Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlar

Aslı ve Müge ben de çok sıkıldım ya evde iş bitmiyor şimdide yaz temizliğine başlamam gerek halılar yıkamaya verilecek vakumlu hurç alıp fazlalıkları kaldırmam gerek off off ...

Bu arada yastıkları ve yorganları hurça koysam sonradan bozulma ihtimali var mıı acep biliyonuz mu?

püüff evet ya..

:84::84: hep böyle mi olcak.. ben şimdiden sıkıldım da gezmek istiyorum yorgunum diye vazgeçiyorum.

bu sıkılmanın sonu yok sanırım
ben bi ara çok bunalmıştım , özellikle ütüden fenalık gelmişti.
sonra demiştim ya ananemin tekniğini uyguladım..yan yatanda bir , ... yırtanda bir çok etkili oldu..

bircanım bende hurca koyuyorum bişey olmaz heralde :44:

ben geçen hafta yaptım öyle vakumlayıp kaldırdım.. topicte yapan kızlar var senede bir havalandırmak gerekiyormuş.. aynı formuna geri dönüyormuş

yerden bayağı tasarruf oldu o yüzden çok mutluyum iyi ki almışım..

sonra demiştim ya ananemin tekniğini uyguladım..yan yatanda bir , ... yırtanda bir çok etkili oldu..

:129::129::129::129::129:

anneannene sevgiler cidden çok doğru bir söz bende bu sözü hatırlatacağım kendime..

temizlik ve yemeğe sardım.. annem delirdi artık sorularımdan kocana söyle gezmeye çıkarsın seni salla işi dedi

temizliğin ütünün vsnin sonu yok valla canım..
sanki senelerdir evli gibi konuştum

Bneim de yerden tasarruf etmem lazım her taraf dolu yorgan yastık yatak en azından yorgan ve yastıkları bazanın altına sığdırmalıyım ben de alayım o zaman hurçlardan nerden almıştın sen?

Annen iyi demiş arada çık işleri salla her zaman da dört dörtlük olmayı versin ben artık öyle yapmaya başladım yoksa evde totom koltuk görmeden yatıyordum

ben koçtaş'tan aldım Bircan.

fiyatı da gayet makuldu. 2 jumbo, 1 xxl, 1 xl poşet var. 20 tl.

1 yorgan koydugum rafa 3 yorgan sıgdırdım bu sayede

*

evet işin sonu yok bunu bende anladım artık

Elifcim çok sevindim ya Allahın sevgili kuluymuşsunuz gerçekten..
nasıl bi kısmettir bu , maşallah
Allah ev kurana yardım eder derler , gerçekten öyle.
güle güle kullanın

17. Yazar Çocukluğunda Sahip Olduğu Kitabı Seneler Sonra Buldu

Amerikan yazar Anne Parrish, 1920'li yıllarda Paris'te kitapçıları geziyordu ve birden çocukluğunda en çok sevdiği kitap olan "Jack Frost ve Diğer Öyküler" eseri ile karşılaştı. Eski kitabı satın alarak kocasına gösterdi ve ona küçükken bu kitabı çok severek okuduğunu anlattı. Kocası kitabı alıp açınca ilk sayfada şu yazı ile karşılaştı; "Anne Parrish, 209 N. Weber Caddesi, Colorado Springs". Kendi sahip olduğu kitabı yıllar sonra bulmuştu.

Kizlarrr.ben geldimmm.
Elif ne yazikki linki acamiyorum telden
Ayrica hatice fotograflara da bakamiyorum. Mahrum kaldim bu durumdab.
Amaaaa sanirim elif dort ayak ustune dusmus
Hatice de eminim cok guzel davetiyeler hazirlatmistir.
Hayirli olsun ikinize de..

Hasta olmayinnnn :s bahar hastaliklari kistan daha zordur vala :l

Ben isleri biraktim
Yap yap nereye kadar
Utuden henuz bikmadim,cunku henuz gomlek sezonu acmadik. Iste is kiyafeti giyince sorun olmuyir.
Artik bende esim gibi is kiyafeti giyiyrm cok sevimsiz ama utuden ne giycem derdinsen kurtariyor
Bir gun ceker foto koyarim

Neyse kızancıklar opuyorum sizi :)

Aa aklima birsey daha geldi.
Gecen aylarda ikeea.da vazo icine konmalik cubuklar gormustum. 35 tl.
Bildigin dal, agac dali spreylemisler.
Neyse iki demet almak lazimdi. Cok pahalu diye annem aldirmamisti.
Bendeeeee teyzemin koyunde buldugum tipi guzel dallari topladim ist a getirdim
Birde cam vazo aldim. Silikon tabancasi ile denizden topladigim deniz taslarini cam vazoya yapistirdim
Seviyorum icimdeki kucuk derya baykali

Iste bu

Eklentiler

• $IMAG0859.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
günaydınlarr
oyaa ellerine sağlık çok güsell, başarılı olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…