Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

sağol güzellik nasılsın:KK19:

sana katılıyorum ama ben acayip deli doluyum sağım solum belli olmuyor sinirlenince kulaklarım kapanıyor ne dediğimi duymuyorum:26::26:Bunu yavas yavas bitirmeye çalışıyorum fevri olmak kötü bişe:KK53::KK53:Ama gördüğüm o ki rabbimde dağına göre kar veriyor hani...Benimki sakin anlayışlı kindar değil ama tabi benim frene basmam lazım bu konuda yarın öbürgün oda bana patlarsa kaldıramam:KK25::KK25:

o da bana patlarsa kaldıramam diyosun ya bunu bilmen güzel....ona göre davranırsın belki canımmm:KK34::KK34::KK16:

selam bebiciklerimm:KK3:

topikcene bi sıkıntı var neşemiz eksik gibi geldi bana, herkese bi kasvet çökmüş havadan herhalde:KK31: benimde başım ağrıyor bi bakıyım dedim yine de:KK31:

selam bebiciklerimm:KK3:

topikcene bi sıkıntı var neşemiz eksik gibi geldi bana, herkese bi kasvet çökmüş havadan herhalde:KK31: benimde başım ağrıyor bi bakıyım dedim yine de:KK31:

tontişkoların canı sıkkın, ben de dahil :KK50:
(eşime kullandığım hitapları herkese kullanmaya başlıcam yakında, "her şeyde biraz sen varsın bebişşşş":KK9:)

tontişkoların canı sıkkın, ben de dahil :KK50:
(eşime kullandığım hitapları herkese kullanmaya başlıcam yakında, "her şeyde biraz sen varsın bebişşşş":KK9:)

konuyu biliyorumm seninle ilgili, ama nasip kısmet herşey:KK31: herşeyde bi hayır vardır diye düşünmek lazımm..eğer giderseniz eminim o illerin de hayatınıza katacağı güzellikler olacaktır:KK31:

bu arada şarkıyı daha önceden biliyordum ama unutmuşum bildiğimi, nerden duymuştum onu da hatırlamıyorum. bugün 11. ayımızı doldurduk aşkcığımla:KK17::KK17: facebook sayfamda paylaşıyım çok duygusal:KK16::KK16:

konuyu biliyorumm seninle ilgili, ama nasip kısmet herşey:KK31: herşeyde bi hayır vardır diye düşünmek lazımm..eğer giderseniz eminim o illerin de hayatınıza katacağı güzellikler olacaktır:KK31:

bu arada şarkıyı daha önceden biliyordum ama unutmuşum bildiğimi, nerden duymuştum onu da hatırlamıyorum. bugün 11. ayımızı doldurduk aşkcığımla:KK17::KK17: facebook sayfamda paylaşıyım çok duygusal:KK16::KK16:

güle güle kullan canım :KK9:

çağla ben buraya yazıyorum sanıyordum, yanlış yere yazıyormuşum onları :KK17: resmen sansürlemiş gibi oldum ya :KK30:

şarkı haticenin isminin altında yazan kelime grubundan çağrışım yaptı bende :KK31: gülen yüzüm, yazıyor ya... ona da gelsin bakem :KK16:

Son düzenleme:
X