Evleneceğine inanamayanlar var mı :)

moda tas ogrt

İkiz annesi 👩‍👧‍👦❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.832
Puanlar
358
Sanırım ben evlilikten yana umudumu kesmistim yas 32-33 oldu evde kaldım galiba derken bi anda kendimi söz nisan hazırlıkları içinde buldum .. dugun salonu tutuldu gun alındı,esyalar,mobilyalar alındı... ne bileyim ama hala hersey ruya gibi... bende mi tuhaflık var dersiniz ... bakalım sanırım o imzayi atmadan inanamayacagım :)

Bende inanamıyorum hala

Sanırım ben evlilikten yana umudumu kesmistim yas 32-33 oldu evde kaldım galiba derken bi anda kendimi söz nisan hazırlıkları içinde buldum .. dugun salonu tutuldu gun alındı,esyalar,mobilyalar alındı... ne bileyim ama hala hersey ruya gibi... bende mi tuhaflık var dersiniz ... bakalım sanırım o imzayi atmadan inanamayacagım :)
ben de inanamıyorum yasım 33 ve hala cok korkuyorum rüya gibi acaba evlenebilecek miyim die düüşünüyorum.. bi terslik olcak hersey kötü olacak die korkuyorum sizde de var mı böyle tedirginlikler

O terslik olucak ya da kötü bişey olucak korkusu bende de oluyo niye ki acaba

Çok doğru söylüyosun dua iyi geliyor. Baksana bazılarımıza aynı şekilde olduğuna göre normal heralde. Ama bende bundan bikaç ay önce daha çok oluyodu. Zaman çok yaklaştıkça biraz azaldı yoğunluktan heralde. Senin ne kadar kaldı canım?

sanırım vesvese bende sürekli dua okuyorum öyle zamanda ama korku sarıo normal mi acaba
Çok doğru söylüyosun dua iyi geliyor. Baksana bazılarımıza aynı şekilde olduğuna göre normal heralde. Ama bende bundan bikaç ay önce daha çok oluyodu. Zaman çok yaklaştıkça biraz azaldı yoğunluktan heralde. Senin ne kadar kaldı canım?

benim de 9 temmuzda canım gecen sene 31 ocakta nişanım oldu baya bekledim .. haklısın kosturmaca arttıkca unutuosun:))

Nişanlınla nasıl tanıştın ,kaç yaşında?
ben arkadas ortamında tanıstım 31 yasında aslında 5 sene öncesinde bikere görmüştüm aman hiç tarzım deil demiştim ama kısmet sonrasında face den bana laf attı ve sonra sonra basladı:)))

Valla ben hala inanmıyorhm benimki mezun olcak da iş bulcak da evlencez de ...

Ben evlenecegime hala inanamıyorum. Nisanlilik durumu heleki soyadımin degismis olmasi felan cok tuhafima gidiyo hala :KK16: benim inanamamin sebebi herseyin gönlüme göre olmasi. Eşimin hep cok düzgün biri olacagina inanmistim ve hayal ettigimden güzel ve iyi biri. Kayinvalidem olacak kişiyi hep cok sevmek istedim. Yani anlasacagim annem olacak biri istedim. Rabbim nasip etti. Bazen diyorum ki ya ruyadaysam naparim :KK70: komik ama öyle

ben arkadas ortamında tanıstım 31 yasında aslında 5 sene öncesinde bikere görmüştüm aman hiç tarzım deil demiştim ama kısmet sonrasında face den bana laf attı ve sonra sonra basladı:)))

Bir soz var: nasip ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir diye :-)

Gerçekten ya, insan çok fazla vesveseye dusuyor.. Hayırlısı olsun diyelim o vakit, Allahın izniyle evlenip AA gerçekmiş dediğimiz günü görelim :)

Aşk ummadığın anda gelir.

Hayırlı uğurlu olsun. .

Mutluluklar dileriz. .

Amin amin. Ya evlendikten sonrada mi devam edecek bu his :)

teskler herkese bence evlendikten sonra da ailemiz ne yapıyor iyiler mi hastalar mı bişey oldu söylemiyolar mı die paranoyalar başlar eminim:))))

Back