- Konu Sahibi adanakebap
ya adını bana yazar mısın canım bulunca markası neydi hepsimi aynı kuzum yaa
Tamam canım bulursam sanada sölerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana bulunca haber vercektim koçtaştan bi tane sprey aldım ankastre için süper yaptı su lekesi el izi falan hepsi geçti sende orda sorarsan yönlendirirler zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ismi ne canım spreyin koçtaş var bizim burda ordan temin ederim ben daha kullanmadım eşyalarımı ama leke konusunda takıntılıyım
canım bende gri istiyodum ama parmak izi bırakıyor diye vazgeçtim beyaz aldım. inoxlar var iz bırakmıyor diyorlar ama fiyatları çok yüksek geldi bana...
merhabaa konunun üzerinden 3 yıl gecmiş ama inşallah cevap alabilirim sizden :) :) bende nisan ayında evleneceğim samsung ve bosch arasında kaldık nişanlımla sizde samsung aldım yazmışsınız nisanlım buzdolabı ve çamaşır makinesi çok güzelmiş samsung kullanıslı diyor ama bulaşik makinesi cabuk bozuldu diye okumuş bir kaç yerde sizin makineleriniz ne durumda acaba ?:)biz tüm beyaz eşyalarımızı samsung aldık. buzdolabımı herkes çok beğeniyor alttan kapaklı ve içi çok geniş. bulaşık ve çamaşır makn. çok memnunum
mikrodalgam da samsung. hepsi siyah beyaz çok şık duruyor.