- Konu Sahibi turkusever
tanımadığım insanlara neden sinir oluyum ki evlendiler diye yada onlara niye kızıyım kimsenin evlenmesi beni ilgilendirmez er yada geç benimde başıma gelecek ayrıca çok da isterim fakat benim yaklaşımım sizinkinden biraz farklı ben felsefik düşünüyorum ama kendimce hayata bir kez gönderilmişsem neden sıradan bir ömür sürüyüm ki bence çok yanlış herşeyin bir anlamı ve amacı olmalı.şunu da inanarak belirtmeliyim ki aslında benim bu kıskanıyorum bilmem ne gibi söylemlerim inan ki geçici şu an biri çıksa karşıma evlenelim dese ya ertelerim onu ya da yaşım geç der terslerim.
AMA ŞUNU İNKAR EDEMEM SIRADAN OLMAK İSTEMİYORUM,BENİM EVLİLİK HAYATINA BAKIŞIM DA FARKLI.AMA KENDİ ÇEVREMDEKİ İNSANLAR NEDENİYLE SİNİR OLUYORUM HİÇ TANIMADIĞIM ADAMLARIN KADINLARIN HAYATI ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN BANANE ONLARDAN.
ZATEN BENİM ÇEVREMDEKİ KADIN VE ERKEKLER GÜÇLÜ DONANIMLI İNSANLAR DEĞİL Kİ,KENDİ SORUNLARINI KENDİLERİ HALLEDEMEZLER,KENDİLERİNE HAKİM TİPTE DEĞİLDİRLER,KOCALARI KENDİLERİNİ ALDATSA BUNA SES ÇIKARMAZLAR STRES ATIYOR DER GEÇERLER.ONLARI BOŞANMAYA İTEN ŞEY ÜSTÜNE KUMA GETİRİLMESİDİR.
HA ŞUDA VAR BİZ SOSYAL İNSANLARIZ DİYE TUHAFIMA GİDİYOR KARŞIMIZA BİRİ ÇIKSA HEMEN AŞIK OLMAYIZ İNCE ELER SIK DOKURUZ BİR SÜRÜ AŞAMADAN GEÇİRİRİZ ONU,AMA BİZİM ORDA YANİ KÖYLERDE KIZ VEYAHUT ERKEK GÖRÜCÜ GELDİĞİ GÜN BİRBİRİNE AŞIK OLUR.SONRA DA BİR AŞKTIR Kİ SORMAYIN GİTSİN,GÖZLERDE PARILTI YOKTUR AŞK ADINA AMA OLSUN ADI AŞKTIR İŞTE.GERÇİ BUNLARDAN BANANE AMA BENDE BİR TOPLUM İÇİNDE YAŞIYORUM ÜSTELİK SOSYOLOGUM ELEŞTİRMEK ZORUNDAYIM.İNANIRMISINIZ BİLMEM AMA SONUMUN ONLAR GİBİ OLMAMASI İÇİN ÇOK DUA ETTİM.
canım yazdıklarımı anlamamışsın bir daha oku istersen farklı şeylerden bahsediyoruz
tanımadıoğın insanlara sinir olma falan öyle bir şey yazmadım ben
dikkatli oku bak
arkadaş gardını almış gözlerini kapatmış paldır küldür koşuyor saya saya
aksine ben yukarda seni destekledim çok önemli bir konuya parmak bastığını belirttim, evliliğin çok güzel olduğunu, bir kişiyle hayatı paylaşmanın bebeklerin çocukların mükemmel olduğunu ama senin dediğin gibi evlenmek demenin her şeyi bir kenara fırlatıp da erkeğe bağlı bir hayat olmadığını bunun sadece bir hizmetçilik olduğunu anlatmak istedim
neyse aynı şeyleri yazmaya gerek yok istersen önce bir yukarıyı okursun.
ayrıca ben de biraz felsefik düşünüyordum ama ayrıca ben de felsefeciyim
Son düzenleme: