Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

İşte benimki o raddede alır beni sezeryana boşu boşuna çekmiş olurum sancıyı Son haftada tanıdım maalesef dr.u Eşim cumartesi başka dr araştıralım diyo eğer cumartesiye kadar doğurmazsam ogün başka dr.ları gezicez
Kızım musade etmedi rahat yaşamadık. Benim doktorun kadındı ve kendisi de 2 normal doğum yapmış biri. Oldukça rahat zaten gerçekten mecbur kalmadan sezeryan yapmayacağından emindim. Doktora güvenmek bu aşamada çok önemli gerçekten. Senin için de inşallah hayırlısı olur.

Gereginden fazla hem de :KK43:

Ben her gun yazcam. :KK48::silah:
Yazdığın saate bakıyorum bebek olunca gece sabah akşam.fark etmiyor fırsat bulduğum an yazıyorum
Kerem.nasıl dişleri çıkmaya devam ediyor mu Ezginin üst dişleri patladı daha çıkmadı gicirdatiyor alt dişler ile üstleri kasiyor

Yazdığın saate bakıyorum bebek olunca gece sabah akşam.fark etmiyor fırsat bulduğum an yazıyorum
Kerem.nasıl dişleri çıkmaya devam ediyor mu Ezginin üst dişleri patladı daha çıkmadı gicirdatiyor alt dişler ile üstleri kasiyor
Aynen oyle gece sallarken falan uyuklamayayim diye giriyorum kk ya.
Kerem iyi alttan 2 si cikti. Ustler yok daha
Cok sukur iyi patlamis bari yavrum kiyamam ya.
Hayirli atlatsinlar. 9.ay asisi oldunuz mu?

Kızım iyi çok şükür 10 gün sonra 3 aylık olacak. Ben de ev taşıyorum. Hem bebek hem ev topla temizle derken cok yoruluyorum.

Kerem nasıl? Şimdi çok hareketlidir emekliyordur sanirim
Masallah .. Zaman nasil da geciyor sanki 3 aydan daha kisa sur gibi dogum yaptigini yazman.

Allah yardimcin olsun cidden ev tasimak basli basina zor bir de bebekle Allah kolaylik versin.

Kerem sukur iyi o da yarina tam 9aylik olacak.besin alerjisi vardi o gecti Allahima sukur .:dua:
Asiri hareketli hem de :KK45:canima okuyor valla.
Kerem aceleci cikti. Yaklasik 2 aydir emekliyor:emir_bebek:
1ay olacak koltuklarda falan siraliyor:KK49:yakinda yurur diye bekliyoruz.
Dolap kapaklarini acip indiriyor kitapligi elden.geciriyor:KK48:
Aksama kadar aksiyon halindeyiz

Aynen oyle gece sallarken falan uyuklamayayim diye giriyorum kk ya.
Kerem iyi alttan 2 si cikti. Ustler yok daha
Cok sukur iyi patlamis bari yavrum kiyamam ya.
Hayirli atlatsinlar. 9.ay asisi oldunuz mu?
Olduk canim hiç sıkıntı olmadi karma asi gb korulcak bişey değil.üstte 3 dışı net belirginleşti yavaş yavaş tamamlanacak ınşallah.

Kızım iyi çok şükür 10 gün sonra 3 aylık olacak. Ben de ev taşıyorum. Hem bebek hem ev topla temizle derken cok yoruluyorum.

Kerem nasıl? Şimdi çok hareketlidir emekliyordur sanirim
Allah yardımcınız olsun ev taşımak zor.. saglik olsun her sey atlatilir
maşallah bebeğine.buyuyor minikler ama bezen de hala küçük geliyor...

evet öyle oldu, anca instagramdan görüyoz birbirimizi kuzum
iyiyim nolsun çalışmaya devam
sen nasılsın kerem nasıl :emir_bebek: gitgide yakışıklı oluyo maşallah
Evet ya :KK53::KK53:
Sukur iyiyim bende eylulde baslicam calismaya esimle. Umarim dogru karar almisimdir . En.azindan.hafta sonum.ve calisma saatim esnek olacak ama surekli beraber bakalim nasil olcak? Bir.de Kereme alistim iyice:KK48:bir yanim git.nefes al.diyor bir yanim tuhaf.

Sagolasin:KK200::emir_bebek::nazar:

X