- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
bende kocişim olan adama küstümmmmmm...bugün ne yapacaksın dedi...bende çökertme dedim...ona süzme yogurt kullan ama dedi...bende sen ona laf söylersin diye normal aldım dedi...sen nasıl karar veriyosun benim laf söyleyip söylemeyecegime diye konustu ama yüksek sesle....dondum kaldım yani o derece....bana sorsaydın keske arayıp dedi....arasam sen bilirsin dicek bende iyi görsürüz dedim kapadım tlfnu
bende kocişim olan adama küstümmmmmm...bugün ne yapacaksın dedi...bende çökertme dedim...ona süzme yogurt kullan ama dedi...bende sen ona laf söylersin diye normal aldım dedi...sen nasıl karar veriyosun benim laf söyleyip söylemeyecegime diye konustu ama yüksek sesle....dondum kaldım yani o derece....bana sorsaydın keske arayıp dedi....arasam sen bilirsin dicek bende iyi görsürüz dedim kapadım tlfnu
oyacım tatlı dille söylemekten kasıt derdini anlatabilmek ve karşı tarafın anlamasını sağlamak. ama anlatımlarından tatlı dille söylemediğini anladım? söylenerek ve kinayeli söylemişsin, yanlış mıyım? durumu, sana etkilerini ve oluşturduğu duyguyu anlatmayı denesen? genelde laf arasında söylenen, tartışma anında söylenen şeyler duyulmaz. ikinci aklıma gelen de oda kuralları koymak, çok çocukca gelebilir ama kural koymak bireyselleştirmeden sorun çözmenin basit yönlerinden biri :44: en son olarak da onlardan rahatsız olmayacağın neler yapabilirsin düşünmek. biraz kaçınma davranışı oluyor ama ne yapalım, bazen yapıyoruz hepimiz. örneğin sen de kulaklıkla müzik dinlesen :44:
Selam kızlar
Konunuzu sürekli takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız maşallah sizeayrıca çokta komiksiniz
Bende bi 15gün kadar önce sözledim yaza düğün yapcaktık kendi kendime diyodum 2013 gelinlerine katılırım diye ama maalesef 2014 kışa erteledik maddi koşullarımızdan dolayı kısmet artık hayırlısı nezamansa ozaman olsun diyorumyazada nişan yapcaz kısmet olursa
gerçi bazen damdan düşer gibi yorum yazıyorum size ama sürekli takip ettiğimden bana hep beraber konuşuyormuşuz gibi geliyor
act_rest sana en son dikkat ettiğimde düğününe 26 gün vardı şimdi o kadar geçmiş zaman ne çabuk geçiyor
bskn canım işyerin için bazen insanlar böyle sölesende anlamıyorlar yani işlerine gelmiyor çok ilginçler
buarada sabah blogunu deşeledim azcık, kavanozların harika olmuş bayıldımm ,sen bi dahisin
Oya ,bende de rutin seslere karşı takıntı var. çok sinir bozucu bir durum cidden.
bilgisayardan "laboratuvar kuralları" diye word'de bir yazı yaz.. madde madde kuralları oluştur .kapıya as onların gelmesine yakın (nasılsa patron gidince geliyorlarmış)
bu yöntemi de deneyebilirsin. yani ben son çarelerden biri olarak yapardım böyle birşey
mutluluknerdesinbenibullll, ismin ilgimi çekmişti açıkcası
valla haklsıın işlerine gelmediğini açıkca da söyledi
bu arada 2013 2014 2015 hiç farketmez sohbeti sevdiysen buyur gel
sessiz takipçi olma
blog için söylediklerin beni utandırdıteşekkür ederim incelediğin içiin
sözünüz hayırlı olsuni nişan ve düğün tarihlerini iple çekerken sıkıntısız günler geçirmeni dilerim
akşam konuşursunuz canımbir kere ses tonunu yükseltmesin. cümlelerini süzerek söylesin. ben mesela kırıldığımda ilk birkaç saat konuşamam, dilim açılmaz. sonra sonra eşim anlar ve başlarız konuşmaya. o da dikkat edeceğini söyler. bu tam tersi de oluyor, benim eşim de kolay kolay paylaşmaz. ama paylaşmadan çözülmüyor sorunlar, birlikte yaşıyoruz sonuçta bir de konuşmada "sen ona laf söylersin diye normal aldım" cümlen tahrik edici ve suçlayıcı olmuş canım, cümlelerimize dikkat edelim yoksa hepimiz yapıyoruz ama amacımız asgariye indirmek
Selam kızlar
act_rest sana en son dikkat ettiğimde düğününe 26 gün vardı şimdi o kadar geçmiş zaman ne çabuk geçiyor
tipik "bu konuşma nasıl olabilirdi" çalışması yapsaydık ama zaman yokhayalgücümzü çalıştırsaydık hepimiz
bu saçma ve tuhaf tartışmalar bana sonradan çok tatlı geliyor, iyi ki varlar, gülmeye bir neden
ayy burası cidden evli baaayanlar topiciği olmuşşşben evlenmedim ama gelcemm bananee bananee
hepiciğinizi özledimm
yemek tarifleri paylaşılmış, tam ev hali var topikte
bu arada krizsavar, Çağlanın konuşmasının nasıl olursa tartışma çıkmayacağı çalışması yapalım demişsin ama vakit kalmamış, bu konuyla bende kendi kendime ilgileniyorum. karşı tarafın egosuna saldırmadan konuşmayı başarmak çok önemli. böyle bi çalışma yaparsanız katılmak isterim
Günaydın canlarım ciğerlerimmmnasılsınız bugün?
düğün salonunda cekilen fotoları balayı ve kına fotolarını da getirdim...secip albüm yapcm birazdan
haklısın zaten bu cümleyi daha önce de bi kaç kullandıgım için sesini yükseltti ama bende haklıyım sorsam da sen bilirsin dicek yada geciştircek....ama bundan sonra arayıp sorcam öyle haklı olurum en azından
canım merhaba...evet caucak geciyo....bi ara dügüne 8 ay var diyodum zaman gecmiyo diyodum şimdi ise 27 günlük evliyimmmm....
daha böyle konularımız cok olur Krizim konusuruz calısırız üzerinde inşallah
kesinliklee....aksam eve geldi hiçbişey yokmus gibi davrandık zaten....ben sarıldım o öptü falan...oyyyhhhh depresti işte aşk....
kuzummm evli olmasan da gel tabi...özlüyoruz zaten...hep beklerizzzz....
Günaydın kızlarNasılsınız nasıl gidiyor hayat