• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra aşık olanlar

aslasli

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
15
3
6
35
Merhaba Arkadaşlar evlendikten sonra aşık olanlar varmı.? Mantık evliliği düşünüyorum ve çok araştırdım nikhta keramet vardır deniliyor bir hadiste. Ve evlenince insanın üzerine bir sevgi duygusu çöker deniliyor.. deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Var ben cok gördüm çevremde.Bende sizin gibi dusunuyorum ve insallah aşık olucagima inaniyorum sende inan.
Unutma inanmakla baslar.
Mantik olarak evlilik düşünecegin kisi fiziksel olarakta seni tatmin ediyorsa Allah sevgisini gönlüne yerlestirir merak etme.

Var ben cok gördüm çevremde.Bende sizin gibi dusunuyorum ve insallah aşık olucagima inaniyorum sende inan.
Unutma inanmakla baslar.
Mantik olarak evlilik düşünecegin kisi fiziksel olarakta seni tatmin ediyorsa Allah sevgisini gönlüne yerlestirir merak etme.
Çok teşekkür ederim cevabın için bende öyle düşünüyorum zamanla aşk biter yerini saygı sevgi alır diyorlar çok aşık olup mantıksız hareket edipte sonra çok pişman olanlar var.. Inşllh istediğin gibi çok mutlu bir evlilik yaparsın :)

Çok teşekkür ederim cevabın için bende öyle düşünüyorum zamanla aşk biter yerini saygı sevgi alır diyorlar çok aşık olup mantıksız hareket edipte sonra çok pişman olanlar var.. Inşllh istediğin gibi çok mutlu bir evlilik yaparsın :)
Amin..insallah sende canim benim daha öncede konularim oldu bu konularla ilgili simdi yeni konu actim senide etiketlemek istedim bilemedim.Aşk bitti... diye konuma gözatabilirsin.

Ben tam anlamıyorum bu durumu neyi mantıklı gelir evlilik için ask sevgi yok ?

Ya aşık olmazsan ne olaçak geri donduremezsin zamanı. ASLINDA aşk ve sevgi diyelim sen bu adamı hiç mi sevmiyorsun peki?Seviyorsan aşkta olur.Ama sevgi yoksa evlenilmez ya sevmezsen? ???

Mantıklı olan şu eğer karşısına hep sahtekarlar, aldatanlar ve bencil insanlar çıktıysa ve çok yıprandıysanız bu gibi kişilerle evliliği mantıksız bulmazmısınız? Ben de diyorum ki tüm iyi özellikler bir arada ama aşk yok ve evlendikten sonra aşk olabilir mi bı durumda olupta şuan evli bayanlar ne diyor bu konu hakkında merak ediyorum

Ben tam anlamıyorum bu durumu neyi mantıklı gelir evlilik için ask sevgi yok ?[/QU tüm iyi şeyler var mesela saygısı, sevgisi dürüstlüğü, nolursa olsun beni hep el üstünde tutması var ve o da bana aşık belki bunlar evliliği yürütür olamaz mı?

Aşık olmadığınız adamla yatma düşüncesi çok garip geliyor bana :KK51: erkekler için pek farketmiyorda biz kadınlar öyle değiliz

Evet bund
Aşık olmadığınız adamla yatma düşüncesi çok garip geliyor bana :KK51: erkekler için pek farketmiyorda biz kadınlar öyle değiliz[/QUOTE evet bundan da korkuyorum zaten soru da acaba sonra aşık olanlar varmı çnkü evlenince biz kadınlar erkeklere aşık olup bağlanıyormuşuz diye duydum

Mutlaka bir davranışı yahut fiziksel bir özelliği itiyordur seni. Bunu iyi analiz edip kabullenebilirlik düzeyini olcmelisin

Evlenip aşık olmayı beklemek mantıksızlıktır bence. Bunu sakın kendinize yapmayın. Unutmayın evlilik bir iş yeri değildir mutlu olmadığınızda bırakmanız çok zor. Evlilik bir yuva kurmaktır ve bu yuvayı ancak sevgi güzelleştirir. Sevginize zaman tanıyın. Evlenmeyi değil, onunla bir ömür geçirmeyi düşünün. Eğer yeterince emin değilseniz sonrasında geçen her gün kendinize ihanet etmiş gibi hissedersiniz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye evlenmeden önce bolca zaman tanımaya çalışın derim.

Back