- Konu Sahibi MaryDaisyDinkle
-
Eksik olan nelerim var ımm hiç bişeyim yok şuan eheh :) Annem bi kaç bişey aldı tabi bide danteller falan var. Onun dışında çatal bıçak seti tabak seti aldı sanırım bi tane. onun dışında hiçbirşeyim yok. Simdiden yapma taraftarı degilim cunku daha aileler bile tanışmadı ortada ghiçbirşey yok anlıcagınız :) ama bizim 5 yıllık bi ilişkimiz var artık hazırız evlilige ailelerin de haberi var. Tam resmileşmeden nişandan önce bişey alma taraftarı degilim. İşten de yeni ayrıldım ama bu hafta yeni bi yere başlıcam. Simdiye kadar biriktiremedim yeni işimle birlikte her ay kenara 500-750 civari koymayı planlıyorum
bence de para biriktirip düüğüne yakın alman en mantıklısı. tabi sende benim gibi para biriktirebiliyorsan. çünkü zamanla aldığın şeyleri bepenmeyebilirsin veya yeni modeller çıkar. mesela ben para biriktirmiştim ve alacağım şeylerde nakit olunca çok indirim yaptırmıştım. ytaksitle alınca pahalı oluyo. mesela ben 750 lira olan yemeh takımını nakit alcam diyerek 350 ye kadar düşürmüştüm ve tabi bu markalı bir yemek takımıydı. ve bunun gibi biçok şey.Eksik olan nelerim var ımm hiç bişeyim yok şuan eheh :) Annem bi kaç bişey aldı tabi bide danteller falan var. Onun dışında çatal bıçak seti tabak seti aldı sanırım bi tane. onun dışında hiçbirşeyim yok. Simdiden yapma taraftarı degilim cunku daha aileler bile tanışmadı ortada ghiçbirşey yok anlıcagınız :) ama bizim 5 yıllık bi ilişkimiz var artık hazırız evlilige ailelerin de haberi var. Tam resmileşmeden nişandan önce bişey alma taraftarı degilim. İşten de yeni ayrıldım ama bu hafta yeni bi yere başlıcam. Simdiye kadar biriktiremedim yeni işimle birlikte her ay kenara 500-750 civari koymayı planlıyorum
bence de para biriktirip düüğüne yakın alman en mantıklısı. tabi sende benim gibi para biriktirebiliyorsan. çünkü zamanla aldığın şeyleri bepenmeyebilirsin veya yeni modeller çıkar. mesela ben para biriktirmiştim ve alacağım şeylerde nakit olunca çok indirim yaptırmıştım. ytaksitle alınca pahalı oluyo. mesela ben 750 lira olan yemeh takımını nakit alcam diyerek 350 ye kadar düşürmüştüm ve tabi bu markalı bir yemek takımıydı. ve bunun gibi biçok şey.
benimde 2 sene falan var 2 sene sonra niyetliyiz ama 2 nevresim 1 battaniye haric birseyim yok malesef
universite ogrencisiyim ailem anca beni okutabiliyor okul masraflarim ev masrafi kenara birsey kalmiyor
hangi parayla olacak hepsi bilmem yavas yavas bende almaya baslasam diyorum alabildigim kadar, harcliklarimdan biriktirebilgim kadar
ilk neleri alsam kizlar?
en sona neler kalmali?
ah ahh Allah tum evlenen evleneceklere yardimci olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?