Teşekkürler okyonuscum. Senin şafak kaç oldu bakalım
iimm cnm sen nasılsın
bugün mr cektirdim ilaç vermek için damarımı bulamadılar çok canımı yaktılar delik deşik yaptılar ellerimi kollarımıhaftaya bugün sounuç alcm temiz çıkar inş. şu baş dönmelerimde geçer inş. dua edermisin benim için
çoğu gitmiş azı kalmış cnm
off ben daha şafak saymaya başlamadım bile.ne zaman belli de değil.o 6 ay gelip geçecek bi de.nasıl geçecek bilmiyom nasıl dayanacam kocamsız :18:
off ben daha şafak saymaya başlamadım bile.ne zaman belli de değil.o 6 ay gelip geçecek bi de.nasıl geçecek bilmiyom nasıl dayanacam kocamsız :18:
bende cumartesi gitcem cnm doktora
askerdemi eşin evlimisin canım :26:
kızlar hemen gelcem cnm
evliyim ama askere daha gitmedi.ne zaman gideceği belli de değil yüksek lisans filan düşünüyo daha nasipse
hadi bakalım hayırlısıyla gider gelir inş. ayrılık hasret çok zor
herkese zordur tabiki de ben bikaç gün bile zor dayanıyom napıcam bilmem
benim nişanlım asker doğuya eş götürülemeyen yer çıkarsa biz 2 yıl belki 3 yıl ayrı kalıcaz ve hayatımız boyunca belki bunu 4 kez yaşıycaz 6 ay çabuk geçer ve bir kez gidip gelicek hayırlısı olsun
senin durumun daha zormuş hakkaten.ama şu da var.henüz evli değilsiniz.etkilese de bi nebze.ama evli barklı insan için hele ki geride kalanlar için daha zor..
suan batıda zaten seneye doğu tayinimiz 79 gün sonra nasipse düğünümüz var doğu tayini çıktığında çiçeği burnunda evlilerden olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?