• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evlenecek olanlara mobilyalar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi eywa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eywa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
64
0
86
Muğla
evlenecek olan arkadaşlara duyrulur..izmir kısıkköyde çok farklı modellerde mobilyaları barındıran bir mobilya şehri var..mutlaka bakın derim.evlenecek arkadaşım ordan alşıveriş yapmışlar çok büyük ve çok fazla seçme sansı varmış ve fiyatlar çok uygunmuş mobilyalar el yapımı ve eve nakliye varmış..ayrıca mobilyalar 5 yıl garantilymiş..

evlenecek olan arkadaşlara duyrulur..izmir kısıkköyde çok farklı modellerde mobilyaları barındıran bir mobilya şehri var..mutlaka bakın derim.evlenecek arkadaşım ordan alşıveriş yapmışlar çok büyük ve çok fazla seçme sansı varmış ve fiyatlar çok uygunmuş mobilyalar el yapımı ve eve nakliye varmış..ayrıca mobilyalar 5 yıl garantilymiş..

canım yaa şehir dışanada taşıma yapıyoolarmıymış yani türkiyenin heryerine varmı taşıması buranın?

ben de izmir de oturuyorum, haziranda evleneceğim. mobilyada sağlam olması çok çok önemli.bildiğiniz duyduğunuz bir yer varmı arkadaşlar?bu hafta bu işleri halletmem lazım..

ben de izmir de oturuyorum, haziranda evleneceğim. mobilyada sağlam olması çok çok önemli.bildiğiniz duyduğunuz bir yer varmı arkadaşlar?bu hafta bu işleri halletmem lazım..

canım kısıkköye bi bk derim 5 yıl garanti veriyolar ve el yapımı zaten çok fazla seçenekte varmış kocaman bi yermiş bnm giden arkşlarım çok memnun tabi bnmki sadece siznle paylaşmak karar sizn

umarım faydalı olur:D bende gidemedim ama arkadaşlarım anlata anlata bitiremedi:d

bizde bakcaz gitmeye işallah. düğün temmuzda uzun sürermiki yapmaları... bide kataloğdan falan mı seçiyoruz modelleri görerrek almak daha güzel olur, resme bakıp seçmek zor. var mı oradan mobilya alan??

Evet, Kısıkköy'ü çok övüyorlar. ızmir'dekiler için ulaşım da çok zor değil. Bu arada bu hafta ızmir'de mobilya fuarı başladı. ılgilenenlere duyurulur.

mobilyaları görerek seçiosunuz arkadaşlar beğendiğinz modelide odanıza göre küçültüp büyütebiliyounuz..

bu haftasonu kısıkköye gidiyoruz. gidince göreceğiz gerçi ama fiyatlar gerçekten uygunmu merak ediyorum. piyasadaki eş değer ürünlerle aynı fiyat mı??

Ben daha önce gitmiştim.Mobilya şehri gibi bir şey

Bir sürü mağaza var tabii benim tarzıma uymayan da vardı uyan da

İstediğiniz modeli seçiyorsunuz.Zaten onların 2-3 katlı oluyor mağazaları.

Modelin rengini,kumaşını,ebatlarını değiştirebilirsiniz.

Çünkü hemen hemen hepsinin atölyeleri var.

Ben pierre cardin bir mobilyasını çok beğenmiştim 5.500tl dediler.

Orada aynısı 3500 yani fark bu kadar diyeyim.

Bir de iyi pazarlık yaparsanız bol taksit imkanı da sunuyorlar.

benim arkadaşım da oradan aldı. memnun kaldı ama ben bi de inegöl e bakmayı düşünüyorum ne dersiniz

Kısıkköy gercekten harika .Herkese her keseye derler ya hanı aynen ole her butceye uygun sık mobılyalarr bıssuru dukkan kesınlıkle mobılya dıe yana yakıla kosusanlar kısıkkoy u gormelı

Back
X