- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.132
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin küçük yavrumuzaKızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
yarın acıbadem atakent hastanesine gidiyoruz. Bakalım oradaki prof. Ne diyecek.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.
Rabbim şifa versin inşallah kuzuya. Tereyağı ndan kıl çeker gibi bitsin gitsin inşallahKızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.
Geçmiş olsun, inanın düşündüğümüzden daha güçlü oluyorlar.Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin.Çok şükür ki hastalığının tedavisi var
Ben de 2 aylık bebeğimde tortikollis çıkınca ve 1 yaşına kadar fizyoterapi ile iyileşmezse boyun ameliyatı olacağını duyunca çok ağlamıştım.
1 yaşına 4 ay kaldı. Deli gibi egzersiz yapıyoruz.
ama hep diyorum ki; en kötü günümüz böyle olsun
Allah beterinden saklasın En azından tedavisi var. Ölümcül değil. Hayati risk yok düzelmese bile
Geçmiş olsun
Üzüntünüzü anlayabiliyorum. Benim bebeğimin de kalça kemiği gelişimi çok geriydi, kemiklere güneş çok iyi geliyor diye o aralar her gün 15 20 dakika hatta belki biraz daha fazla güneşe çıkardım. Başını, kollarını, hatta bazen komşunun balkonu güneş alıyor diye oraya gittim belini bile açıyordum güneş alsın diye. Her gün çocuğumu güneşlendirmek için evden çıkmıştım belli saatlerde. Araştırın isterseniz hangi saatte d vitamini almak için güneşte durmak daha etkili. Ev yoğurdu, süt bunlar da kemik gelişimi için iyi diye duydum. 1.5 ay sonunda çok hızlı şekilde normal seviyeye gelmişti sevinçten uçacaktım.başka bir doktora da gösterin derim tek bir doktora bağımlı kalmayın, bir de hemen bugünden itibaren biraz olsun ister dışarda ister camdan balkondan güneşte durdurun saat 11 le 3 arası mıydı unuttum. Vücudun D vitamini üretmesi için 2 gün sıcak su veya sabunla güneş gören yerin yıkanmaması gerekirmiş derideki yağla birlikte vücutta d vitamini oluyormuş. Eğer çıkarırsanız buna dikkat edin. Ben kollarını saçlarını yıkamazdım o zamanlarda.Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
Kardesimde ayni sorun vardi, cok erken farkedildi, atel takti birkac ay. Su an 30 yasinda ve sapasaglamKalçası oturmadı.kalçayı sarması gereken bir kemik varmış o buyumedi sarmadi kalçayı. Bir doktor bu kalca cocuk yuruyuncecıkar dedi. Henüz sıralıyor.bir doktor da ileride kireçlenme yapar amelıyat şart dedi. şimdi ıkı ay kullanmamız için bir cihaz verdi.scotish ride isimli. Sanmıyorum ama bi takın dediler. Bız de baska bir hekıme gidiyoruz. Aynı şeyleri duyacagız sanırım ama her yere gitmek istiyorum yine de.zaten çocuk zayıf, bir de amelıyat olunca nasıl olacak bilmıyorum.
Kalça konusunda bilgim yok Allah şifa versin.zayıflık konusunu bizde yaşadık %3lük persentilin altında kalırdı oğlumun kilosu.Gören doktor çok zayıf derdi.maalesef 1doktor fortini multi fibre diye bir takviye verdi.günde 2tane içiyor çocuk doktoru rapor yazınca ücretsiz alınıyor.onlarla kilosu artmıştı.Belki sizin çocuğa da iyi gelir.Doktoruna sorun istersenizKızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
Allah razı olsun cok teşekkur ederim100 ya şafi çektim rabbim ameliyata gerek kalmadan düzelme göstersin inşallah kızınız
Ya size kocaman sarılmak istedim,o kadar iyi anlıyorum ki sizi. 3 ayı kendinize ve evladınıza zehir etmeyin. Biliyorum dile kolay şeyler ama içinde olduğunuz anı yaşayın,evladınızın bu yaşlarının tadını çıkarınAllah razı olsun.vakit ayırıp yazdıgınız ,üzüntümü paylaştiginiz için.herkese cok teşekkür ederim. Bugün gittik acıbademe,bir profesör doktordu. Sonuclarımızı inceledi tekrar pelvis grafi istedi. Cektirirken diger rçntgen cekimlerinden farklı olaral nasıl pozisyonda cekilecegini gosterei.
Getirdiginiz sonuclardan daha iyi ama evet grlısmemıs bir kalca dedi.kosa kosa amelıyata gerek yok bu amelıyat ıkı yasta da yapilir dedi.uc ay sonra geljn dedi ama ben daha sık kontrole gelelım dedim o zaman bayramdan sonra gelin dedi.
Ikı ay,cihaz kullanacağiz.
Gitmişken ggenel çocuk doktoruna da muayene olduk. Demir çinko düşüktğ zaten bizim. Onlar hakkında konustuk.
Kontrole gidene kadar cihazı kullanıp vitamjnlerini düzenli verip , yürütmeye calısacagım. İniallah gelişir kalçası. İştahı da bıraz açılsa biraz kilo alsa güçlenecek.yuruyemıyor su an sıralıyor sadece.
Hepınıze tekrar tesekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için. Üç ay bana uyku yok, inşallah elımden gelenı yapacağım.