- 15 Şubat 2020
- 465
- 445
Hayır hiçbir şey belli etmedim ama çok zor tutuyorum kendimiSizin arabayı sattığını bildiginizi biliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiçbir şey belli etmedim ama çok zor tutuyorum kendimiSizin arabayı sattığını bildiginizi biliyor mu
İşte ben davayı açmamıştım ki sadece avukatımla görüşme yaptılar anlaşmalı isterseniz bu bu çekişmeli isterseniz şu şu diyeAraba dava açıldıktan sonra satıldıysa mal kaçırma olduğu anlaşılırki zaten
Sorun direk neden içinizde tutacaksınız ki ortak alınmış mal ve kötü düşünerek satışmış hakkınız bu sizin ah bu erkekler dünyanın en uyanığıyız sanan erkekler neyse banlanmak istemiyorumHayır araba kullanılmıyordu bi garajda duruyordu evde yakın bir yerde değil şuan kullandığımız araba kendi babasının arabasıydı yatırım gibi düşünerek 185e aldık 280ediyor şuan evet bu mal kaçırmak
Evet çok doğru ben böyle detay düşünememiştimAdam "eşimin haberi vardı.." diyebilmek için geri dönmüş yoksa sizle birlikte olma fikrinde değildir ..6 ay kadar geçtikten sonra tekrar filmi koparıp evi terkedecektir sizi oyalıyor ki "mal kaçırma " davası açamayın.Eşiniz zaten sizinle tabiri caizse oynuyor..siz ona hiçbirşey demeden bir avukatla görüşün size tavsiyeler verecektir. Bu araba konusunu ilk kez bir şahit önünde konuşun..ya da telefon mesajlaşması ,işyeri güvenlik kamerası vb.elinizde delil olabilecek şekilde bu konuyu ilk kez konuşun eşinizle ...yani tek başınıza baş başa evin salonunda konuşmayın
Çoğu erkek bu konularda tam olarak "sinsi" oluyor..poker maskesi takıp gizli gizli iş çeviriyor.Yalnız eski konularınıza şöyle bir baktım ve geçen yıl neredeyse her ay boşanmaya karar verdiğinizi gördüm...kendi mağduriyetimizi kendimiz yaratıyoruz bazen.Aptal yerine konuldum hakikaten
Bence yapabileceklerinizi ogrenemden belli etmeyin.Hayır hiçbir şey belli etmedim ama çok zor tutuyorum kendimi
Kesinlikle bu konuda yapmam gereken buBence yapabileceklerinizi ogrenemden belli etmeyin.
Geçen yılı bırakın o gittiğinde hemen açmam gerekiyordu en azından şerh koydurmalıydımÇoğu erkek bu konularda tam olarak "sinsi" oluyor..poker maskesi takıp gizli gizli iş çeviriyor.Yalnız eski konularınıza şöyle bir baktım ve geçen yıl neredeyse her ay boşanmaya karar verdiğinizi gördüm...kendi mağduriyetimizi kendimiz yaratıyoruz bazen.
arkadaşlar nasıl bir şey bu gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sanki güvendiğim için ben suçluymuşum bendeymiş bir sorun gibi oysa ki sorun güvenip insan saydığım kişide.. çok moralsizim
avukat ne dedi yokmuymuş bir çıkar yolBugün avukatla olan görüşmelerim sonucu hakikaten minareyi çalanın kılıfını hazırladığını öğrendim. Hak iddia edemeyeyim diye iki defa devir yapmışlar gerekçe gösterebilmek için de babasına kredi çektirip kefil olmuş yani ne diyeceğimi bilmiyorum.. Bu kadar organize olmaları vs hayret ediyorum ne diyeceğimi bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim
Satışları vs sorgulayacaklar ama ne olur bilemiyorum garanti vermiyor hiçavukat ne dedi yokmuymuş bir çıkar yol