23e girmiştim evlendiğimdeAynen iyi birini bulunca belli birsüre sonra fazla da uzatmadan evlilik yolunda adım atılması en uygunu zaten. Kaç yaşında evlendin peki?
İnsanlar çift yaratılmış evet de
İkinci üçüncü evliliğini yapanlar var
Oluyor hissediyorsun eşimden önce bı ilişkim oldu 3 sene sürdü onunla hiç bı zaman evleneceğimi hissetmedm mesela nitekim bitirdim sonra bigun esim ve ailesi evimize geldi öyle oturmaya o gün hissetmistm aaa ben bu beyle evlenicem sanrm diyeBazen derler ya hayatıni paylaşacağın insan kAder ağlarını ördüğü vakit karsina ciktigi zaman o kisiyi hissedersin evleneceksin hissi dogar. Daha önce hissetmedigin bir duygu . Allah iki eşi yaratirken ayni yerde yaratırmış örneğin insanoglu topraktan yaratıldı ve imgeleme yaparsak farkli farkli toprak birikintisi camur birinkintisi olan bir arazi düşünelim. Ve evlenecek iki insanın aynı bölgede yaratıldığını. Birseyler çekiyor demekki o hissi yaşıyorsun siz hiç evlendiginiz veya o yolda gittiğiniz biri için flört aşamasında ya ben bu adamla evlenirim öyle hissediyorum dediniz mi ve o His sizde nasıl belirtiler halinde kendini gösterdi?
Aynı şeyi bende yaşadım uzun süren bir ilişkim oldu ama o his oluşmadı bu karşı tarafın kötü biri olduğu için gelecek göremediğimden değil güzel seviyeli bir ilişkimiz vardı ama o his oluşmamıştı sadece uzun ve guzel bir ilişki olduğu için insanlar evlenecegimizi düşünmüştü. Şuan hayatımda olan insanla evleneceğim hıssini yasıyorum ve istiyorum da . Umarım yanılmam. Bu arada hissetmediğim kişi ile mübarek günlerde hatta denirya kadir gecesi çok önemli bir gün ama hangi gune denk geldigi aslında tam bilinmez tahmin edilir ben de o sıralarda nafile namazı kılıyordum şöyle bir dua ettim hakkım da hayırlısı neyse o olsun hayatımda olan insan benim için hayırsız ise bizi ayır . Ve 2 hafta içinde ayrılmıştık tuhaftir ama belki denk geldi tesadüf belki de Allahın sevdiği kuluymuşum kim bilir :)Oluyor hissediyorsun eşimden önce bı ilişkim oldu 3 sene sürdü onunla hiç bı zaman evleneceğimi hissetmedm mesela nitekim bitirdim sonra bigun esim ve ailesi evimize geldi öyle oturmaya o gün hissetmistm aaa ben bu beyle evlenicem sanrm diyeşimdide kızımizi bekliyoruz bin şükür. Darısı isteyenlerin başına.
Aynı şeyi bende yaşadım uzun süren bir ilişkim oldu ama o his oluşmadı bu karşı tarafın kötü biri olduğu için gelecek göremediğimden değil güzel seviyeli bir ilişkimiz vardı ama o his oluşmamıştı sadece uzun ve guzel bir ilişki olduğu için insanlar evlenecegimizi düşünmüştü. Şuan hayatımda olan insanla evleneceğim hıssini yasıyorum ve istiyorum da . Umarım yanılmam. Bu arada hissetmediğim kişi ile mübarek günlerde hatta denirya kadir gecesi çok önemli bir gün ama hangi gune denk geldigi aslında tam bilinmez tahmin edilir ben de o sıralarda nafile namazı kılıyordum şöyle bir dua ettim hakkım da hayırlısı neyse o olsun hayatımda olan insan benim için hayırsız ise bizi ayır . Ve 2 hafta içinde ayrılmıştık tuhaftir ama belki denk geldi tesadüf belki de Allahın sevdiği kuluymuşum kim bilir :) allah kızını sağ salim kucağına almayi nasip etsin buarada canım
canım herşeyde vardır bir hayır allah sana en iyisini vermek için belki senin için iyi olmayacak biri ile seni imtihan etti. O başka birisi ile hayat kurma yolunda adım attıysa sende öyle yapmalısın. Yapamıyor olabilirsin kendine yediremiyor olabilirsin ama en azından denemelisin ve asla geçmişle yaşamamalısın. Geçmişi geride bırak onu sana hatırlatan şeylerden vazgeç stalk yapmak gibi. Ve yara bandı olarak değil de gerçekten iyi olduğunu düşündüğün bir insanla konuşabilirsin çivi çiviyi söker mantığı ile daha kolay oluyor her şey. Insallah çok mutlu olursun :) kakalama öyle doğru zaman sadece mutlaka karşına daha iyisi çıkacak emin olOnu ilk gördüğümde ondan çok hoşlanmıştım, tipi, hareketleri, gülüşü, konuşmaları beni benden almıştı. Onunla 2 gün beraber geçirmiştik ve hayatımın en güzel 2 günüydü farklı şehirlerde yaşıyorduk 2günün sonunda o yaşadığı şehre döndü ben de kalakaldım arkasından uzun bi süre gözyaşı döktüm bidaha nasıl görücem onu diye. Sonra geçti tabi. Araya başka insanlar girdi. Biz yine ara ara mesajlaşır hal hatır sorardık, bi ara bu bana sık sık yazmaya başladı hafif hafif yol yapmalar falan ama ben çok yüz vermedim başka birini seviyodum o zaman kaçıyodum bundan mesajlarına görüldü atar geç yazardım mesafeli davranırdım falan böyle böyle 8 yıl geçti. 8 yılın sonunda bi gün hiç ummadığımız bi yerde kader karşılaştırdı bizi, normalde mesafeli olan bana o gün başka bişey geldi. onun yerine başka birini görsem bu kadar heycanlanmam, birini çok sevsem bile samimi davranamam ama onu görünce ayaklarım benden bağımsız koşar adım ona doğru gittiler kendimi bi anda onun yanında buldum suratımda aptal bi gülümseme biraz sohbet ettik o gün sonra konuşmaya başladık 1 hafta sonra da sevgili olduk. Normalde erkeklerden iğrenirim bana hep pis varlıklar gibi gelirler fiziki anlamda çok yaklaşamam arkadaşım bile olsa dip dibe olmaktan rahatsız olurum ama bu insanla böyle olmadı ona dokunmadan duramazdım hiç bişeyi midemi bulandırmazdı hatta bi kere imkansızlıklardan ötürü 20 gün yıkanmadan yanıma gelmişti o gün bile dibinden ayrılamadım. Onun yanında çok huzurluydum çok rahat hissediyordum kendimi sanki yıllardır berabermişiz gibi. Dedim galiba bu his o his benim evleneceğim insan bu tamamdır olduk biz (akrabayız biz onunla, annem sürekli seni akrabayla evlendirmem derdi, babam annesinden için o kadının gelinine yazık falan derdi büyük de konuştular dedim kesin evlenicez başka yolu yok artık ) . 5 ay sürdü ilişkimiz, sonra geri dönüşü olmamak üzere çok kötü bi şekilde ayrıldık, şimdi o başka biriyle sözlenmek üzere. Ben de 8yıl öncesi gibi kalakaldım. Ya ben yanlış hissettim ya da bu hissiyat her zaman doğru çıkmıyor.
Tüylerim diken diken oldu mutluluklar sizeBundan 8 sene önce bir genç vardı. Tabiri caizse karı kıza bakmazdı. Evden işe - işten eve giderdi. Onu tanıma fırsatım oldu. Gözlerini kaçırırdı. Efendiydi. Oturaklıydı. Saygılıydı. Düşünceliydi. Adeta kusursuz geliyordu gözüme. Sonra evlendi, bir kızı oldu.
Benim de evimin direği.
Bu hisler anlatılmaz. Bir misalle örnek verilmez. Herkese kaderi farklı güler.
Kakalama değil kala kalma olacaktıcanım herşeyde vardır bir hayır allah sana en iyisini vermek için belki senin için iyi olmayacak biri ile seni imtihan etti. O başka birisi ile hayat kurma yolunda adım attıysa sende öyle yapmalısın. Yapamıyor olabilirsin kendine yediremiyor olabilirsin ama en azından denemelisin ve asla geçmişle yaşamamalısın. Geçmişi geride bırak onu sana hatırlatan şeylerden vazgeç stalk yapmak gibi. Ve yara bandı olarak değil de gerçekten iyi olduğunu düşündüğün bir insanla konuşabilirsin çivi çiviyi söker mantığı ile daha kolay oluyor her şey. Insallah çok mutlu olursun :) kakalama öyle doğru zaman sadece mutlaka karşına daha iyisi çıkacak emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?