Teşekkürler okyonuscum. Senin şafak kaç oldu bakalımnişan hazırlıklarına başlanıyormuş hayırlı olsun herkezeee bende düğün için şafak sayıyorum
ewet gerçekten, herşey sil baştan başlıo sanki
Aaaa canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallahhh. Ama nisanda havaların nasıl olacağı belli olmaz tatlım, deniz kenarı düşünüosan biraz tarihi ertele, biliosun bu sene temmuza kadar yağmur yağdı:26:
ben model bakmaya başladım, mercan rengi yada mürdüm rengi balık model bişiler istiorum ama bakalım kısmet, bu cumartesi bikaç model denicem inşallah
nişan hazırlıklarına başlanıyormuş hayırlı olsun herkezeee bende düğün için şafak sayıyorum
pek bronz olamıcam ama yine de istiyorum
mercan rengi gerçekten güzel canım hele bide bronz olunca süper oluyooo, yıldönümünde olsun istiyorumda işte dediğin gibi havalar düzelmiyoo mayıs yada hazirana erteleyebiliriz belkii. bohçaya neler koycaksın canım?
pek bronz olamıcam ama yine de istiyorum
walla bohça işleri annemden soruluyor, kayınvalide kayınpeder görümce enişte, 2 amca ve yenge, dayı ve yenge, teyze ve enişte, anneanne ve dedeye de bohça yapıo annem, siz de yapıo musunuz?
askerime de traş takımı parfüm, pijama takımı, çamaşır çorap, pantolon gömlek ayakkabı, terlik fln bişeyler koycaz heralde, daha neler alıncak bilmiyorum, aklıma gelenler bunlar canım
ewet yavaş yavaş en azından bohçaları hazırlamak iyi oluo, tarih belli olunca da salonu tutcaz. Kıyafetime de hemen karar versem çok iyi olcak. Ayy ne güzel sen kendi istediğin gibi dikersin tabii, ne güzel, tasarladın mı peki bişiler? ewet böyle konuşunca çok heyecanlanıyorum canım ben de
ben daha başlamadım ama artık yavaştan başlamak lazım, bizde bide annesine babasına ve kardeşine giysi alınır damada takıda konur tabi aile arasındaki anlasmaya baglı eger gerek yok denırse konmaz. şimdiden deli gibi heycanlıyım ya seni düşünemiyorum valla canımmbide elbisemi ben kendim dikicem inşallah o yüzdende bikaç ay önceden tamamen bititmem lazım hazırlıklarıı
ewet yavaş yavaş en azından bohçaları hazırlamak iyi oluo, tarih belli olunca da salonu tutcaz. Kıyafetime de hemen karar versem çok iyi olcak. Ayy ne güzel sen kendi istediğin gibi dikersin tabii, ne güzel, tasarladın mı peki bişiler? ewet böyle konuşunca çok heyecanlanıyorum canım ben de
tabi anne baba kardeşe kıyafet koycaz, enişteye ve görümcemin çocuklarına da. Ama damadın takısı nişan esnasında takılır bizim. Ne takacağımızı tam bilmiyorum ama saatini yeni almıştım, o yüzden muhtemelen altın takacak bizimkiler, annem beşi biyerde düşünüosizinkiler ne takacaklar canım?
ben de gelinliğimi kabarık istiyorum canım yaa
kuşum ben gelinliğimi deniz kızı şeklinde istiyorum o yüzden nişanda kabarık bi abiye yapıcam içimde kalmasın kabarık bişi giyememekhoş ben arnavutum kınada 3 4 tane giynicem ordada giyilio nişan elbisen adettendir bizimkiler bohçaya saat koyucaklar büyük ihtimalle nişandada takı olarak gene annişinin dediği gibi 5i bi yerde olabilir. ya bohça sergi gibi koyulsun hiç istemiyoorum been yaa
ben de gelinliğimi kabarık istiyorum canım yaa
aa 3-4tane mi giyceksinkına gecesi giyinip soyunmakla biter ayol
ben de hiç istemiyorum bohçaların sergilenmesini, öyle salona fln getirip açıolar yaa, ben istememmm dicem, bakalım dinletebilcem mi sözümü
ohhhoooo walla işin zor canım yaa, ama o sizin arnavut şalvarına bayılıyorum ben, kınamda ben bilem giyebilirim belki onu
bende dicemdee okadar yaptık tabi sergilicez dicekler eminimmsorma kusum yaa nişanlıgımı giycem, bi abiye daha giycem sona çintiyan giycem yöresel şalvarımız kaynanaya temane yapıosun saygı durusu gibi bide kaynanamın ceyız sandıgında varmıs mısırda kına gecelerınde giynilen bindallı gibi bişi kına yakılırkende onu giynicem eğer işlemeleri bozulmadan daraltabilirsek
canım ben çıkıorum, ayrın görüşürüz, öptüm
günaydın minnakcım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?