• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince hemen hamile kalanlar ?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Herkese merhaba:KK200:
Her kadin gibi ben de bir gun anne olacagim gunu iple cekiyorum..
25 gun sonra evleniyorum. Yadirgayan olacaktir elbette ama evlendikten 1 ay sonra hamile kalmak istiyorum nasipse tabii.

Cinsel anlamda birbirimizi taniyoruz, yari yariya da birlikte yasiyoruz sayilir.
Bunlari soyledim ki yorum yaparken goz onunde bulundurun diye.
Eminim istekli olarak evlenip hemen hamile kalan bayanlar vardir. Onlardan yorum almak istiyorum.
Hic pismanlik yasadiniz mi?
Artilari, eksileri nelerdir? Tesekkurler:anneadayı:
-Lutfen yadirgamadan, yargilamadan yorum yapin:KK200:

Neden yargı yapalım :) evlat dünyanın en güzel nimeti bence ;)) öyle hemen ha deyince hamile kalinmiyor artık maalesef o yüzden hemen tutacak diye birşey yok canım... Ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım. 5. Ayında istedik ama olmadı 6.ayda oldu. Pişmanlığa sıra gelirse şöyle söyliyim. İlk zamanlar sürekli "acele mi ettim acaba" gibi soru işaretleri oluyor insanın kafasında... Ama düzenli kontrollerde keseyi görmek minicik mercimek tanesini görmek sonrasında kalp atışı derken alisiyor ve bir diğer aşamaları merak ediyorsun. En güzeli de ilk belirgin tekmeleri , işte o zaman ben bu ufaklığı dogurmaliyim diyorsun :)) bebek pişmanlık değildir :anneadayı::KK200: mutluluklar....

Hayırlı olsun kardeşim
Bu tamamiyle nasip işi
Ben 2 senelik evliyim 14 ay çocuk istemedim şimdide 10 aydır deniyoruz inşallah nasip olur bigün... ve şuan diyorumki o 14 aydada isteseydim yine olmayacaktı zaten olsaydı Rabbim nasip ederdi çünkü takdir-i ilâhi
Kesinlikle bizim dilememizle değil Allah'ın dilemesiyle oluyor
Eğer Yaradan yazmışsa, düşündüğü anda hemen olanlarda var tabi
Bence herşeyden önemlisi Allah'tan hayırlı olanı iste tevekkül et
Eğer hayırlıysa vaktin geldiyse Yaradan nasip ediyor zaten
istesen de istemesen de...

Kaç yaşındasın?

Yadırgamak yargılamak bize düşmez zaten.
Ben evlendikten 6 ay sonra çocuk sahibi olmaya karar verdim.
Bir 6 ay da hamile kaldım - kalacağım diye uğraştım diyebilirim.
Hemen hamile kalmak kişinin kendi tercihi, karşındakini ne kadar tanıdğın ne kadar güvendiğin ile eşdeğer.
Eğer bu anlamda sen yeteri kadar karşındakini tanıdığını ve güvendiğini hissediyorsan, zaten kimseye sorgulamak düşmez.

Artıları hemen büyür gider, siz rahata alışmadan.
Eksileri de belki birlikte yapacağınız seyahat, gezme, tatil vs. gibi programlarınızı bebeğin daha anlayabilir/size uyumsağlayabilir duruma geldikten sonra yapılması için ertelenmesi olabilir.

Evlat dünyanın en güzel şeyi.
Bana göre eksisi hiç bir zaman olmayacaktır, hep artısı olacaktır hayatınıza.
Fakat büyük sorumluluk...

İlk çocuğumu evliliğimin 10. Yılında aldım kucağıma 5 yıl korunduk iş kariyer okul yoluna girsin standartlarımız artsın dedik ikinci 5 yılda da iki kere hamile kaldım biri düştü biri karnımda öldü tam 3. Hamileliğimde çok şükür oğlum doğdu şimdi 7 yaşında ve çok pişmanım korunduğum 5 yıl için insan hemen olcak sanıyor ama öyle olmuyor işte inşaAllah sizin tez vakitte sağlıklı bir bebeğiniz olur

Merhaba, ben evliliğin 1. ayında hamile kaldım. Düşünmüyorduk çok şaşırdık, ama bir saniye olsun keşke olmasaydı demedim. Bazen düşündürüyor tabi hayat daha kolay olabilirdi diye, ama sonra diyorum genç anne olmak çok başka. Hele karnındaki o candan haberdar olmak, hızla hayata tutunuşunu mücadelesini gücünü görmek paha biçilemez. Artıları aranızdaki bağın bambaşka bir boyuta gelmesi, sevdiğin adamın o baba rolüne hazırlanışını görmek çok güzel. Eksileri olarak daha evlilik düzeni tam oturmamış oluyor ara sıra tökezletiyor ama düzen değiştirmektense direk bu şekilde alışmak daha rahat olabilir :) Doğduktan sonra neler yaşayacağız artık zaman gösterecek :) Sonuçta bunun artısı eksisi biraz aranızdaki ilişkiye göre de değişecek.

Herkese merhaba:KK200:
Her kadin gibi ben de bir gun anne olacagim gunu iple cekiyorum..
25 gun sonra evleniyorum. Yadirgayan olacaktir elbette ama evlendikten 1 ay sonra hamile kalmak istiyorum nasipse tabii.

Cinsel anlamda birbirimizi taniyoruz, yari yariya da birlikte yasiyoruz sayilir.
Bunlari soyledim ki yorum yaparken goz onunde bulundurun diye.
Eminim istekli olarak evlenip hemen hamile kalan bayanlar vardir. Onlardan yorum almak istiyorum.
Hic pismanlik yasadiniz mi?
Artilari, eksileri nelerdir? Tesekkurler:anneadayı:
-Lutfen yadirgamadan, yargilamadan yorum yapin:KK200:

Bizde 2 sene birlikteliğin ardından evlendik. Şuan evleneli 1 buçuk ay oldu şuan hamileyim dün öğrendim. Gerçi değerler biraz düşük ama.
Pişman olmak bir yana şuan heyecanla değerin yükselmesini bekliyorum. Umarım sende beklemeden hamile kalırsın

Bizde 2 sene birlikteliğin ardından evlendik. Şuan evleneli 1 buçuk ay oldu şuan hamileyim dün öğrendim. Gerçi değerler biraz düşük ama.
Pişman olmak bir yana şuan heyecanla değerin yükselmesini bekliyorum. Umarım sende beklemeden hamile kalırsın
Neredeyse aynı şeyi yaşamışız :D 1,5 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim, önce şok yaşadım ama sonrası hep iyi mi acabalarla geçti, öyle de devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :)

Neredeyse aynı şeyi yaşamışız :KK70: 1,5 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim, önce şok yaşadım ama sonrası hep iyi mi acabalarla geçti, öyle de devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :)

Hep iyi olsun ikimiz içinde. Sende çook çook güzel ve sağlıklı geçirirsin

Neredeyse aynı şeyi yaşamışız :KK70: 1,5 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim, önce şok yaşadım ama sonrası hep iyi mi acabalarla geçti, öyle de devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :)

Cook tesekkur ederim, hayirlisiyla alin bebislerinizi kucaginiza insallah

Back