• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlencem beyaz esya alicam ama yardiminiza ihtiyacim var beyaz mi almaliyim grimi?

ya adını bana yazar mısın canım bulunca markası neydi hepsimi aynı kuzum yaa :50::50::50::50::50::50::50:

Canım sana bulunca haber vercektim koçtaştan bi tane sprey aldım ankastre için süper yaptı su lekesi el izi falan hepsi geçti sende orda sorarsan yönlendirirler zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankastre ocağım siyah cam, diğerlerinin tamamı gri, parmak izi bırakmayanlardan. Valla ben çok memnunum. Ayrıca beyaz illa ki sararıyor, sararmasındansa parmak izi silmeyi tercih ederim açıkçası. Benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik ve gri, iyi ki almışım:16:

Zevk meselesi tabiki sonucta ayni islevi goruyor ben camasir makinesi haric esyalarimi inox aldim, camasir makinesinde inox olmazmis gri boyali olurmus gri boya icin de fazladan para vermeye gerek yok die beyaz aldim, karari kendin ver derim ben aksi bir durum olmadikca asagi yukari 15 yil kullancaksin pisman olmayacagin bir secim yap bence canim :)

Canım sana bulunca haber vercektim koçtaştan bi tane sprey aldım ankastre için süper yaptı su lekesi el izi falan hepsi geçti sende orda sorarsan yönlendirirler zaten

ismi ne canım spreyin koçtaş var bizim burda ordan temin ederim ben daha kullanmadım eşyalarımı ama leke konusunda takıntılıyım :31::31::31::31::31::31::31:

canım oncelıkle Allah tamamını erdırsın
Ben ılk baslarda sıyah camlı almayı dusunuyordum cok hos gorunuyor sıyah cam ama hem evı cok bogar hemde fıyat acısından sırf rengnden dolayı fıyatlar baya artıyordu
suan bosch dan grı olarak aldım beyaz esyalarımı ama henuz kullanmadım ınsallah hayırlısıyla kullanıcam hepsıde ıcıme sındı cok sukur

yengelerimden biliyorum gri almışlardı hepsini.nacizane fikrim; tamam estetik güzel hoş fakat işin bide temizlik boyutu var.mutfakta kullanılanlar özellikle de. yağ çöz kullanamıyosunuz çünkü leke yapıyo ve geçmiyo.çok da berbat oluyo açıkçası.yanlışlıkla damlarsa artık o leke daima orda naparsanız yapın geçmiyo.bende yeni ev kurdum evleniyorum.hepsini beyaz aldııımmm adı üstünde beyaz eşya beyaz olmalıııı :8:

biz tüm beyaz eşyalarımızı samsung aldık. buzdolabımı herkes çok beğeniyor alttan kapaklı ve içi çok geniş. bulaşık ve çamaşır makn. çok memnunum
mikrodalgam da samsung. hepsi siyah beyaz çok şık duruyor.

Benimkilerin hepsi gri.leke yapmayanlar bile temizlendigini belli etmiyo bence.simdiki aklim olsa beyaz alirdim.birde mutfagin kucukse filan tum griler bir arada daha bogucu oluyo.beyaz temizligide belli ederdi,dahada ferah tutardi mutfagimi eminim,ama gecti iste.

Kesinlikle beyaz cok pişmanım gri aldığımaa.eşim söylemişti beyaz al dıye ama kırada beyaz kullandım kedı evimde anlastrem ilk defa olucaktı daha modern görünüyor gibi geldi illa onu alıcam dedim şimdi cokkkkkk pişmanımmm.çok yeniler değiştirme imkanım da yok malesef bu yüzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende gri istiyodum ama parmak izi bırakıyor diye vazgeçtim beyaz aldım. inoxlar var iz bırakmıyor diyorlar ama fiyatları çok yüksek geldi bana...

Benimde arcelik inox ankastrem ve malesef yanal iz bırakıyor özellikle ocagım ve davlumbazım.fırın da bişey yok.mikrodalga alıcam mecbur gri bide onla uğrasıcam.krem temizleyici kullanamıyorsun.o ankastre için olan twmizliyicilerde temiz yüzeye uygularsan sonuc veriyor yoksa berbat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz tüm beyaz eşyalarımızı samsung aldık. buzdolabımı herkes çok beğeniyor alttan kapaklı ve içi çok geniş. bulaşık ve çamaşır makn. çok memnunum
mikrodalgam da samsung. hepsi siyah beyaz çok şık duruyor.
merhabaa konunun üzerinden 3 yıl gecmiş ama inşallah cevap alabilirim sizden :) :) bende nisan ayında evleneceğim samsung ve bosch arasında kaldık nişanlımla sizde samsung aldım yazmışsınız nisanlım buzdolabı ve çamaşır makinesi çok güzelmiş samsung kullanıslı diyor ama bulaşik makinesi cabuk bozuldu diye okumuş bir kaç yerde sizin makineleriniz ne durumda acaba ?:)

samsung onermem ve kesınlıkle beyaz almalısın.boshtada servıs sıkıntılı ve parca sıkıntısı yasayabılrıısn.arcelık eskı kalıtede dgl ıllakı alıcam dersne bossh al bunalrdan benım arasıtrımalarım sonucu .

Back