evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

iimm cnm sen nasılsın

bugün mr cektirdim ilaç vermek için damarımı bulamadılar çok canımı yaktılar delik deşik yaptılar ellerimi kollarımıhaftaya bugün sounuç alcm temiz çıkar inş. şu baş dönmelerimde geçer inş. dua edermisin benim için

off ben daha şafak saymaya başlamadım bile.ne zaman belli de değil.o 6 ay gelip geçecek bi de.nasıl geçecek bilmiyom nasıl dayanacam kocamsız :18:

bende cumartesi gitcem cnm doktora

çoğu gitmiş azı kalmış cnm

geçiyor günler canım şu aaustosa bir girsek hızlanck hazırlıklarımı nikahı fln agustosta halldecez hayırlısıyla bakalım gelinlik baktım bir kaç model denedim çok güzel duygu yaaa nişanlımla bakıcaz karar vericez agustosta Allahın izniyle agustosta oda başlıcak dikilmeye :13:

herkese zordur tabiki de ben bikaç gün bile zor dayanıyom napıcam bilmem

benim nişanlım asker doğuya eş götürülemeyen yer çıkarsa biz 2 yıl belki 3 yıl ayrı kalıcaz ve hayatımız boyunca belki bunu 4 kez yaşıycaz 6 ay çabuk geçer ve bir kez gidip gelicek hayırlısı olsun

senin durumun daha zormuş hakkaten.ama şu da var.henüz evli değilsiniz.etkilese de bi nebze.ama evli barklı insan için hele ki geride kalanlar için daha zor..

senin durumun daha zormuş hakkaten.ama şu da var.henüz evli değilsiniz.etkilese de bi nebze.ama evli barklı insan için hele ki geride kalanlar için daha zor..

suan batıda zaten seneye doğu tayinimiz 79 gün sonra nasipse düğünümüz var doğu tayini çıktığında çiçeği burnunda evlilerden olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…