evlendiğimde kendi aileme yakın bir evde yaşamam bize problem yaşatır mı sizce??

Kırılmıcakları bir şekilde dile getirin.
Nişanlının bu duruma olumlu yaklaşması da güzel ikiniz oturup ortak bi karar alın bence
Yada ortada bir yer belirleyin yaşadığınız şehri bilmiyorum iki tarafada aynı mesafede olsun

nişanlımın ailesine yakın mesafede yaşıyoruz en fazla 20 dklık bir yol var.. istedikleri an çıkıp gelebilecekleri bir mesafe hiç bir şekilde ulaşım sıkıntısı yok.. hayırlısıyla askerden döndükten sonra ortak bir karar alacağız inşallah..

bence iki aileye de eşit uzaklıkta olmalı hatta mümkünse uzak olmalı :) Siz artık kendiniz aile olacaksınız sonuçta:)

evet çok haklısınız imkan olsaydı farklı şehirde yaşamayı tercih ederdim çünkü o zaman ilişkiler daha iyi oluyor yüz göz olmuyorsun ama tüm aileler aynı şehirde olacak o yüzden bari kendi aileme yakın olayım diyorum ona da cesaret edemiyorum.. karmaşık bir durum :44:

morfistancım problem değil senin için bi artı olur bnce benim ablam evlendi bizim evle 2 sokak var arasında çalışırken yemeğini salatasını yapardık işten gelirken bize uğrar alırdı sonuçta herkes kendi evinde olacak şekerim sorun olacağnı sanmam ben

canım benim açımdan çoook iyi olur.. ailem içinde öyle.. beni düşündüren kısım nişanlımın ailesi.. biz salonu tutarken bize yakın güzel salonlar var diye buradaki düğün salonlarından bir tanesini tutalım demiştim.. babası istememişti kız tarafında düğün olmaz demişti..şimdi bu durum daha vahim oğlu kız tarafında olacak :18:

sinir oluyorum böyle muhabbetlere evlenecek olan sizsiniz sonuçta niye karışırlar bu kadar byükler :95:saygıdan bişey de diyemiyoruz ah ahh inş. sorun çıkmaz bebeğimm herşey gönlüne göre olsun

sinir oluyorum böyle muhabbetlere evlenecek olan sizsiniz sonuçta niye karışırlar bu kadar byükler :95:saygıdan bişey de diyemiyoruz ah ahh inş. sorun çıkmaz bebeğimm herşey gönlüne göre olsun

inşallah canım benimm.. evlenirken bile kendi kararlarımızı veremiyoruz.. neymiş efendim kız tarafı erkek tarafı ne kadar yanlışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…