• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğin kişiyi hisseder misin?

Alara96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
64
19
88
Bazen derler ya hayatıni paylaşacağın insan kAder ağlarını ördüğü vakit karsina ciktigi zaman o kisiyi hissedersin evleneceksin hissi dogar. Daha önce hissetmedigin bir duygu . Allah iki eşi yaratirken ayni yerde yaratırmış örneğin insanoglu topraktan yaratıldı ve imgeleme yaparsak farkli farkli toprak birikintisi camur birinkintisi olan bir arazi düşünelim. Ve evlenecek iki insanın aynı bölgede yaratıldığını. Birseyler çekiyor demekki o hissi yaşıyorsun siz hiç evlendiginiz veya o yolda gittiğiniz biri için flört aşamasında ya ben bu adamla evlenirim öyle hissediyorum dediniz mi ve o His sizde nasıl belirtiler halinde kendini gösterdi?

Bundan 8 sene önce bir genç vardı. Tabiri caizse karı kıza bakmazdı. Evden işe - işten eve giderdi. Onu tanıma fırsatım oldu. Gözlerini kaçırırdı. Efendiydi. Oturaklıydı. Saygılıydı. Düşünceliydi. Adeta kusursuz geliyordu gözüme. Sonra evlendi, bir kızı oldu.

Benim de evimin direği.

Bu hisler anlatılmaz. Bir misalle örnek verilmez. Herkese kaderi farklı güler.

Esimle ilk tanismamizda bi cafeye gidip oturduk cok heyecanliydim ve icimden keske biz evlensek diye gecirmistim hemen hayal kurmalara baslamistim :KK37:

Bazen derler ya hayatıni paylaşacağın insan kAder ağlarını ördüğü vakit karsina ciktigi zaman o kisiyi hissedersin evleneceksin hissi dogar. Daha önce hissetmedigin bir duygu . Allah iki eşi yaratirken ayni yerde yaratırmış örneğin insanoglu topraktan yaratıldı ve imgeleme yaparsak farkli farkli toprak birikintisi camur birinkintisi olan bir arazi düşünelim. Ve evlenecek iki insanın aynı bölgede yaratıldığını. Birseyler çekiyor demekki o hissi yaşıyorsun siz hiç evlendiginiz veya o yolda gittiğiniz biri için flört aşamasında ya ben bu adamla evlenirim öyle hissediyorum dediniz mi ve o His sizde nasıl belirtiler halinde kendini gösterdi?
Eşim rizeli ben sivaslıyım çook çook ayrı kültürlerdeyiz üniversite de tanışmıştık ama inanın eşimi gördüğüm ilk gün ben bu adamla evlenicem dedim. Çok farklı bi his sanki senelerdir tanıyormus gibi sohbet, güven, samimiyet vs. Daha sonra aileler tanışınca o kadar ortak noktamiz çıktı ki babalarimiz aynı dönem aynı yerlerde calismislar ortak arkadaslari falan var eniştem ticaretle uğraşır akrabalarini falan tanıyormuş meğerse falan o an bi kere daha inandım 😌

Eşimle evlenme niyetiyle ilk buluşmamızda ki ilk defa görmüştüm. O kadar farklı bir şekilde güven vermişti, güzel görünmüştü ki ben bu adamla evleneceğim demiştim. O da benim için aynı öyle düşünmüş. Böyle düşünseniz de mantığınızı bir kenara atmayın sakın :) ;)

Biz kesin ayrılırız bu kadar uzun bir ilişki yürümez hem de ayrı şehirlerdeyken dedim. Ama ne yaparsam yapayım bırakmadı beni, 10 yıl sonra evlendik. İyi ki benden umudunu kesmemiş. Şükür sebebim kendisi

Ben esimle gorucu usulu tanistim ondan oncede gorucu usulu gorustugum kisiler oldu ama esimi gordugum gibi olmadim onu gorunce bir heyecanlandim icimi bir mutluluk kapladi cok etkilendim ve onun benim kaderim oldugunu biliyor gibiydim

Evet hissediyorsun canım yani en azından ben hissetmiştim.Eşimle ilk konuşmalarımız ilk görüşmelerimizde içimden ben bu adamla evleneceğim dedim ve öyle de oldu:21:1.5 yıldır evliyiz çok şükür ruh eşini bulman dileğimle:KK60:

Evet hissediyorsun canım yani en azından ben hissetmiştim.Eşimle ilk konuşmalarımız ilk görüşmelerimizde içimden ben bu adamla evleneceğim dedim ve öyle de oldu:21:1.5 yıldır evliyiz çok şükür ruh eşini bulman dileğimle:KK60:
Bir ömür de mutlu olun inşallah:)) Benim de şuan 2 yıllık bir ilişkim var ve burada yazılanlar gibi biz de sanki çok önceden beri birbirimizi tanıyor gibiydik ikimizde aynı şeyi hissetmişiz. Birbirimizi tanıyoruz ama bir şekilde ayrı düşmüş görünce tekrar kaldığı yerden devam ediyormuş gibi bir his. Çok ortak noktamız var ve hatta aynı anda aynı seyleri söylüyoruz, ve dusunuyor oluyoruz coK şükür ikimizde çok mutluyuz güvendiğim saygı duyduğum ve kalbimde iki sene gibi bir zamanda büyük yer tutmuş biri kısmetse yakında sözümüzde olacak inşallah çok güzel olur her şey :KK15::dua:

Eşim rizeli ben sivaslıyım çook çook ayrı kültürlerdeyiz üniversite de tanışmıştık ama inanın eşimi gördüğüm ilk gün ben bu adamla evlenicem dedim. Çok farklı bi his sanki senelerdir tanıyormus gibi sohbet, güven, samimiyet vs. Daha sonra aileler tanışınca o kadar ortak noktamiz çıktı ki babalarimiz aynı dönem aynı yerlerde calismislar ortak arkadaslari falan var eniştem ticaretle uğraşır akrabalarini falan tanıyormuş meğerse falan o an bi kere daha inandım 😌
Evet değil mi sanki yıllardır tanıyor gibi bir his oluşuyor halbuki yeni tanıştığın sıralarda bunu düşünüyorsun . Bende de o hisler mevcut Suan da . Bizim de ailelerimiz icindede çok ortak yön var. Onu geçtim ikimizin bu denli uyumlu olması tarifi imkansız duygular ilk.kez böyle hissediyor olmak ne diyim nazar değmesin. Sizde çok mutlu olun inşallah :KK51:

Ben esimle gorucu usulu tanistim ondan oncede gorucu usulu gorustugum kisiler oldu ama esimi gordugum gibi olmadim onu gorunce bir heyecanlandim icimi bir mutluluk kapladi cok etkilendim ve onun benim kaderim oldugunu biliyor gibiydim
Bende böyle hissetiğim için bu duyguyu yaşayanlarla paylasmak istedim. Sizin ki de ne güzel evlilik ile sonuçlanmis demek ki hislerinizde yanilmamissiniz:super:

Eşimle evlenme niyetiyle ilk buluşmamızda ki ilk defa görmüştüm. O kadar farklı bir şekilde güven vermişti, güzel görünmüştü ki ben bu adamla evleneceğim demiştim. O da benim için aynı öyle düşünmüş. Böyle düşünseniz de mantığınızı bir kenara atmayın sakın :) :KK66:
Inanın duygularımla hareket eden biri degilim zaten ve zor güvenen biri olarak ilk defa hissetmediğim duygular yaşamak ve hissetmek güzel.birşeymiş :dondurma:

Bir ömür de mutlu olun inşallah:)) Benim de şuan 2 yıllık bir ilişkim var ve burada yazılanlar gibi biz de sanki çok önceden beri birbirimizi tanıyor gibiydik ikimizde aynı şeyi hissetmişiz. Birbirimizi tanıyoruz ama bir şekilde ayrı düşmüş görünce tekrar kaldığı yerden devam ediyormuş gibi bir his. Çok ortak noktamız var ve hatta aynı anda aynı seyleri söylüyoruz, ve dusunuyor oluyoruz coK şükür ikimizde çok mutluyuz güvendiğim saygı duyduğum ve kalbimde iki sene gibi bir zamanda büyük yer tutmuş biri kısmetse yakında sözümüzde olacak inşallah çok güzel olur her şey :KK15::dua:
Amin canım hepimiiiizz çoookçaa mutlu olalım inşAllah:KK60::KK60:Beni yanlış anlama ama yılların önemi olmuyor inan ki biz eşimle 7 aylık bir sevgililik dönemi sonrasında direk evlendik yaşlarımız da müsaitti☺️O an gelince anlıyorsun zaten inşAllah hakkında hayırlısı olur ve gönlünde taşıdığın kişiyle aynı evin anahtarlarını taşırsın saygıyla sevgiyle..😘😍

Ben ilk görüşte hissettim hemde daha tanımadan, hatta benle kalmadı ev arkadaşım bile demekki evleneceğin adam bu dedi o bile hissetti öyle bi tuhaf bişey yaşadım yani eheh

Bizim eşimle çocukluğumuz ayni mahallede gecti. Babalarimiz daha biz yokkenden tanışıyorlarmiş. Ayni memleketiyiz ayrica. Bir dönem eşimin amcasi ile komşuyduk. Ama ben eşimi bilip tanimama ragmen o beni tanimiyormuş. Tanistigimizda şaşırmıştı. Gorusmeye basladiktan sonra evleniriz diye hic dusunmemiştim. Birkac ay sonra beni birakir diye dusunuyordum cunku birinin beni sevecegine inanmiyordum. Sonradan sevdim, sevilmeyi sevdim. O birkac ay gecince bende evlilik hayallerine başladim bir daha hic ayrilmadikta zaten. Ama bana o his gelmedi malesef

Allah im hep mesajlari okurken darısı bana diyorum. İnsallah bende ruh esim vardır 😁 Bulurum ne kadar güzel

Amin canım hepimiiiizz çoookçaa mutlu olalım inşAllah:KK60::KK60:Beni yanlış anlama ama yılların önemi olmuyor inan ki biz eşimle 7 aylık bir sevgililik dönemi sonrasında direk evlendik yaşlarımız da müsaitti☺O an gelince anlıyorsun zaten inşAllah hakkında hayırlısı olur ve gönlünde taşıdığın kişiyle aynı evin anahtarlarını taşırsın saygıyla sevgiyle..😘😍
Aynen iyi birini bulunca belli birsüre sonra fazla da uzatmadan evlilik yolunda adım atılması en uygunu zaten. Kaç yaşında evlendin peki?

Allah im hep mesajlari okurken darısı bana diyorum. İnsallah bende ruh esim vardır 😁 Bulurum ne kadar güzel
Insallah canım :)) sadece doğru zaman diyeyim mutlaka o gün geldiğinde anlayacaksın ve boşuna beklememişim diceksin o yüzden içinde ufak bir şüphe bile oluşturan kişiyi değil de içinin sindigini hayatına alman en.güzeli geç olsun güç olmasın sonunda mutluluk olacaksa.

Back
X