• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra adet düzeniniz değiştimi?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
29
ağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?

Evlilikle adet düzensizliğinin bir ilgisi olamaz bence başka bir probleminiz var belli ki basit kist falan olabilir bir jinekologa gidin muayene olun evlendiginizden beri hiç gitmediyseniz önemli böyle şeyler

Evlilikle adet düzensizliğinin bir ilgisi olamaz bence başka bir probleminiz var belli ki basit kist falan olabilir bir jinekologa gidin muayene olun evlendiginizden beri hiç gitmediyseniz önemli böyle şeyler
bilmiyorum google da arattığımda evlendikten sonra düzensizleşenler varmış. önceki ay stresten falandır herhalde diye düşündüm ama bu ay stres yaşamadım o kadar çok haklısın gitmeliyim de korkuyorum bi yandan da

Korunmayı bırakınca da düzensizlikler olabiliyor.
Korunuyor musunuz?
Gerçi her şekilde bir jinekolojik muayene olmalısınız. smear testi de vermelisiniz. Bir sorun varsa da yoksa da doktor söyler zaten. En sağlıklısı böyle olur. Ama sırf cinsel hayat başladı diye döngü değişmez.

Korunmayı bırakınca da düzensizlikler olabiliyor.
Korunuyor musunuz?
Gerçi her şekilde bir jinekolojik muayene olmalısınız. smear testi de vermelisiniz. Bir sorun varsa da yoksa da doktor söyler zaten. En sağlıklısı böyle olur. Ama sırf cinsel hayat başladı diye döngü değişmez.
yok korunmuyoruz ilaç almıyorum. İnternette bi kaç kişi yazmışta bende ordan yola çıktım bilmiyorum randevu alayım en iyisi :)

2.5 yıldır evliyim eşimle cinsel münasebetim sebebi ile hiçbir ay adetim de değişiklik meydana gelmemektedir. :)

ağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?
canım aynı durumu yaşamışız ,bende evlenince adetim düzensizleşti bir kadın doğumcuya görün bence 🙂

[/QUOTE
İlk evlendiğimde bende öyle olmuştum sonradan düzeldi

Yok değişmedi, değişeni de duymadım. 2 gün geç 2 gün erken bunlar normal. mesela 3 ay adet olmuyosan evet kist var ya da bi sorun var ama 2 gün gecikme nedensiz olabilir

Back
X