Çok teşekkür ederim cevabın için bende öyle düşünüyorum zamanla aşk biter yerini saygı sevgi alır diyorlar çok aşık olup mantıksız hareket edipte sonra çok pişman olanlar var.. Inşllh istediğin gibi çok mutlu bir evlilik yaparsın :)Var ben cok gördüm çevremde.Bende sizin gibi dusunuyorum ve insallah aşık olucagima inaniyorum sende inan.
Unutma inanmakla baslar.
Mantik olarak evlilik düşünecegin kisi fiziksel olarakta seni tatmin ediyorsa Allah sevgisini gönlüne yerlestirir merak etme.
Amin..insallah sende canim benim daha öncede konularim oldu bu konularla ilgili simdi yeni konu actim senide etiketlemek istedim bilemedim.Aşk bitti... diye konuma gözatabilirsin.Çok teşekkür ederim cevabın için bende öyle düşünüyorum zamanla aşk biter yerini saygı sevgi alır diyorlar çok aşık olup mantıksız hareket edipte sonra çok pişman olanlar var.. Inşllh istediğin gibi çok mutlu bir evlilik yaparsın :)
aşık olmadığın bir erkekle hergün aynı yatağı nasıl paylaşacaksın cinsel anlamda?[ bizde belki zamanla aşık olabiliriz diyoruz olan yok mu?
Ben tam anlamıyorum bu durumu neyi mantıklı gelir evlilik için ask sevgi yok ?
Ben tam anlamıyorum bu durumu neyi mantıklı gelir evlilik için ask sevgi yok ?[/QU tüm iyi şeyler var mesela saygısı, sevgisi dürüstlüğü, nolursa olsun beni hep el üstünde tutması var ve o da bana aşık belki bunlar evliliği yürütür olamaz mı?
Sevgi var saygı da ama aşk yok acaba çok Üstüme düşüyo ve ben böyle bir adama hiç alışık olmadgmdan mı böyle donuğum sence :/Ben tam anlamıyorum bu durumu neyi mantıklı gelir evlilik için ask sevgi yok ?
Aşık olmadığınız adamla yatma düşüncesi çok garip geliyor banaerkekler için pek farketmiyorda biz kadınlar öyle değiliz[/QUOTE evet bundan da korkuyorum zaten soru da acaba sonra aşık olanlar varmı çnkü evlenince biz kadınlar erkeklere aşık olup bağlanıyormuşuz diye duydum
Kesnlkleeee çok haklısın zayıf yönlerini sevmiyorum herşeyi bana bırakması hoşuma gitmiyor cok tesekkur ederimm cevabın içinMutlaka bir davranışı yahut fiziksel bir özelliği itiyordur seni. Bunu iyi analiz edip kabullenebilirlik düzeyini olcmelisin
Çok teşekkür ederim bu cevap ta bana mantıklı geldi cnkü uzakta ve görüşemiyorum ama görüştüm zamanlar ısınma oluyoBence nisanlilik donemi uzun tutmalisin o arada gorustukce ask olucaksa olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?