• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlencem beyaz esya alicam ama yardiminiza ihtiyacim var beyaz mi almaliyim grimi?

Canim hayirli olsu insAllah guzel gunlerde kullan alacaklarini.. bence gri alma cunku bir komsum gri buzdolabi kullaniyor onlar dijitalmis ve bozuldugunda icinde bi kart aliyormus ve tum degismesi gerekiyormus valla onunki bi bozuldu 500 tl birden verdiler tabi bu benim dusuncem sana kalmis

Son düzenleme:
benim hepsi gri ve çok ama çok memnunum.
bu senin ev dekoruna ve zevkine kalmış tamamen.

bizde alırken başta gri mi olsun beyaz mı dedik ama gri her evin dekoruna uymuyor maalesef bide kirada oturacaksanız aspratör farklı renk ocak yer bakımından nasıl olacak derken sıkıntı olabiliyor.. her evde farklı bir dizayn var çünkü. Üstelik aynı işlevi yapacak bir eşya için düğün öncesi ekstra böyle bir şeye masraf yapmaya gerek yok.. gri olanlar daha pahalı oluyor renk durumundan dolayı.. iyi düşün

Sizin ev dekorunuza kalmış bir şey aslında griler beyazlara göre biraz daha pahalı şahsen benim şahsi fikrim tabi ki gri çok şık :51:

bizde alırken başta gri mi olsun beyaz mı dedik ama gri her evin dekoruna uymuyor maalesef bide kirada oturacaksanız aspratör farklı renk ocak yer bakımından nasıl olacak derken sıkıntı olabiliyor.. her evde farklı bir dizayn var çünkü. Üstelik aynı işlevi yapacak bir eşya için düğün öncesi ekstra böyle bir şeye masraf yapmaya gerek yok.. gri olanlar daha pahalı oluyor renk durumundan dolayı.. iyi düşün

benimkiler beyaz hiç gri düşünmedim ama sadece set üstü ocak almadım onu siyah yada gri alacam. Ben beyaz eşyayı adı gibi beyaz seviyorum :16:

Canim bence gri alma, klasik beyaz al, çünkü gri olanlar daha çok parmak izleri belli edebilir bence... Ama seçim senin tabi ki ;-)
Mutluluklar dilerim :21:

gri aldığım için o kadar memnunum ki bence çok yakışıyor hele de buzdolabına..bide ben arçeliğin ters bi modeli var buzdolabında onu aldım valla çok hoş..beyazdan kat kat kaliteli ağır duruyor...mini fırınım b. makinem çamaşır hepsi mutfakta zaten bi takım oldular cici cici:8::8:

aynı soruyu bende düşünüyorum aralarında 600lira oynuyor ama ben gri istiyorum 600 lira için istemediğim bir rengi yıllarca kullanmak istemiyorum burdaki 600lira hiç küçümsencek rakam değil elbette ama yıllarca sevmediğim beyaz buzdolabı yerine şimdi 600fazla vermek daha mutlu edicek beni evet para vermekten mutluluk duyuyorum:37:

Cevap bekliyorum

Canım bende senin gibi kararsız kalmıştım ama ankastre almaya karar verince geri kalanlarıda mecburen gri aldım çookta pişmanım temizlenmiyor siliyosun iz kalıyo leke kalıyor ben şimdiden pişman oldum ama şık duruyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende senin gibi kararsız kalmıştım ama ankastre almaya karar verince geri kalanlarıda mecburen gri aldım çookta pişmanım temizlenmiyor siliyosun iz kalıyo leke kalıyor ben şimdiden pişman oldum ama şık duruyo

aayy deme canım ya bende ankastre almıştım daha kullanmadım ama üzerinde leke tutmaz mı iz bırakmaz mı ne yazıyodu kuzum:15::15::15::15::15::15::15:

aayy deme canım ya bende ankastre almıştım daha kullanmadım ama üzerinde leke tutmaz mı iz bırakmaz mı ne yazıyodu kuzum:15::15::15::15::15::15::15:

Off özellikle o ankastre beni sinir etti berbat bişi ya ama onların özel spreyleri varmış onlarla siliniyomuş canım ben bulursam alcam

Kizlar bnde sorayım bari. Bizde ankastre var ve zaten asprtorunden nfret ettik brde fırınin alt kismida gri neyle temzlersek olmuyor. Nokta nokta lekeler var ama Allah tan camı çıkıyorda o rahat temzleniyr :)

yaa gerçekten pişmanmısın ??? ne alcam ben şimdi yaaa

Canım ankastren inox sa mecburen geri kalanıda ya inox yada gri alcan yoksa hoş durmaz diğerleri beyaz yada başka renk olmaz ki. Onun bi temizleme formülü vardırda biz bilmiyoz heralde :)

Off özellikle o ankastre beni sinir etti berbat bişi ya ama onların özel spreyleri varmış onlarla siliniyomuş canım ben bulursam alcam

ya adını bana yazar mısın canım bulunca markası neydi hepsimi aynı kuzum yaa :50::50::50::50::50::50::50:

Back