- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 24
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
.............................................................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendikten sonra adet sancılarım daha çok arttı,yumurtalıklarımda kistler oldu,kasık ağrılarım oldu nedeni bilinmeyen,mantar oldu vajinada, 4 senelik evliyim bu seneler içinde en çok gittiğim dr jinekolog oldu maalesef..
normal olarak artar tabi.mutlaka düzenli jinekolojik muayne olmak gerekiyo..
ama ben 3 yıldır evliyim,doğumdan sonra bile gitmedim kontrole..illa bi problem
olacak öyle,vurdumduymaz bi tipim galiba..
ama şeytan kulağına bişeyim yok..
bende de bi sey var ama doktor daha ayrintili demedi yarin gidecem randevum var gebelikden dolayi dedi dogumdan sonra tedavi olursunuz dedi bende dayanamiyorum gecelerim hep kabus oldu hamile hamile zor oldu takmiyorum kafaya ama gece yatamiyorum vallaha sormam lazim ve onun da solemesi lazim yoksa delircem allahim hepimizi korusun sifa versin aminnnnnn!!!![/QUOTE
haklısın cnm, öğrenmen lazım, bir de bebişle daha da zor olur katlanması. Dr. a gidebildin mi, ne dedi?a.s.
sevgili kardeşim a.s bunun nedeni bayanların kızlık zarı aslında, zar ilişkiye kadar bizleri koruyor sonrasında vücudumuzda yeni bir yer açılıyor korumasız olması gayet normal değilmisüprizzzzz hem bide şunuda göz ardı etmemek lazım sexs kadını bazı hastlıklardanda koruyor ayrıca bedenine gereken özeni ( temizliği ) gösterirsen hiçbir sorunla karşılaşmayız en azından ben allahıma şükür yaşamadım hem boşwer takma sen bunları kafana tadını çıkarrrşakkıdışakkıdı