evlenen çiftleri görüpte sinir olan kaç kişiyiz?

çok haklısın cnm arkadaş gardını almış saldırıyor sadece. benim yazdıklarımda da hep isteyerek evlenenlerin mutlu olabileceğini herkesin kendi seçimleriyle mutlu olabileceğini yazmama rağmen hemen saldırıya geçiyor. heralde evlenen herkesin görücü usulüyle kör evlenip, mutsuz, hergün dayak yiyen, dertli, kara cahil insanlar olduğunu sanıyor. ben böle anlıyorum arkadaşın yazdıklarından.

kısaca tekdüze ve birbirine benzeyen bir hayat yaşamak istemiyorum tam yerine üye olmuşum kadınlar kulubü bana göre kızlar kulubü olmalıymış.

bence siz kadınlar klübünden de medet ummayı bırakın. uzaya felan çıkmaya çalışın. böle uzaya ilk KIZ ünvanını alın. çok farklı olursunuz etrafınızdakilerden. çok da mutlu olursunuz...

çok keskin konuştuğun için bu kadar sansasyon yarattı konun... konunun içeriğinde seninle aynı düşünenler ve extradan farklı düşüncelerini yazanlara bile laf sallayıp durduğun için bu kadar tepki. bence sen diğerlerinden farklı olabilmeyi düşünmekten çok kendini geliştirip, insan ilişkilerini güçlendirmeye çalış. daha doğru olur kanımca. böylece insanların ne demek istediklerini daha iyi anlar, kalp kırmadan daha düzgün cevaplar verirsin belki. diğer yazılarımı incelersen de ilk defa sana karşı bu kadar sert konuştuğumu anlarsın.

doğrusu sana katılana da karşı çıkıyorsun katılmayana da...baştan sona takip ettim ve cenin pozisyonuna geçerek fikrimi açıklamak istiyorum ben de...anca cesaret edebildim özür.öncelikle sinir mi oluyorsun kıskanıyormusun,bunu bi ayır.ikisi ayrı şey.kıskanmak ulaşamadığına duyduğun özlemdir/gıpta da ötesi.sinir olmaksa bu duruma karşı tamamen ters düşmek kabullenememekten öte olmaktır.ilk gel-gitin burda başlıyo aslında.köydeki kızlarımıza atfetmişsin başta bu med-cezirini.kusura bakma ama okuyamayacağını biliyor,farklı bir ortama çıkması da zor.hani babalar erkek arkadaşa da müsaade etmiyolar benim bildiğim kadar.hatta anneler önüne bakmayan kızlarına bile homurdanabiliyorlar.hani kendini aşmış medeniyete tavan yapmış bir köy var da belki ben bilmiyorumdur.ama bu insanların dünyası böyle.sizde bu marjinal yaklaşımlarınızla köyün ortasında bağırınırsanız anca bi ton dayak yersiniz,eski köye yeni adet getirlimez benim bildiğim.ya da 9köy öteye atılırsınız doğru birşey söylerseniz...bu kızlarımıza çocukluktan itibaren çeyiz yapılır.yemek pişirmeyi ve ev temizlemeyi öğretirler,kız büyünce de haliyle vakti geldiğini düşünerek evlenir.evlenmezse daha büyük bir problem çıkar evde kalmış damgası yer.hani nası bir beklenti içersindesiniz güzel yurdumun köylü kızından?ha şehirliye gelince,o da onun kendi tercihidir.böyle uygun görmüştür ana baba da he demiştir ve ben bunda yine bi problem göremiyorum açıkcası.köylü ile şehirli ayrımı yapacak olursak da eğer,kızlarımızın hiçbir yerde değeri yok.köyde evde kalma yaşı 20den itibaren kriter olarak belirlenir,şehirde bu yaş 10yıl kadar uzatılır.hani kültürümüz de bizi evlenmeye zorlar biraz.uyup uymamak herkesin kendi iradesindedir.sizin bu kadar kızmanız da bunu çok değiştireceğini sanmıyorum.hani ben de isterdim uzayda bir iranlı kadından önce bizim ayşenin fatmanın ok işareti yaparak kameraya sırıtmasını ama yok işte napalım?!

insan ilişkilerim gayet iyi kuzum sen takma onları kafana,ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz banane ondan bundan şundan ben kendi hayatımı oturtmaya düzene sokmaya çalışıyorum.size bin defa diyorum benim konum siz değilsiniz diye hala nerde takılıp kalıyorsunuz.benim konum çok farklı,o kadar evlilik budalası olsaydım şimdiye kadar asla durmazdım beni isteyenlerden biriyle evlenirdim.21 yaşında bir insan olarakta aynı zamanda hırsım ve kanaatkar yapım dolayısıyla örnek gösterilirim.neyse bu kadar kendimi anlatmama gerek yok bilen bilir.ben köyümdeki akrabalarımı aşağılamıyorum,küçümsemiyorum nefret etmiyorum fakat kabuklarının içinde kalmaları kendileri için kötü.benim için değil,ayrıca şuda var o insanlar birbirlerine bağlıyken birbirlerini severken imrenirim falan ama aradan bir iki sene geçip aldatılırlarsa da buna en çok ben üzülürüm.bunu da bil.

artık ben bişey diyemiyorum sana. yazdıklarının benim dediklerimle alakası bile yok. insan ilişkilerinin ne kadar iyi olduğunu anladım ben cnm. abonelikten de ayrılıyorum artık takip de etmicem. sıkıldım çok...

oku gez,flört et.evlilik eninde sonunda olan bir şey.erken evlenenlere madalya mı takıyorlar sanki...

ben kahroluyorum ya uzuntuden oluyorum allahim nolur en kisa zamanda cok mutlu olacagim kisiyle evlendir beni amin:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…