Evlattan Ötesi Boşmuş

Allah yardımcınız olsun🙏 gerçekten öyle çok iyi anlıyorum sizi aynı problem değil ama başka şeyden dolayı çok fazla stresli geçti bizimde İnşaAllah hemen geçer düzelir 🙏

Ya size kocaman sarılmak istedim,o kadar iyi anlıyorum ki sizi. 3 ayı kendinize ve evladınıza zehir etmeyin. Biliyorum dile kolay şeyler ama içinde olduğunuz anı yaşayın,evladınızın bu yaşlarının tadını çıkarın☺️1 dakika öncesine bile dönemiyoruz. Kaygılarınızla çocuğunuzun gülücüklerini,çıkardığı sesleri,ilk kez yaptığı mimikleri kaçırmayın. Eğer maddi olarak imkanınız varsa muhakkak profesyonel bi destek alın. Keşke sizin için bi şeyler yapabilsem.
Benım için çok şey yapmış oldunuz vakıt ayırıp yazdıgınız ıcın teşekkur ederim.cok haklısınız. Ona yansıtmamaya çok gayret ediyorum. Çok teşekkür ederim. İnşallah her şey güzel olur

Geçmiş olsun.Cok yakından şahit oldugum 4 hasta vardı biri ileri yaşta ameliyat oldu hafif kaldı.Digeri çocukken oldu şu an kocaman kadın sorunsuz.2 yaşında yeğenim oldu ameliyatla düzeldi şükür.Erken tanı diğer yeğenim ameliyat olması çift bez ve kemer gibi bir şey takıldı iyileşti şükür.Rabbim dermansız dert vermesin.Allah şifa versin.
Amin inşallah. İnşallah bizim de amelıyatsız geçer. İnşallah

Allah yardımcınız olsun🙏 gerçekten öyle çok iyi anlıyorum sizi aynı problem değil ama başka şeyden dolayı çok fazla stresli geçti bizimde İnşaAllah hemen geçer düzelir 🙏
Teşekkur ederim inşallah Allah razı olsun. Size de çok çok geçmiş olsun

Gecmıs olsun. Sagolun teşekkur ederim.benım yuzumdenmks gibi gelıyor. Bir hekımın kontrolundeydık ama keske diyprum baska doktorlara da gitseydım. Bebekken anlamaz hatirlsmaz dşyor herkes amelıyat süreci için. Ama ben düşündüğüm an gözlerim doluyor. Yani kucucuk bebek amelıyata girecek. Allah şifasi olmayan hastalık vermedin tabi ama gerçekten çok zor bi süreç
Tabi ki zor bir süreç olacak ameliyat sonrası tam yürüme zamanı alciyla vs ama zaten bu süreçte önce çift bez , sonra bahsedilen cihaz en son ameliyat diye biliyorum ( yanlisimda olabilir) . Kendinizi suçlamayın geçecek gidecek hatirlamayacaksiniz. Zayıflık konusunda kızım 19 aya kadar 8kg di ve şuan çok şükür 10kg çıktı 22aylik (her türlü genetik, besin alerjisi vs bakıldı minyon olduğuna karar verildi) . Zamanla kilosunu da toparlayacaktir . Allah şifa versin

Tabi ki zor bir süreç olacak ameliyat sonrası tam yürüme zamanı alciyla vs ama zaten bu süreçte önce çift bez , sonra bahsedilen cihaz en son ameliyat diye biliyorum ( yanlisimda olabilir) . Kendinizi suçlamayın geçecek gidecek hatirlamayacaksiniz. Zayıflık konusunda kızım 19 aya kadar 8kg di ve şuan çok şükür 10kg çıktı 22aylik (her türlü genetik, besin alerjisi vs bakıldı minyon olduğuna karar verildi) . Zamanla kilosunu da toparlayacaktir . Allah şifa versin
merhaba.kızınız iştahsız mı , sizde işe yarsya kilo aldıran bir yöntemınız var mı acaba

Allah razı olsun.vakit ayırıp yazdıgınız ,üzüntümü paylaştiginiz için.herkese cok teşekkür ederim. Bugün gittik acıbademe,bir profesör doktordu. Sonuclarımızı inceledi tekrar pelvis grafi istedi. Cektirirken diger rçntgen cekimlerinden farklı olaral nasıl pozisyonda cekilecegini gosterei.
Getirdiginiz sonuclardan daha iyi ama evet grlısmemıs bir kalca dedi.kosa kosa amelıyata gerek yok bu amelıyat ıkı yasta da yapilir dedi.uc ay sonra geljn dedi ama ben daha sık kontrole gelelım dedim o zaman bayramdan sonra gelin dedi.
Ikı ay,cihaz kullanacağiz.
Gitmişken ggenel çocuk doktoruna da muayene olduk. Demir çinko düşüktğ zaten bizim. Onlar hakkında konustuk.
Kontrole gidene kadar cihazı kullanıp vitamjnlerini düzenli verip , yürütmeye calısacagım. İniallah gelişir kalçası. İştahı da bıraz açılsa biraz kilo alsa güçlenecek.yuruyemıyor su an sıralıyor sadece.
Hepınıze tekrar tesekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için. Üç ay bana uyku yok, inşallah elımden gelenı yapacağım.
Siz neden sürekli kendinizi suçluyorsunuz? Bebeklikten beri sorunları belliydi de mi gitmediniz dr a? Kaygılarınızı çok iyi anlıyorum, neler hissebileceğinizi bir anne olarak içimde hissediyorum. Şu an zaten herşey için çok erken geç kalmadınız ki.. iyileşecek bebeğiniz. Arkasından koşacağınız günleri görmeniz ümide ile…

Siz neden sürekli kendinizi suçluyorsunuz? Bebeklikten beri sorunları belliydi de mi gitmediniz dr a? Kaygılarınızı çok iyi anlıyorum, neler hissebileceğinizi bir anne olarak içimde hissediyorum. Şu an zaten herşey için çok erken geç kalmadınız ki.. iyileşecek bebeğiniz. Arkasından koşacağınız günleri görmeniz ümide ile…
Çok teşekkur ederim. Cift bez,alet vs yaptık her zaman da dr s goturdum.kendımı suclama sebebım,baska doktorlara gitmeliydim. İst a acıbademe gittik doktor bu cocugu fizige goturmelıydınız dedi.ben kocaelide ıkı ayrı cocuk doktoruna gidiyordum her ay. Yanı rutin kontroller ıcın ıkı dr a gidiyordum.ıkısı de demedi.anlamıyorum nasıl basıma gelıyor.cocugun kılosu dusuk 8 kg 14 aylık.mesela onda da kendımı sucluyorum. Belkı de cevremin etkısıdır.şunu ver bunu ver diyorlar. Süt alerjısı olan cocuga 1 yasına kadar kısıtlı şeyler yedırdık zsten. Simdi de iştahsız. Sabahları,muzlu hurma ozlu yulafnunlu vs pankek,omlet,kaşarlı patates tostu, menemen vs yapşyorum donusumlux.
Ara öğünlerım corba genelde.
Öğlen , ve aksam cogu zaman aynı yemeği vrriyorum baklıyat veya sebze kenik sulu.
Kıyma eklenebılıyorsa eklıyorum
Her gun meyve verırırm ıkı porsiyon
İkindide kek, bir kade yogurt,yulaf lapasi gibi gibi..
Bunları maks bes kasık yiyor. E ben napayım. Kucakta yedırırık mama sandalyesınde yedırırım dısarıda yedırırık olmuyor.simdi raporlu mamasını biberonda içirmeye calısıyorum. İçmıyor.uykuda dene dediler bogulmaz mı diye korkuyorum ama denedim içmedi. Tabıkı vazgecmeyecegım bır ay süre verdik biberon işine.
Boyle yanı durum.

Çok teşekkur ederim. Cift bez,alet vs yaptık her zaman da dr s goturdum.kendımı suclama sebebım,baska doktorlara gitmeliydim. İst a acıbademe gittik doktor bu cocugu fizige goturmelıydınız dedi.ben kocaelide ıkı ayrı cocuk doktoruna gidiyordum her ay. Yanı rutin kontroller ıcın ıkı dr a gidiyordum.ıkısı de demedi.anlamıyorum nasıl basıma gelıyor.cocugun kılosu dusuk 8 kg 14 aylık.mesela onda da kendımı sucluyorum. Belkı de cevremin etkısıdır.şunu ver bunu ver diyorlar. Süt alerjısı olan cocuga 1 yasına kadar kısıtlı şeyler yedırdık zsten. Simdi de iştahsız. Sabahları,muzlu hurma ozlu yulafnunlu vs pankek,omlet,kaşarlı patates tostu, menemen vs yapşyorum donusumlux.
Ara öğünlerım corba genelde.
Öğlen , ve aksam cogu zaman aynı yemeği vrriyorum baklıyat veya sebze kenik sulu.
Kıyma eklenebılıyorsa eklıyorum
Her gun meyve verırırm ıkı porsiyon
İkindide kek, bir kade yogurt,yulaf lapasi gibi gibi..
Bunları maks bes kasık yiyor. E ben napayım. Kucakta yedırırık mama sandalyesınde yedırırım dısarıda yedırırık olmuyor.simdi raporlu mamasını biberonda içirmeye calısıyorum. İçmıyor.uykuda dene dediler bogulmaz mı diye korkuyorum ama denedim içmedi. Tabıkı vazgecmeyecegım bır ay süre verdik biberon işine.
Boyle yanı durum.
Hangi dr lara gittiniz? Bende Kocaeli’deyim. Belki o zaman anlaşılmıyordu. Bazen dr larda atıp tutarlar başka dr u kötüleyip hastayı veya yakınını korkuturlar. İlla ki başımıza gelmiştir. (İyi olanları Allah başımızdan eksik etmesin) Ne bileyim oturamıyormuydu mesela sadece zamanında yürüyemedi diye mi ortaya çıktı bu hastalık? Bebekken röntgen çekilmemiş miydi? Anladığım kadarıyla çeşitli beslenmesi için gayet yolunda ilerliyorsunuz. Beş kaşık zaten yeterli. Bazı çocuk az yer zamanla kilo alıyorlar zaten. Siz şimdi sonrasına odaklanın bence zaten elinizden geleni yapmışsınız. Fizik tedavi kalçasından mı alacaktı? Şimdi alsa ameliyattan önce deneme şansı yok mu acaba?

Güncellemenizi okudum, bence ameliyata gerek kalmadan halledeceksiniz bu işi canınızı hiç sıkmayın. Burayı da güncelleyin gelişmelerle, 3/4 yıl sonra bu konunuzu okuyup gülümseyeceksiniz inşallah🥰

Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
yarın acıbadem atakent hastanesine gidiyoruz. Bakalım oradaki prof. Ne diyecek.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.
Allah tan umit kesilmez. Siz gonlunuzu ferah tutun. Tez zamanda sifa versin Rabbim.

Rabbimin mucizeleri sonsuz inanıyorum. Ümitsizliğe kapılmayın inşallah şifa verir Rabbim. Dua ve sabırla daha iyi olur inşallah her şey..

Allah razı olsun sizin gibi iyi niyetli insanların bir ikş güzel cümlesi dileği bile insana manen güç veriyor.
Allah çaresiz dert vermesin,bu gğnler geçecek ve bir anı olarak kalacak,tıp çok ilerledi hiç merak etmeyin.Zayıflık konusuna gelince benim kızım da aymı şekildeydi,çölyak testleri yapıldı,midesinde kitleden şüphelendiler o an ne hissettiğimi tarif dahi edemem.15 aylık 8 kg'dı.Şimdi 14 yaşında ve 50 kilo🙂 Spor yapıyor zayıflamak için.Sizin de öyle olacak inşallah 🙏

Allah şifa versin, tedavisi olan bir durum böyle düşünün. Kötüsünü düşünüp kendinizi kahretmeyin. Erkenden ameliyatını olup düzelecek inşallah.

Merhabalar kızınız ameliyat oldu mu benim kızım 4 yasinda ona da aynı şeyden ameliyat diyorlar çok geçmiş olsun süreç nasıl di bizimle paylaşabilir misiniz

Evlat en zoru. Ama çözümü var en azından derdinizin öyle düşünüp rahatlayın

Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
yarın acıbadem atakent hastanesine gidiyoruz. Bakalım oradaki prof. Ne diyecek.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.
Çok geçmiş olsun bende de varmış. Küçükken çok alçıda kalmış ameliyat ettirilmiş şuan bir fark yok, normal seyrinde. Anne olarak telasinizi anlıyorum ama teknoloji çağındayız herşeyin çözümü var. Fizik tedaviler çok kaliteli.

Back
X