evlenecek mi

allahını seven üstüme toprak atsın.

daha bu çapsız adamın sizinle evlenip evlenmeyeceğini mi soruyorsunuz? pes! kendiniz bırakın şu çapsızı.
yanlız şöyle bir durum var arkadaş çevresi çok yok.bensiz dışarı bile çıkmaz. Bu yüzden aldatacagini düşünmüyorum aslında. Yine de instagram olayı fazla takıldı kafama. Is meselesine gelince zengin bir aileye sahip. Bir yer açacak babası lokanta gibi yanlız o istekli değil şu an için malesef.çocuk istiyor üstelik.

gözü dıışarda evliliğe hazır değil bence
Yan
gözü dıışarda evliliğe hazır değil bence
Arkadaş çevresi çok yok, bensiz dışarı hiç çıkmaz. Mutlaka haber verir. Onu tanıyanlar aldatmaz güvenilir falan derler genelde. Aldatacagini düşünmüyorum ama instagram olayı kafamı çok kurcaliyor.Ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı. Ve cocuk istiyor her fırsatta söylüyor hatta. Is konusunda dadurumları fazlası yla iyi babası bir yer açacak ancak kendisi istekli değil şimdilik. Ne yapmalıyım bilmiyorum hiç. Evlilik düşünüyor mu gerçekten kararsizim

evlenme asamasindayiz derken bu sizin on gorunuz mu yoksa konusulmus kararlastirilmis bir sey mi?
Hayır kendisi istiyor evlenmek söyledi, hatta çocuk da istiyor. Ailemletanıştı bende onunkiyle tanıştım. Ama iş konusunda isteksiz. Aldatacagini düşünmüyorum ama instagram da öyle hareket leri var malesef bensiz dışarıçıkmaz haber verir. Ne yaptığını bilirim.

30 yaşına geldiniz diye her şeyine katlanırım evlenelim yaş geçiyor psikolojisiyle hareket etmeyin biraz burnunu sürttürün uğraşsın çabalasın çalışmamaya alışmış oh

Merhaba ,benim 1 yıllık bir ilişkim var.sevgilim bana karşı yeterince sıcak ve samimi değil.Kendisi instagram hesabından iç çamaşırı giyen mankenlerinin fotolarını beğeniyor ve çeşitli mankenleri tanımadığı güzel kızları takip ediyor.ustelik bütün bu yaptıklarını arkadaş çevremiz görüyor ben söylediğimde ise reddediyor. Evlenme aşamasındayız yanlız hala iş bulmuş değil ve bu konuda isteksiz.hicbir çabası yok.benim ailemle tanıştı birlikte tatile gittik. Tatil Günlerimizi mutlu geçirdik ancak tatilden dönünce ilgisi baya bir azaldı. Ikimiz de 30 yasindayiz ve ben bir bayan olarak evlenmek isteyip istemediğini anlamak istiyorum.bana yardımcı olun lütfen

evlenmek istemediği açık değil mi

Yan

Arkadaş çevresi çok yok, bensiz dışarı hiç çıkmaz. Mutlaka haber verir. Onu tanıyanlar aldatmaz güvenilir falan derler genelde. Aldatacagini düşünmüyorum ama instagram olayı kafamı çok kurcaliyor.Ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı. Ve cocuk istiyor her fırsatta söylüyor hatta. Is konusunda dadurumları fazlası yla iyi babası bir yer açacak ancak kendisi istekli değil şimdilik. Ne yapmalıyım bilmiyorum hiç. Evlilik düşünüyor mu gerçekten kararsizim

canım evlilik düşünüyor olabilir mutlaka iyi birdir ama dışarıya doymamış gibi sanki .aldatmaz yani fiilen olmaz belki ama aklında onları hayal edebilir. biraz gözü kapalı biriyse ve evlendikten sonra gözü açılmasın demek istedim. Ama erkekler için bu sorun edilecek bir durum değil hatta normal karşılıyorlar yani " ben o kızı değil o anı düşünüyorum hoşuma gidiyor" vs diye bir cevap verir istemese de hormonal bir durum onlarda sonuçta seni seviyor sende rahatsız oldugunu blirttiysen saygı duymalı bence

Yaş olmuş 30 iş yok güç yok evlenseniz ne şekilde geçineceksiniz adamda istekte yokmuş çalışmak için. Babası iş yeri açacakmışmış. Babasının şeyiyle gerdeğe girecek sanırım tövbe yarabbim.

iğreti olduğum şey ;erkeklerin model , ikoncan takip etmeleri, fotoğraflarını beğenmeleri,pis pis yorum yapmaları. (illa duramıyorlarsa,yorum yapmadan,takip etmeden baksınlar bari)

X