Evlenince adet duzensizligi nedeni?

Yildiz95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
19
10
3
Merhabalar uzun süredir takıp ediyordum ılk kez yaziyorum. ben evleneli 3 ay oldu evlenmeden bir kac gun once adet geciktirici kulandim birakinca adet oldum devaminda e adetim olmasi gerekenden 2 hafta gec oldu. En son ekim ayinin 1 inde adet olsum. Evlenmeden once en fazla 3 veya 4 gun gecikirdi. Hala adet olmadim. Takvimim diye uygulamada ayin 15 inde adet olcagimi gosteriyor. Bu arada korunmuyoruz. Bu gecikmeler neden olabilir

Kimse cevap vermicek mi? Kendimde bi hamilelik belirtisi de gormuyorum sadece belim ve a ra da kasiklarm agridi o kadar

Bende yeni evliyim adetim 18 gün gecikti. Doktor ilaç kullanımından ( ağrı kesici soğuk algınlığı) veya stresten olabilir dedi. Duphaston verdi . Ilaci içtikten 10 gün sonra adetim geldi

İlac icmedim hic bende doktora gittigimde sadece adet geciktirici ilac yapomistir tekrar gecikirse gel dedi bazilari yeni evlendiginden falan diyor ama bilemiyorum bide bebek isteyince gecikmesi hamilelik desem hic bir belirti yok biliyorum olmadigimi

Evlenmekle adet düzensizliğin hiçbir alakası yok. Her iliskiye girdiğinizde çocuk olsun diye düşünerek girmeyin kafanızı rahatlatın. Cocuk olsun diye düşünüp yapıyorsanız belki ondan da gecikiyor olabilir

Yok hic ole dusunmedim sadece adet yakkastigi zaman aklima geliyor olcammi olmucammi diye o kadar kasmiyorum kendimi olursa olur olmazsa da normal diyorum sadece merak ediyorum

Yumurtlama gunumu bilmiyorum zaten ama ayin 1inde falan kasik agrim bel agrim oldu o zaman takvimim uygulamasindan haberim yoktu sonra oda ayin 1 ini yumurtlama diye gosterince o agri ondanmi acaba dedim uzerinden 15 gun gecince adet olunur diyorlar o yuzden ayin 15 ini adet gunu olarak gosteriyor galiba artk en fa zla bir hafta daha bekliyim bakalim ne olcak

Hakkınızda hayırlısı :) doktor ultrasonla kontrol etti mi peki? Ben adet düzensizliği icin gittigimde ultrasonla baktı ve tsh testi yaptırdı. Direk ilactandir demedi degil mi?

Direk ika ilactandir dedi cidden sanrim daha evliligm ikinci ayi olunca fazla onemsemedi iste bidaha gevikirse gel dedi. Ben nisankiyke detayli hormon testi yaptirdim yuzumun bi bolgesinde cikan agrili sivilceler icin orda cogu hormonuma baktilar sorun yok demislerdi evlendgnde bi test daha var evlenince gel ona nakalim demisti

Kullandığınız ilac yuzunden olmuştur. Zamanla duzelmezse hekiminize gidin. Bir de burada ogrendim. Korunmasiz iliskide vücut spermle temas ettikçe farkli tepkiler verebiliyormuş.

Evlenince gel bi test daha var demis ya doktor yaptı mı o testi?

Yok onun icin endokrinoloji diye bi bolum var hormonla ilgilenen ona gitmem gerek onun ucinde once dahiliye gidip onlarin yonlendirme yapmasi gerek her isteyen direk o bolume gidemiyor neyse iste bende daha gitmedim eger adet gecikmesi hamilelik degilse kadin doguma giderim heralde

Kullandığınız ilac yuzunden olmuştur. Zamanla duzelmezse hekiminize gidin. Bir de burada ogrendim. Korunmasiz iliskide vücut spermle temas ettikçe farkli tepkiler verebiliyormuş.
Evet oyle dediler bakalim bu ay ne zaman olcam ilac kullanio biraktigimda gelen adeti saymazsak evlendikten sonra ikinci adetim olucak bu

Hakkınızda hayırlısı :) doktor ultrasonla kontrol etti mi peki? Ben adet düzensizliği icin gittigimde ultrasonla baktı ve tsh testi yaptırdı. Direk ilactandir demedi degil mi?
Siz kac aylik evlisiniz a det gecikmeniz neden olmus acaba

Ben 8 aylık evliyim. Iste dediğim gibi test sonuçlarına falan baktı bi sorun göremedi hamilelik de yoktu. Stres veya ilaçtandır dedi.
Hayirlisi olsun hakimizda ya eger sonuc hamilelik olursa veyaolmazda kontrol icin doktora gidersem yazarm bilgilendiririm sebeplerinin ne lolduguyla ilgili

Ben 8 aylık evliyim. Iste dediğim gibi test sonuçlarına falan baktı bi sorun göremedi hamilelik de yoktu. Stres veya ilaçtandır dedi.
Kızlar 20 kasımda evde test yaptım pozıtıf kan verdım beta 880.1 cktı 10 gun sonra ulturasonda bakalım dedıler umarm ıyı gıder hersey hayırlısıyla kesesını ve kalp atışını duyabılırım

Coookk sevindim inşallah daha da iyiye gider durumlar. Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…