Evleneceğine inanamayanlar var mı :)

teskler herkese bence evlendikten sonra da ailemiz ne yapıyor iyiler mi hastalar mı bişey oldu söylemiyolar mı die paranoyalar başlar eminim:))))

ay evet dimi ya ertesi gun aramak lazım iyiyiz biseyimiz yok diye :) sonra ver elini balayı :)

Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bana da dua edin böyle mutluluklar nasip olsun. Sanki yalnız ölecekmişim hiç bir zaman elini tutan olmayacakmış gibi.
Tekrardan Rabbim yuvanızı mutlu kılsın kızlar.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bana da dua edin böyle mutluluklar nasip olsun. Sanki yalnız ölecekmişim hiç bir zaman elini tutan olmayacakmış gibi.
Tekrardan Rabbim yuvanızı mutlu kılsın kızlar.

amin amin insallah ..gercekten nasip bu işler insallah Allah hepmiz icin en hayırlısını verir...

benimde düğünüm bir ay sonra ya hadi evleneceğimize inanamıyoruz o ayrı aranızda benim gibi tüm hazırlıkları sanki kendisine değilde yakın bir arkadasına yapıyor gıbı yapan var mı:) kendımı konuya tamamen fransız hıssedıyorum cunku insaallah evlendıkten sonra her sey duzene gırer yoksa ısım zor gıbı :)

bende inanamıyorum valla taa çocukluktan beri hayalini kuruyoruz 5 sene daha 1 sene daha 2 sene daha derken sonunda kasım ayında düğünümüz var bizim hesaplarımıza göre 2 sene daha bekleyecektik ama nasıl oldu bizde anlamadık düğün için salonu tutmuştuk en son :KK60: hala uzun seneler varmış gibi hissediyorum ve zaman zamanda o rahatlıktayım ama az kaldı :)

benimde düğünüm bir ay sonra ya hadi evleneceğimize inanamıyoruz o ayrı aranızda benim gibi tüm hazırlıkları sanki kendisine değilde yakın bir arkadasına yapıyor gıbı yapan var mı:) kendımı konuya tamamen fransız hıssedıyorum cunku insaallah evlendıkten sonra her sey duzene gırer yoksa ısım zor gıbı :)
Cogu evlenen öyle diyor zaten, sanki başka birinin düğününe gitmisim gibi hissettim diye :)

ben kınamda bile aynı şeyi düşündüm :) konsantre olamıyorum hiç bişeye şu bi kaçgün geçsede rahat etsem :)

İnandim inanamadim derken, düğün gününe çok az kaldı , ama ne bileyim ciddi ciddi hiç evlenemeyecegini dusunurken bu asamaya gelmek sanki gerçek degil gibi herşey . Ama çok şükür bugunlere geldik, herşey bir yana sevmek ve sevilmek çok güzel , inşallah hayirlisiyla düğünü de atlatiriz.... Evlilik , düğün hazırlıkları çok güzel, evini yerleştirmek , herşeyi özenle secmek, mutfağına rengarenk seyler almak :) Allah herkesi hayirli insanlarla karşılaştırsin :)

Ben de sizdenim :KK48: ben daha düğün safhalarına gelmedim henüz nişan hazırlığındayım az kaldı nişanıma ama sanki bu ben değilmişim gibi geliyor :halay:hatta dün nişanda dağıtacağımız magnet siparişlerimiz geldi üzerinde kendi adımı ve sevgilimin adını görünce bi şok yaşadım :skandal:

vee tabi ki aynı sizin gibi herşey yolunda gidecek mi bişey olacak da büyü bozulacak mı kaygısındayım, Allahın izniyle inşallah ohhh dediğimiz günler gelir :KK71::KK71:

Çok şükür herşey problemsiz oldu bitti , hatta balayi bile bitiverdi hemen . Darısı hepinizin başına, evlilik çok guzel gerçekten :)

Back