• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikten sonra bakimli kaldiniz mi?

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
merhaba

ben 1 yillik evliyim, evlenmeden once suanki halimden 9 kilo daha zayiftim. Biraz ipin ucunu kacirdim, yemek vs derken isi de birakmistim evde cok kilo aldim. suanda calisiyorum fakat hala kilolari veremedim, kilolu degilim fakat eski halimi ozluyorum.:KK43:

evlendikten sonra bakimli kalabildinizmi? bunun formulu nedir, uyguladiginiz haftalik rutinler var mi?
ben 9-6 calisiyorum eve gelip yemek yapip evi duzenliyorum , esim gelmeden dus alip cikiyorum ve birlikte yemek yiyoruz bulasik tv derken yatma vakti geliyor bir oje bile suremiyorum haftaici.
eskiden sacim, makyajim hep duzgun olurdu bakardim kendime, ojem eksik olmazdi hic vs ozenliydim baya.
eminim esimde beni oyle gormek ister yine ama nasil mumkun oluyo nasi yapiyorsunuz zaman ayiriyorsunuz kendinize gercekten cok istiyorum bunu yapmayi henuz cocugum bile yok bu kadar kendimi salmak istemiyorum :KK20:
paylasalim mi?

ben 8 aylık evlıyım sabah sekızde evdn cıkan bı bayan olarak aksam 6 da eve gelıyorum. eşim benden 4 saat snra saat 10 da gelıyor. doğal olarak 4 saatte gherseyı yapabılıyorum. ben oje kullanmyrm onceden kullanırdım sımdı cok sukur namaza bsladıgım ıcn surmuyorum. mesela ben aksam gelırım bı süpürge bi silerim o sırada yemegımı koyarım ederım o kaynarken giderim banyomu cıflerım ederım ..sonra gelıyorum camasırları mak. atyrm mesela sonra yemegın altını kapa mutfak yopla derken zaten 2 saatı buluyor bu yaptıklarım. aksam 8-9 arasında yarın ne giycem dıye aynanın karsında denerım ederm ve sabah hıc ugrasmadan onu gıyerım aksamdan cekmecemden corabıma camasırıma kadar cıkarırırım ne varsa ne yoksa.. dusunun sabah takcagım takıları bıle koyarım dızerım koltuk uzeıne. saabh da bı tek sac yaparm makyajımı ıs yerınde lavaboya gııdp yapyrm cunku evde yetısemyrm sabahları :=))) uyku problemım var. malum esım 10 da işten cıkıp 11 de eve gelıyor dogal olarak yarım saat yemek yarım saat dus .. tv muhabbet falan derken 12-1 oluyor saat :)
henuz benımde cocugum yok . aksamları makyajımı bı yandan sılerken bı yandan tv ızlerım her anı degerlendırmek gbı bı huyum var. bıraz ısteklı olun yeter :))

Bende evlilikten 4 ay sonra 4 kilo aldığımı farkettim anında dur dedim kendime yavaş yavaşta olsa 3-4 ayda 10 kilo verdim spora başladım evde rutin 2-3 günde 1 kere spor yaptım düzenli sağlık yemeye başladım zararlı ne varsa çıkardım hayatımdan daha da kolay oldu evde yemekleri kendim yaptığım için diyete sağlığa uygun şeyler pişirdim:KK49:Evlendikten sonra cilt bakımı olsun kendi kişisel sporum hobilerim olsun daha fazla zaman ayırmaya başladım bende çalışıyorum 8:30 akşamda 7 de anca evde oluyorum. 2 günde 1 kere yemek yaparım rutin temizlik günlerimde bellidir önemli olan bir program uygulamaktırHoppaCumartesi bütün evi temizlerim silerim pazar günü çamaşırları yıkarım hafta içi katlama ütüleme işlerimi hallederim. Banyo klozet işleri ne zaman elime gelirse bir rutini yok ne zaman pislenirse hissedersem duşakabin her duş sonrasında temizlenir. Her gün saçlarımı düzleştirir makyajımı da yapmadan çıkmam inanın evlenince daha da kolaymış bu işler sanki hayatın düzene oturuyor silkelenin ve kendinize zaman ayırın insan kendini daha mutlu hissediyor evlenmeden önce en çok korktuğum şeydi evlenince kendini salmak Allahtan 3-4 ayda hemen farkettim toparladım:KK16:

Bende evlilikten 4 ay sonra 4 kilo aldığımı farkettim anında dur dedim kendime yavaş yavaşta olsa 3-4 ayda 10 kilo verdim spora başladım evde rutin 2-3 günde 1 kere spor yaptım düzenli sağlık yemeye başladım zararlı ne varsa çıkardım hayatımdan daha da kolay oldu evde yemekleri kendim yaptığım için diyete sağlığa uygun şeyler pişirdim:KK49:Evlendikten sonra cilt bakımı olsun kendi kişisel sporum hobilerim olsun daha fazla zaman ayırmaya başladım bende çalışıyorum 8:30 akşamda 7 de anca evde oluyorum. 2 günde 1 kere yemek yaparım rutin temizlik günlerimde bellidir önemli olan bir program uygulamaktırHoppaCumartesi bütün evi temizlerim silerim pazar günü çamaşırları yıkarım hafta içi katlama ütüleme işlerimi hallederim. Banyo klozet işleri ne zaman elime gelirse bir rutini yok ne zaman pislenirse hissedersem duşakabin her duş sonrasında temizlenir. Her gün saçlarımı düzleştirir makyajımı da yapmadan çıkmam inanın evlenince daha da kolaymış bu işler sanki hayatın düzene oturuyor silkelenin ve kendinize zaman ayırın insan kendini daha mutlu hissediyor evlenmeden önce en çok korktuğum şeydi evlenince kendini salmak Allahtan 3-4 ayda hemen farkettim toparladım:KK16:
Diyet hariç hepsi benımkılerde aynı nehircim sana katılıyorum :KK19:

Gel kuzum ben sana duvar olayım :KK70::KK70:

Daha önce diyetisyene gitmiştim. Baya diyet listem var onları uyguluyorum tekrar.
diyet listesinde bazen evimizde bulunamıcak şeyler oluyor cnm mesela benım akşama taze fasülye yemeğim var.
onun yanına 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt düşünüyorum ama arkidişim yohhh :mad::mad:

Evde bu arada tayt ve üstüne askılılarla genelde duruyorum kışında botlarım tayt ve uzun kollu tunikler benim en iyi ev giysilerim:KK53:makyajlı saçlar yapılı hayatta duramam eve girer girmez herşey çıkar makyajım silinir saçımda tepeden toplanır çok dökülüyor zaten:KK23::KK70:

Evde bu arada tayt ve üstüne askılılarla genelde duruyorum kışında botlarım tayt ve uzun kollu tunikler benim en iyi ev giysilerim:KK53:makyajlı saçlar yapılı hayatta duramam eve girer girmez herşey çıkar makyajım silinir saçımda tepeden toplanır çok dökülüyor zaten:KK23::KK70:
aynen valla nehir ikimizde aynıyız bakk :KK19::KK19:

ama sen artık diyet yapmıyosun hedefıne ulaştın çünki
Koruyorum inan bana diyetten bir farkı yok sadece arada kaçırıyorum sonra toparlanıyorum hemen kalori oranın bile çok şaşmadı yani rahat 1 sene daha böyle zaten ben artık diyet olayından çıkmıştım sağlıklı beslenmeye geçtim ne olursa olsun eskisi gibi ne pilav,makarna,hamur işi ne tatlı abur cubur hayatımda olacak onlara ekmeğe şekere veda ettim temelli arada kaçamak yapıyorum o kadar:KK53:

Back