• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için yapılan dualar daha önce deneyen gören var mı aşırı merak ediyorum da ben görüyorum ama hep unutuyorum rüyayı

evlilik icin yanip tutusuyorsunuz rastgele biriyle evlenip sonra pisman oluyorsunuz. Evlilik oyle buyutulecek bisey degil hayatinizi yasayin nasilsa dogru kisi karsiniza ciktiginda evlenirsiniz

Mülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Zamanında merakımdan denemiştim. İnanaraktayapmıştıö.. Ama nasıl heyecanlıydım. Sonra ne oldu .. rüyamda Orhan Gencebay’ı gördüm o gece 😂.. babam yaşında adam 😱.. şuan evliyim ve tabiki Gencebay’la değil 🙈.. Yani pek güvenmeyin derim ben . 😁

Mülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Ben eşimden önce biri için yapmıştım beyaz kar görmüştüm ama içime sinmiyordu o kişi kendisi ve ailesi ile alakalı olarak. Sözlenmiştik . Ama olmadı o kişi ile ayrıldık . Şu an evliyim iyi ki de eşimle evlenmişim 🥰 yani bende istişareye yatmıştım diğer kişi için olumlu görmüştüm ama nasip değilmiş bilmiyorum herşey rüyaya göre olmaz birazda gönlünü dinleyeceksin

Back