• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl dolmadan aşılama yaptırabilir miyim ?

ahsenov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
32
12
3
Kızlarrr evleneli 8 ay oldu fakat bu zamana kadar hiç korunmadım ve bebeğimiz olmasını ilk aydan itbaren istiyoruz devlet hastanesinde ki doktorlara evliliğim boyunca 3-4 defa gittim ama her seferinde erken deyip gönderiyorlar. Araştırma hastanesine randevu aldım aşılama istiyorum fakat 1 sene dolmadan yaparlar mı bilginiz var mı?

Neden evleneli şu kadar oldu diyorsun ki bir senedir deniyoruz korunmuyoruz deseydin ya sizin takviminizi tutmuyor ya, hayırlısıyla olur inşallah sen evleneli falan deme bir senedir olmuyor de en azından doğru düzgün muayene eder erken deyip gondermez

3 gün sonra randevum var 1 sene oldu diyeceğim benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı merak ediyorum

öyle direkt aşılama olmuyor. gerrkli testler yapılıyor eğer gebeliğe engel bir durum varsa önce yumurtlama takibi, sonrasında aşılama, sonrasında tüp bebeğe geciliyor. devlet hastanesi bir yıl dolmadan da yumurta takibi yapmiyor.

özeller yapabiliyor duruma bağlı olarak. mesela bende pcos, esimde varikosel vardı. devlet 1 yılı doldurmamı istedi. özeldeki doktorum yumurtlama takibine başladı.

devlet malesef prosedürlere sıkı sıkıya bağlı. benim kistim olduğu halde “yapacak bir sey yok, bir yılı doldur öyle gel” demişti devletteki doktor. özeldeki doktorumsa kistin atılması için takip istedi.

öyle direkt aşılama olmuyor. gerrkli testler yapılıyor eğer gebeliğe engel bir durum varsa önce yumurtlama takibi, sonrasında aşılama, sonrasında tüp bebeğe geciliyor. devlet hastanesi bir yıl dolmadan da yumurta takibi yapmiyor.

özeller yapabiliyor duruma bağlı olarak. mesela bende pcos, esimde varikosel vardı. devlet 1 yılı doldurmamı istedi. özeldeki doktorum yumurtlama takibine başladı.

devlet malesef prosedürlere sıkı sıkıya bağlı. benim kistim olduğu halde “yapacak bir sey yok, bir yılı doldur öyle gel” demişti devletteki doktor. özeldeki doktorumsa kistin atılması için takip istedi.
Devlet hastanesine 1 yılım dolmadan doldu dersem belli olur mu acaba bu kafamı karıştırıyor🤔

Devlet hastanesine 1 yılım dolmadan doldu dersem belli olur mu acaba bu kafamı karıştırıyor🤔
bunu ben de düsündüm 😂😂 ama hiç cesaret edemedim. cünkü olur da tüp bebeğe vs baslanırsa gerekli belgeler isteniyor. doktor evlenme tarihimi vs bir sekilde görür diye korktum 😂😂 paranoyaklık belki ama ben cesaret edemedim 😂

bende yalan söylemeyi beceremem aslında sırf bu yüzden bu başlığı açtım benim gibi olanlar varsa destek alayım doktorla nasıl konuşacağımı öğreneyim diye😅 Peki bebeğin oldumu sürecin ne durumda ?

Back
X