- 20 Ağustos 2022
- 1
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kartalicebjk1903
Mülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanisinca gormus olacaksiniz zatenMülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Allah başka dert vermesinMülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Ben cok mutsuzum, bekarim zaten. Keske birilerinin kayinbiraderi olsa da tanissamAma bunları yaptıktan sonra sag tarafına yatacaksın belki bu ayrıntıyı unutmussundur, sol tarafin yani kalbin acik olacak ki goresin evlenecegin kisiyi. WOMAN Margaret Hale siz niye dalga geçtiniz mutsuz musunuz?
Once ruyanda gor heleBen cok mutsuzum, bekarim zaten. Keske birilerinin kayinbiraderi olsa da tanissam
Tarif edersem vercen mi adamiOnce ruyanda gor hele
Ben ikna oldum.Ama bunları yaptıktan sonra sag tarafına yatacaksın belki bu ayrıntıyı unutmussundur, sol tarafin yani kalbin acik olacak ki goresin evlenecegin kisiyi
Zamanında merakımdan denemiştim. İnanaraktayapmıştıö.. Ama nasıl heyecanlıydım. Sonra ne oldu .. rüyamda Orhan Gencebay’ı gördüm o gece .. babam yaşında adam .. şuan evliyim ve tabiki Gencebay’la değil .. Yani pek güvenmeyin derim ben .Mülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,
Ben eşimden önce biri için yapmıştım beyaz kar görmüştüm ama içime sinmiyordu o kişi kendisi ve ailesi ile alakalı olarak. Sözlenmiştik . Ama olmadı o kişi ile ayrıldık . Şu an evliyim iyi ki de eşimle evlenmişim yani bende istişareye yatmıştım diğer kişi için olumlu görmüştüm ama nasip değilmiş bilmiyorum herşey rüyaya göre olmaz birazda gönlünü dinleyeceksinMülk suresi 14 ayeti okudum Yusuf suresi sini denedim gördüm ama hatırlamıyorum benim gibi deniyen var mı yada bilen...,,