- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde seni anıyorduk nerde diye
Kız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurduUyumsuz durmuyor
Ayy inşallah çok mutlu oldum bu yoruma inşallah öyledir ya aradım istikbali yani hiç bi şeu istediğim gibi olmadı iUyumsuz durmuyor
Çok meraklıları vardı konu açmadı diye aha açmış işte dedim ben de görünceAyy zorunlu hoş geldin içimdeki boşluğu doldurdunGüzel mobilyalarin güle güle kullan ama bu konu pek sarmaz borç ne oldu beş yüz bini buldumu kız hele anlat
![]()
Allah'ın işine bak acilen değiştirsinKız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurdu
Siyah var füme var beyaz var kahve tonu varUyumsuz durmuyor
Aşk olsun Niloya bende o meraklilardan biriyimÇok meraklıları vardı konu açmadı diye aha açmış işte dedim ben de görünce![]()
Her ton var maşallah kim üretmiş bunu böyleKız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurdu
E siz de barbi evleri gibi tek renk olsun istiyorsunuz.Siyah var füme var beyaz var kahve tonu var
Koltuk takımının masasını aldım sandalyeler Farklı seçtim o yüzden masa ve sandalyelerde Farklı takımın kombiniPek uyumsuz durmuyor neden beğenmedin ki?
İstikbal mi buAyy inşallah çok mutlu oldum bu yoruma inşallah öyledir ya aradım istikbali yani hiç bi şeu istediğim gibi olmadı i
Kız neresi yakın sandalyeler tam siyah değil bacak demir gibi siyah yani masanın ayağı ile sandalye ayakları farklı yanlış mı gördüm dur bi daha bakayım.E siz de barbi evleri gibi tek renk olsun istiyorsunuz.Benim gözüme batmadı. Yakın renkler olduğu için olabilir.
Ya işte ben başlık alırken çerçeveli başlıktı başlık rengini değişince yatak başlığı da değişti ;(Kız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurdu
Evetİstikbal mi bu![]()
Bi uyum olması gerekir bir masa takiminda uyum yokE siz de barbi evleri gibi tek renk olsun istiyorsunuz.Benim gözüme batmadı. Yakın renkler olduğu için olabilir.