evlenince adet sancım geçti diyenler bizle paylaşabilir mi.

prensesimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
11
0
36
Bursa
arkadaşlar evlenince ağrı geçer derler.sanırım kızlık zarından dolayı . doğru mu geçti mi ağrınız evlenince.

arkadaşlar evlenince ağrı geçer derler.sanırım kızlık zarından dolayı . doğru mu geçti mi ağrınız evlenince.

ben bugüne kadar duymadım geçeni
anneme evlen geçer demişler çocuk yap geçer demişler 44 yaşında hala çekiyor ağrı
bence ağrının nedenleri araştırılmalı hormon bozukluğu olabilir vb
bende tam tersi ne ağrı var ne sızı olduğumu anlamam bile :1:

hımm. demekki herkeste aynı etkiyi yapmıyo.ben kızlık zarına yorduğum için hani bakire olanlarda zardan geçmesi kapalı olduğu için daha zor olur diye düşündüm öylede duymuştum.ama geçmiyosa farklı nedenler var tabi.

ağrı olmasının nedeni vajinaya gıden sinirlerle bel-karın kaslarına gıden sinirin aynı kökten cıkmasıdır...
yanı adet sancısının kızlık zarıyla bır ılgısı yoktur.....

Evlenmeden önce öyle çok ağrı çekerdim ki anlatamam günde 2 defa iğne yaptırdığımı bilirim. evlendiğimde regldim. sonra hemen hamile kaldım ve son regl ağrısını hamileyken regl döneminde çektim ama çok feci bir ağrıydı o gün bugündür ağrı nedir bilmem Allah'a şükür.

Evlenince adet sancım geçti diyenlerdenim.
Evlenmeden önce adet olduğum ilk günkü sancım çevremde dillere destan idi.
İlk günümde okula gidemezdim , yazılı falan umrumda olmazdı , liedeyken adetimin ilk günü mutlaka revirde geçerdi,sancıdan mosmor kesilirdim.Dr a götürürlerdi, iğne vs yapılırdı.
Canım babacım Allah rahmet eylesin, hiç zorsunmazdı her seferinde götürürdü.
Aman yarabbi neler çektim yaaa yıllarca...
12 yaşında adetim başlamıştı ,26 yaşında evlendim.
Düşünün 14 yıl o sancıları yaşamak çok kötüydü.
Annem etraftan duyduklarıyla ilerde çocuğum olmaz diye endişelenirdi.
Lisedeyken jinekoloğa götürmüştü hiç unutmam.
Dr anneme anlatırken anlam verememiştim ama sonra anladım.
Dr hiç bir şeyi yok ,kanalları dar ,sancı ondan ,evlenince geçer ,gayet sağlıklı ,doğurgan bir rahim tipi , evlendikten sonra geçer dediğini hatırlıyorum.
Annem ısrarla çocuk olur mu diye sormuş ki, dr '' merak etmeyin kanallar açık ,evlenir evlenmez hamile kalır '' dedi.
Aaa evlendim ki ilk ay hamile kaldım( ne aceleyse) .
Evlendikten sonra geçer dedikleride kendimde tescillenmiş oldu.
Buradaki ,cinsel ilşki sayesinde dar olan kanalların genişlemesi oluyor.
Allahıma binlerce şükür sancım hiç olmadı desem yanlış değil.
Dr lar biliyorlar yani ...
16 ve 13 yaşlarında iki kızım var.İkiside aynı 12 yaşlarında adetleri başladı.
Kızlarımın benim gibi sancı yaşamadıklarına şükrediyorum.
Sadece küçük kızımın arasıra hafif oluyor, oda normal diyorum .

benim evlenmeden önce hiç agrım olmazdı ama dogumdan sonra adetin başlayacagı anda ağrım başlıyor öyle dayanılmaz bir acı degil ama genede rahatsız ediyor:93:

benimde çok sancım oluyo yorgan döşek yatıyorum evden çıkamıyorum doktora gittim adettinin son gününü idrarını tutamayacak kadar gel bakalım dedi adetimi bekliyorum gidecem dayanamıyorum ilaç içe içede adet dönemim kısaldı 6günden 3güne indi:26::26:

valla hiç bişey geçtiği yok cnm.bekarken banada evlenince geçer derlerdi evlendim bişey geçtiği yok şimdide çocuk olunca geçer diyorlar :19: hep uydurma laflar inanma

Evlenince adet sancım geçti diyenlerdenim.
Evlenmeden önce adet olduğum ilk günkü sancım çevremde dillere destan idi.
İlk günümde okula gidemezdim , yazılı falan umrumda olmazdı , liedeyken adetimin ilk günü mutlaka revirde geçerdi,sancıdan mosmor kesilirdim.Dr a götürürlerdi, iğne vs yapılırdı.
Canım babacım Allah rahmet eylesin, hiç zorsunmazdı her seferinde götürürdü.
Aman yarabbi neler çektim yaaa yıllarca...
12 yaşında adetim başlamıştı ,26 yaşında evlendim.
Düşünün 14 yıl o sancıları yaşamak çok kötüydü.
Annem etraftan duyduklarıyla ilerde çocuğum olmaz diye endişelenirdi.
Lisedeyken jinekoloğa götürmüştü hiç unutmam.
Dr anneme anlatırken anlam verememiştim ama sonra anladım.
Dr hiç bir şeyi yok ,kanalları dar ,sancı ondan ,evlenince geçer ,gayet sağlıklı ,doğurgan bir rahim tipi , evlendikten sonra geçer dediğini hatırlıyorum.
Annem ısrarla çocuk olur mu diye sormuş ki, dr '' merak etmeyin kanallar açık ,evlenir evlenmez hamile kalır '' dedi.
Aaa evlendim ki ilk ay hamile kaldım( ne aceleyse) .
Evlendikten sonra geçer dedikleride kendimde tescillenmiş oldu.
Buradaki ,cinsel ilşki sayesinde dar olan kanalların genişlemesi oluyor.
Allahıma binlerce şükür sancım hiç olmadı desem yanlış değil.
Dr lar biliyorlar yani ...
16 ve 13 yaşlarında iki kızım var.İkiside aynı 12 yaşlarında adetleri başladı.
Kızlarımın benim gibi sancı yaşamadıklarına şükrediyorum.
Sadece küçük kızımın arasıra hafif oluyor, oda normal diyorum .

Dr. nasıl anladı bir bakışta kanaların açık olduğunu ,şimdi dr.lar kanalların açık olup olmadığını anlamak için film çekiyorlar .varsa öyle bir bakışta anlayan bende gideyim nerde bu dr.

Dr. nasıl anladı bir bakışta kanaların açık olduğunu ,şimdi dr.lar kanalların açık olup olmadığını anlamak için film çekiyorlar .varsa öyle bir bakışta anlayan bende gideyim nerde bu dr.

:))) amma profösörmüş doktor canım sende.. bende gitmel istiyorum o jinokologa ben bileydim rahim filmi çekilmezdim..

Benimde acayip sancım oluyordu her ay doktordaydım çok gittim hastaneye yapcak bişey yok tedavisi yok dediler..Evlendim bazı aylar az agırdı ama yine agırdı busene 3 senem olucak artık agırmıyor gerçekten bazen anlamıyorum bile ben şaşırırdım öyle diyenlere şimdi ben diyorum..

:))) amma profösörmüş doktor canım sende.. bende gitmel istiyorum o jinokologa ben bileydim rahim filmi çekilmezdim..

yaa sorma benimde aslında çektirmem gerekicek de cesarettim yok.ama böyle dr.lar varsa hiç gerek yok filme falan direk o dr kimse ona gidelim dimi ama hey Allah'ım yabize niye denk gelmez bu drlar

Sen evlimisin canım benim bebek olmuyodu o yüzden çekildim tıkanıkmış meger..

ağdet sancısı demeyin bana ondan çektiğimi hiç bir şeyden çekmezdim ağdetin birinci günü hastane hastane dolaşırdım ağlamakdan bir hafta elim yüzüm şiş gezerdim komşular ağdet tarihimi benden iyi bilirlerdi bende bir çok doktora gittim ilaçlar kullandım geçmedi 11 yaşımda ağdet oldum 24 yaşımda evlendim. o güne kadar iş de bile rezildim evlendiğin ilk ay sancım geçti çok şükür kurtuldum darısı sancı çekenlere olsun.

ben bekarken oyle fazla agri cekmiyordum, evlendim her adetimde oyle agrim olurduki aglardim bile. dogum yaptim, bi sene sonra adetim basladi. ozamandan beri hic agri cekmedim Allaha sukur)))

Ah desene kader arkadaşıyız .. BENİM 3 SENEDİR YOK AMA ..

ben raim filmine karşıyım arkadaşlar rahim çok hassas bir organ en ufak bir zarar da çok kötü hastalıklar olur bu benim düşüncem tabi ama rahim filmi çektiren arkadaşım anlattı çok canı yanmış rahim kanalları açık olmasına ragmen bebeği olmadı. doktor iyi olursa bence filmede gerek yok bunlar benim düşüncem canlarım ama dilerim size de nur topu gibi evlatlar verir rabbim filme gerek kalmaz.

Back