zatenailemden kimse yok halam var oda 2saat Aramiz esiminde akrabasi yok yani arkadasim yok anlicagin benimde cevrem hic yok bir tane arkadasi olsa kafa dengi cok iyi olur da maleseff belki Bebek olur onunla alisiriz
Insallah canim Rabbim isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattirsinSeni cok iyi anliyorum benimde akrabalar var ama uzak. Aynen insallah bebis olurda o arkadas olur bize :)
Merhaba Almanyaya gelin gelenler pişmanmısınızMerhaba arkadaşlar ben 2 ay önce evlenip Türkiye den Almanya'ya gelin geldim. Benim gibi evlenip burada yaşayanlar varmı
Pişmanmısınız önerilerinize ihtiyacım varBende tam tersi..evlenip Türkiye ye gelin geldim..:)))
Almanyada yaşam zormu pişmanlık varmı Bende 5 ay kaldım kızımla ama bir kaç aile sorunu çıktığı için Türkiyedeyim .Eşim herşeyi düzeltiğini söylüyor Ailesinin asla karışmıcağını söylüyor gelll diyor ama ben karar veremiyorum kızım da var ve ilk eşimden yaşımda büyük yapabilirmiyim bilemiyorumBende tam tersi..evlenip Türkiye ye gelin geldim..:)))
Pismanlik degil sonucta isteyerek evlenip geldim. Ben cok zorluk cekiyorum alismakta uyum saglamakta bunu soyleyebilirim.Merhaba Almanyaya gelin gelenler pişmanmısınız
Evet en gicik sey kursa gitmek sanirim :))Yoo pisman degilim bi okul a gidip gelmeyi cok sevmesemde mecburum burada yasiyosam iyi sekilde ogrenmeliyim hic Zorluk yasamadim sukur
Bence Evetttt ama sabah benim okulum 8 de dersteyim ve haftada 5 gün zor oluyor hergün 7 de uyanmak bide gece geç uyuyunca kendime gelemiyorum dersteEvet en gicik sey kursa gitmek sanirim :))
Bende kursa gidiyodum benimde sabah 8 deydı iskence gibi gelıyodu kalkıp gıtmek :))Bence Evetttt ama sabah benim okulum 8 de dersteyim ve haftada 5 gün zor oluyor hergün 7 de uyanmak bide gece geç uyuyunca kendime gelemiyorum derste
Aynen peki sinavi gectiniz mi ? Ve ne zaman gittiniz? Ve sinav zormuydu?benim 25 mayis Prüfung var ve korkuyorum ya gecemezsem diyeBende kursa gidiyodum benimde sabah 8 deydı iskence gibi gelıyodu kalkıp gıtmek :))
Ben 2.5,ay gittim simdi gitmiyorum ara verdim gıtmek istemiyorum evde calsyorm o şekilde sınava gırmyı dusunuyorum oyuzden pek bilmiyorum sınavı. Ama kimisi kasmayın kolay diyo kimisi zor diyo bende çok korkuyorm acıkcası. Bu arada hangi şehirdesiniz.Aynen peki sinavi gectiniz mi ? Ve ne zaman gittiniz? Ve sinav zormuydu?benim 25 mayis Prüfung var ve korkuyorum ya gecemezsem diye
Bende 5 aydır gidiyorum Mayıs’ta sınav umarım geçebilirim hannoverdeyim sen nerdesin ?Ben 2.5,ay gittim simdi gitmiyorum ara verdim gıtmek istemiyorum evde calsyorm o şekilde sınava gırmyı dusunuyorum oyuzden pek bilmiyorum sınavı. Ama kimisi kasmayın kolay diyo kimisi zor diyo bende çok korkuyorm acıkcası. Bu arada hangi şehirdesiniz.