• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra aşık olanlar

bu site aşık olup sonra kocasından nefret edenlerle dolu. düzgün, kibar, maddi manevi anlamda tatmin edecek biriyle evlilik fikri saçma değil. ancak ortak zevkleriniz olsun

Bir yorumunuzu okudum şimdi üstüme düşen biriyle daha önce ilişkim olmadı ondan mı böyle donuğum diye, kesinlikle bundan olduğuna inanıyorum.
Aşk evlilik için şart değil bana göre ama herkes için farklıdır tabii. Mesela geçmişte aşık olduğum insanla evlenmem için bir şans sunsalar asla ama asla evlenmezdim, şimdi sevdiğim ama aşık olmadığım kişiyle ise maddiyat konusu ayarlanırsa evlenebilirim neden olmasın. Evlilik bir yaşam ortaklığı, cinsel çekim ve ortak zevkleriniz varsa problem yok.

Evlenip aşık olmayı beklemek mantıksızlıktır bence. Bunu sakın kendinize yapmayın. Unutmayın evlilik bir iş yeri değildir mutlu olmadığınızda bırakmanız çok zor. Evlilik bir yuva kurmaktır ve bu yuvayı ancak sevgi güzelleştirir. Sevginize zaman tanıyın. Evlenmeyi değil, onunla bir ömür geçirmeyi düşünün. Eğer yeterince emin değilseniz sonrasında geçen her gün kendinize ihanet etmiş gibi hissedersiniz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye evlenmeden önce bolca zaman tanımaya çalışın derim.
Bu konuyu acarken cok düşündüm yorumlar beni etkiliyor ve bu da kararlarımda etkili oluyor teşekkür ederim uzun uzun yazmıssınız çok dogru fakat ben şuan çok kararsızım kümse yerimde olmak istemezdi bırakmak çare değil diyorum ya yine karşıma kötü birileri çıksa aşık olsam da evlenme riskini göze alamam

bu site aşık olup sonra kocasından nefret edenlerle dolu. düzgün, kibar, maddi manevi anlamda tatmin edecek biriyle evlilik fikri saçma değil. ancak ortak zevkleriniz olsun
:) hem üzücü hem gercekci bir tespit ama ayrılmak da çözüm değil gibi geliyo

Bir yorumunuzu okudum şimdi üstüme düşen biriyle daha önce ilişkim olmadı ondan mı böyle donuğum diye, kesinlikle bundan olduğuna inanıyorum.
Aşk evlilik için şart değil bana göre ama herkes için farklıdır tabii. Mesela geçmişte aşık olduğum insanla evlenmem için bir şans sunsalar asla ama asla evlenmezdim, şimdi sevdiğim ama aşık olmadığım kişiyle ise maddiyat konusu ayarlanırsa evlenebilirim neden olmasın. Evlilik bir yaşam ortaklığı, cinsel çekim ve ortak zevkleriniz varsa problem yok.
Çook teşekkür ederim yorumuma önem verip cevap verdinz gercekten üzerime böyle düşen hassas biriyle karşılaşmadm çok mutsuz ettiker beni daha önce tanıştklarım ve öyle ruhsuz birine dönüştüm ki bunu başka bi konu olarak acmayı bile düşünüyorum ..

Evlenmeden önce de uzun bir iliskimiz vardı ama olursa olur olmazsa keyfi bilir havasindaydim evlendikten sonra herşey değişiyor simdi iki saat gormiyim özlüyorum eşini ise gitsin aksam hemen gelsin diye bekliyorum

Asli Merhaba , mantik evlılıgı yapmıs bırı olarak sana nacızane tavsıyem AŞIK OLMADIGIN BIRIYLE EVLENME .
Bosanmak evlenmekten daha zor . Ne acelen var ki ? Aşık olmayı bekle . sonradan sevme durumu yok basta sevdın sevdın

Konu sahibi arkadasim ben de ayni durumdayim. Cok kirildim, cok yiprandim. Hayran oldugum, sevdigim ve sevildigim tarafindan yas ve milliyet farkindan dolayi terkedildim. Simdi ise cok efendi, duzgun, beni de seven ustume titreyen biri var. Sempatik geliyor ama asigim bayiliyorum diyemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum ... sonradan sevebilir miyim mmm

Sempatik geliyorsa ne iyi iste sevebilirsin ... ben gıcık oluyodum birine , gene de yasım geciyor beni seveni buldum diye devam ediyordum ama baktım cok uyuz oluyorum her seyi batmaya basladı biraktım Allaha sukur kurtuldum düsünmekten de hayırlısı olsun hakkınızda hepinizin bazen cok batan sey yoksa sevilebilir aklı ve ruh saglıgı yerinde ise ...

Back