evlendikten sonra hayallerim elimden gitti...

Bence siz isinize baslayin hem paraniz da olur o zamana, ozel okula verirsiniz aksama kadar süren, kafaniz rahat eder.

Bi dakika bilr cocumu o evde birakmam . Isden ayril bnce maddi sikintiniz yoksa .

Konu başlığınız ile uyuşmayan bir konu olmuş... Yanlış konuya mı bakıyorum diye... geri yaptım
Bence imkanınız varsa çalışmayın büyütün çocuğu derim.
Sonra okula başlayınca, okul sonrası yuvalar etüt merkezi gib yerlere verirsiniz.

5 seneye ohoo hayatinizda neler degisir zaten, belki bakabileceginiz birileri olur ne bileyim yeni okul acilir bakici bulursunuz siz ordan tasinirsiniz belli mi olur,

kocan biliyor mu bacısına damadın asıldığını ?

yanlış mı anladım yoksa bu görümcenin eşi olacak herif kendi baldızını mı taciz etmiş? ki ortada şiddet de var çocuğun büyüdüğünde çalışırsın nasılsa bence sen evladına dikkat et üç beş kuruş için evladını böyle pisliklerin yanına gönderme

eşim özel okula , bakıcıya her halta karşı... illa annesi bakacak... lanet olsun o kadar mutsuzumki anlatamam nasıl bir aileye gelin oldum ben... ((

eşim özel okula , bakıcıya her halta karşı... illa annesi bakacak... lanet olsun o kadar mutsuzumki anlatamam nasıl bir aileye gelin oldum ben... ((
Maddi yönden çok zor durumda değilsen çalışma arkadaşım.

çalışma tabıkıde.esınde senın sıgortayı yatırsın ılerısı ıcın.hatta bence kv den uzak bır yerde oturmalısın soyle sık sık gıdıp gelmemelısın bu durumda .

ay ne zor bir durum, Allah korusun. Kız çocuğu erkek çocuğu yok bu işin. Bence kızını o ortama bırakma sakın, evden yapılabilecek bir sürü iş var canım. Elin yatkınsa pasta işine gir, ev sabunu yap. Ne bileyim etamin işle, ama kızını bırakma. Ben olsam bırakamazdım.

siz şimdiden ilkokulu düşünmüşsünüz...o zamana şartlar ne olur kim bilir...
oğluma bakıcısı bakıyordu,yarım gün devlet anaokuluna yazdırmıştım..okulun açılacağı zaman bakıcımız gitti,ben de tüm gün kreşe vermek zorunda kaldım..ilkokulda ne olacak ben de bilmiyorum,bakalım şartlae ne olacak..
demem o ki şimdiden o kadar uzağa gitömenize gerek yok..bence çalışmaya başlayın,kızınızı da verin iyibir kreşe..

şimdiden gelecegin planını yapıyosun. cocugun daha 2 yasında. çalışmak istiyorsan sana uygun bir iş bul. bulunca kreşe ver çalıştıgını biriktir. ilk okul zamanındada okuluna göre hareket edersin

öz kızlarının taciz edilmesine göz yuman bir zihniyetin ellerine mi birakacaksin evladini? Midem bulandi.
benim anlamadığım konu sahibinin kocası da biliyordur bu olayı o neden ses çıkarmıyor .Anası babası cahil olabilir o neden göz yumuyor o namussuzun cezasını vermiyor .Bu tarafı da tuhaf .

bütün yazıları okumadım ama bişi sorucam nerde calışıyorsunuz? devletmı özel mi ? bende meslek konusunda cok idealist basladım ama cocuk dusunuyoruz esımle. ücretsiz izin bile alsam 2 yıl en fazla. cocugumla ilgilenebilmek adına istifa etmeyı bıle dusunuyorum.sonra belki af gelir takrar baslarım o buyuyunce.. sizde oyle bişey yapamaz mısınız

Diğer arkadaşların da dediği ben de yarım saat için olsa da yollamam çocuğumu.
Gerekirse bakıcı tut.

Kızının sağlığı ve psiklojisinden önemli olan bir şey göremiyorum sakın çalışma kızınla ilgilen Allah korusun ne gelir başına.. kolay gerlsin o nasıl bir aileyse

sogan ekmek yemek daha mantıklı geldı su durumda

yahu kendı kızları tacıze ugradıgında olayın ustunu orten,bıde yetmezmıs gıbı dayakcı kayınvalıdene aksam yarım saat bıle bırakılmaz.yarım saaatte dunyada neler oluyor bılıyomusun

delırdın mı,okurken felaket senaryoları cızdım kafamda

aman dıyorum

Çalışın, çalışmaya devam edin. Kızınızı da önce tam gün bir yuvaya sonra da koleje verin. En erken çıkış saati 17.00 kolejlerde. Maaşınızın tamamı koleje gitse bile hem kızınız daha iyi bir eğitim alır, hem babaannede kalmak zorunda olmaz hem siz emekli olmak için prim biriktirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…