evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

mercan rengi gerçekten güzel canım hele bide bronz olunca süper oluyooo, yıldönümünde olsun istiyorumda işte dediğin gibi havalar düzelmiyoo mayıs yada hazirana erteleyebiliriz belkii. bohçaya neler koycaksın canım?

nişan hazırlıklarına başlanıyormuş hayırlı olsun herkezeee bende düğün için şafak sayıyorum

aaaa hayırlısı olsun canımm sanadaaaa

pek bronz olamıcam ama yine de istiyorum
walla bohça işleri annemden soruluyor, kayınvalide kayınpeder görümce enişte, 2 amca ve yenge, dayı ve yenge, teyze ve enişte, anneanne ve dedeye de bohça yapıo annem, siz de yapıo musunuz?
askerime de traş takımı parfüm, pijama takımı, çamaşır çorap, pantolon gömlek ayakkabı, terlik fln bişeyler koycaz heralde, daha neler alıncak bilmiyorum, aklıma gelenler bunlar canım

ben daha başlamadım ama artık yavaştan başlamak lazım, bizde bide annesine babasına ve kardeşine giysi alınır damada takıda konur tabi aile arasındaki anlasmaya baglı eger gerek yok denırse konmaz. şimdiden deli gibi heycanlıyım ya seni düşünemiyorum valla canımm bide elbisemi ben kendim dikicem inşallah o yüzdende bikaç ay önceden tamamen bititmem lazım hazırlıklarıı

ewet yavaş yavaş en azından bohçaları hazırlamak iyi oluo, tarih belli olunca da salonu tutcaz. Kıyafetime de hemen karar versem çok iyi olcak. Ayy ne güzel sen kendi istediğin gibi dikersin tabii, ne güzel, tasarladın mı peki bişiler? ewet böyle konuşunca çok heyecanlanıyorum canım ben de
tabi anne baba kardeşe kıyafet koycaz, enişteye ve görümcemin çocuklarına da. Ama damadın takısı nişan esnasında takılır bizim. Ne takacağımızı tam bilmiyorum ama saatini yeni almıştım, o yüzden muhtemelen altın takacak bizimkiler, annem beşi biyerde düşünüo sizinkiler ne takacaklar canım?

kuşum ben gelinliğimi deniz kızı şeklinde istiyorum o yüzden nişanda kabarık bi abiye yapıcam içimde kalmasın kabarık bişi giyememek hoş ben arnavutum kınada 3 4 tane giynicem ordada giyilio nişan elbisen adettendir bizimkiler bohçaya saat koyucaklar büyük ihtimalle nişandada takı olarak gene annişinin dediği gibi 5i bi yerde olabilir. ya bohça sergi gibi koyulsun hiç istemiyoorum been yaa

ben de gelinliğimi kabarık istiyorum canım yaa
aa 3-4tane mi giyceksin kına gecesi giyinip soyunmakla biter ayol
ben de hiç istemiyorum bohçaların sergilenmesini, öyle salona fln getirip açıolar yaa, ben istememmm dicem, bakalım dinletebilcem mi sözümü

bende dicemdee okadar yaptık tabi sergilicez dicekler eminimm sorma kusum yaa nişanlıgımı giycem, bi abiye daha giycem sona çintiyan giycem yöresel şalvarımız kaynanaya temane yapıosun saygı durusu gibi bide kaynanamın ceyız sandıgında varmıs mısırda kına gecelerınde giynilen bindallı gibi bişi kına yakılırkende onu giynicem eğer işlemeleri bozulmadan daraltabilirsek

ohhhoooo walla işin zor canım yaa, ama o sizin arnavut şalvarına bayılıyorum ben, kınamda ben bilem giyebilirim belki onu walla yaparken bana mı sordular, istemem ben salonda öle bohça fln, eve gelen görür, di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…