Günaydın Mügemm
sanırım hasta olacağım burnum çeşme gibi. başım da çatlıyor:26:
sen nasılsın :78:
Geçmiş olsun canım
iyiyim bende , aynı iş ev yemek uyku iş ev yemek uyku..
monoton hayat işte..
püüff evet ya..
:84::84: hep böyle mi olcak.. ben şimdiden sıkıldım dagezmek istiyorum yorgunum diye vazgeçiyorum.
Günaydın Kızlar
Aslı ve Müge ben de çok sıkıldım yaevde iş bitmiyor şimdide yaz temizliğine başlamam gerek halılar yıkamaya verilecek vakumlu hurç alıp fazlalıkları kaldırmam gerek off off ...
Bu arada yastıkları ve yorganları hurça koysam sonradan bozulma ihtimali var mıı acep biliyonuz mu?
Aslı ve Müge ben de çok sıkıldım yaevde iş bitmiyor şimdide yaz temizliğine başlamam gerek halılar yıkamaya verilecek vakumlu hurç alıp fazlalıkları kaldırmam gerek off off ...
Bu arada yastıkları ve yorganları hurça koysam sonradan bozulma ihtimali var mıı acep biliyonuz mu?
sonra demiştim ya ananemin tekniğini uyguladım..yan yatanda bir , ... yırtanda birçok etkili oldu..
:129::129::129::129::129:
anneannene sevgiler cidden çok doğru bir sözbende bu sözü hatırlatacağım kendime..
temizlik ve yemeğe sardım.. annem delirdi artık sorularımdan kocana söyle gezmeye çıkarsın seni salla işi dedi
temizliğin ütünün vsnin sonu yok valla canım..
sanki senelerdir evli gibi konuştum
ben geçen hafta yaptım öyle vakumlayıp kaldırdım.. topicte yapan kızlar var senede bir havalandırmak gerekiyormuş.. aynı formuna geri dönüyormuş
yerden bayağı tasarruf oldu o yüzden çok mutluyumiyi ki almışım..
:129::129::129::129::129:
anneannene sevgiler cidden çok doğru bir sözbende bu sözü hatırlatacağım kendime..
temizlik ve yemeğe sardım.. annem delirdi artık sorularımdan kocana söyle gezmeye çıkarsın seni salla işi dedi
ben koçtaş'tan aldım Bircan.
fiyatı da gayet makuldu. 2 jumbo, 1 xxl, 1 xl poşet var. 20 tl.
1 yorgan koydugum rafa 3 yorgan sıgdırdım bu sayede
*
evet işin sonu yok bunu bende anladım artık