Evlenince makyajsız ne yapacağım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolandırıcılık mı

beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek.
Niye beğenmesin canım siz de :)
Evlilikte hastalık da var sağlık da.. İnsan birbirini ne halde görüp destek oluyor. Yeri geliyor birbirinin kusmuğunu temizliyorsun, ateşten ter olan tişörtünü çıkartıyorsun.
Her şey dış görünüş değil ki. Üstelik güzellik geçici bir olgudur. Allah herkese iç güzelliği anlayış, saygı, merhamet nasip etsin. Evliliğin temeli bunlar bence..

Etraftan çoraplarını topluyorsun pühhüü daha neler var neler

Makyajınızı yavaş yavaş azaltabilirsiniz. Tabi öakyajsız zamanlarınız olacak, banyodan çıkacaksınız mesela. Ama o duru cildinize ufak bakımlar yapıp yine kendinizi bakımlı güzel hissedebilirsiniz. Makyaj hiçbir çirkini güzel yapmaz bu arada unutmayın ( plastik makyaj hariç bence uzak doğuluların makyajı bi değişik burnu bile değiştiriyorlar hahshsh)
Eşinizin yine sizi çok beğeneceğine eminim. Hafif parlatıcınızı sürersiniz göz makyajı yaparsınız biraz oldu bitti

Bende öyleydim gözlerimi hep çerçevelerdim sürmeyle likit sürerdim kocaman görünürdü ve herkes bilirdi beni onu surmeyince ruh gibi bembeyaz olurdum evlenince çıktı tamamen hayatımdan eşim sevmiyor böyle daha iyi diyor ama çok özlüyorum o günlerimi enerjimi ben zamanla alıştım makyajsiz olmaya sürekli yapmaktan kirpiklerim dökülmüş meğer onlar çıktı falan derken gözüm alıştı şimdi sürünce tuhaf geliyor

o kadar abartmiyorsan hafif makyaj yapabilirsin. ben 10 senelik evliyim esim daha makyajsiz gormedi beni, en fazla makyajim biraz akar o kadar. ama tabi sadece kalem suruyorum cok az.

Kendini her halinle sevmeye çalış makyajsız dolaş biraz kusurlarını örtmektense daha sağlıklı bir cilde sahip olmayı tercih etmelisin çünkü makyaj yapmak güzel ama ciddi şekilde temizleyip arındırmak daha önemli

Hahahah
anlasamadigim konu başka, haklı bulduğum konu başka:)) bence de erkekler boya küpü kadınları çok sevmiyorlar, genelde hayatındaki insanın doğal halini daha güzel bulurlar. Ondan likeladim

Bence yavaştan hafifletin makyajinizi. Bir ara ruj sürmeyin mesela. Bir ara allık sürmeyin, ruj sürün . Ama hepsinde göz makyajiniz olsun . En son göz makyajı yapmayın ama ruj ve allık sürün. Gözü alissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…