Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim ve 5 senelik sevgili geçmişimiz var . Problemlerim evlendiğim zamanlardan başladı ilk başta alışamadık heralde aynı evin içinde geçinmek zor falan diye düşünmüştüm ama bu zaman geçtikçe sevgi saygı görmediğimi farkedince herşey değişti . Bende eşimde çalışıyoruz ben ondan daha yoğun çalışıyorum . Ne evimi ne kendime ilgisizliğimde yok nede eşime karşı . Anlatmaya hangi birinden başlasam bilemedim ama en çok zoruma giden bana ailelerin yanında sert konuşması herşeyi onun bilmesi herşeyin en iyisini onun yapması . Ben kendi ailemle beraber çalışıyorum aile şirketinde gelirim çok iyi eşim serviste çalışıyor o bütün gün boş yatıp uyuyo ben bu kadar yoğunluğun yanı sıra yemek temizlik ütü çamaşır hiçbişeyini eksik etmiyorum zaten evde görüştümüz süre 3 4 saat ondada eşime ayırdığım 2 saat falan bana halimi hatrımı sormaz sürekli suratı asık bi adamla yaşıyorum hiçbiyere gitmez kimseyle konuşmak istemez tabii kendi ailesi arkadaşları haricinde biraz insan içine çıkalım dediğimde sana bişey demiyoem nereye gitmek istersen git yap diyo . Birde telefon illetimiz var oyunlarla başımız belada evlendiğimizden beri telefon elinden düşmüyo oyun oynuyo pubg diye bişey sesli oynuyo ben bu durumdan rahatsızlığımı belli ediyorm ve her seferinde bana çıkışıyor işte ben oynamıyorum yalan söylüyosun diyo artık çok zoruma gidiyo yaptıkları beni dövmekle tehtit ediyo bnde diyorum döv vur bu kadar mı acizsin kavga bittikten sonra vuramam yapamam öyle şey bianda sinirle söyledim diyo en ufak bişey söylesem hemen parlıyo dinlemiyo beni arkasını dönüp gidiyo düşünüyorum bazen ben mi yanlış yapıyorum diye ben son dk ya kadar susuyorum bişey demek istemiyorm ama çok zoruma gidiyo artk mutfaktan bişey alıyo mesela kendi kendine yiye yiye geliyo hiç sormuyo sende yermisin sanada veriyim mi falan diye sanki evde tek başına sanki ondan başka kimse yok yannda söylediğim zamanda mutfağı sırtımdamı taşıyorum git orda al diyo bende bigün buna istinaden kendime çay koydum içe içe geldim oda baktı hani bana diye bende dedm mutfak orda aynı şeyi ona yaptım ben anlamıyorum bu erkekler neden böyle düşüncesiz bazen diyorum sen ağa paşa oğlu falansında ben mi bilmiyorum ne bu kadar kasıntılık diye uzaklaştım cinsel anlamda hayat anlamnda uyardım konuştm saygı görmek istiyorm sevildiğimi görmek istiyorm diye bi kaç gün düzeliyo tekrar aynı devam
Dün artık ipler koptu gece 2.3 da bi kalkıyorum adam başımda arkadaşlarıyla konuşa konuşa oyun oynuyo bende dedim saat kaç olmuş hala oyun oynuyosun dedm döndü yüzüme baktı cevap bile vermedi sana diyorum saat gecenin kacı olmuş diyince fırladı ışığı açtı üstüme yürüdü işte neymiş oynarmış beni ilgilendirmez miş öyle oluncada bende çıldırdım büssürü söyledindim bu telefon yüzünden gece bile huzurumuz kalmadı ben bıktım sabah karşı 5 e kadar kavga ettik böyle ağladım sızladım en son yatırdı beni uyu artk bak işe gidiceksin falan diye sızmışım kalmışım hep böyle oluyo şimdi akşam gelicek hiçbişey olmamış gibi aynı kaldığımız yerden 2 gün oynamıcak tekrar başlıcak oyun oynamasa bile telefon elinde ya çoçuğumuz falan yok zaten bişeyler düzelene kadarda düşünmüyorum çünkü ben hareketlernden davranışlarından rahatsızım artık çok bunaldım çok sıkıldım kimseylede paylaşamıyorum derdimi eşimin abileri yengesi bana davranışlarınn farkında ama babasınn yannda yapamıyo bunları bende gidip anlatmak istemiyorum dahil olsunlar istemiyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı ben görevlerimi yerine getiriyosam onunda bana karşı eş görevlerini yerine getirmesi lazım aile içindeki huzuru kaçırmaması lazım sizce napmalıyım konuşunca anca 3 4 gün düzeliyo tekrar aynı
Dün artık ipler koptu gece 2.3 da bi kalkıyorum adam başımda arkadaşlarıyla konuşa konuşa oyun oynuyo bende dedim saat kaç olmuş hala oyun oynuyosun dedm döndü yüzüme baktı cevap bile vermedi sana diyorum saat gecenin kacı olmuş diyince fırladı ışığı açtı üstüme yürüdü işte neymiş oynarmış beni ilgilendirmez miş öyle oluncada bende çıldırdım büssürü söyledindim bu telefon yüzünden gece bile huzurumuz kalmadı ben bıktım sabah karşı 5 e kadar kavga ettik böyle ağladım sızladım en son yatırdı beni uyu artk bak işe gidiceksin falan diye sızmışım kalmışım hep böyle oluyo şimdi akşam gelicek hiçbişey olmamış gibi aynı kaldığımız yerden 2 gün oynamıcak tekrar başlıcak oyun oynamasa bile telefon elinde ya çoçuğumuz falan yok zaten bişeyler düzelene kadarda düşünmüyorum çünkü ben hareketlernden davranışlarından rahatsızım artık çok bunaldım çok sıkıldım kimseylede paylaşamıyorum derdimi eşimin abileri yengesi bana davranışlarınn farkında ama babasınn yannda yapamıyo bunları bende gidip anlatmak istemiyorum dahil olsunlar istemiyorum ama artık dayancak gücüm kalmadı ben görevlerimi yerine getiriyosam onunda bana karşı eş görevlerini yerine getirmesi lazım aile içindeki huzuru kaçırmaması lazım sizce napmalıyım konuşunca anca 3 4 gün düzeliyo tekrar aynı