Evlattan Ötesi Boşmuş

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
yarın acıbadem atakent hastanesine gidiyoruz. Bakalım oradaki prof. Ne diyecek.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.

Kızımın kalçası gelişimini tamamlamamış. Displazi. 15 aylık. On sekızıncı ayda amelıyat diyorlar düzelmezse. Doktordüzeleceğini dusunmuyor. Zaten zayıf bir cocuk. 8 kg. Besin alerjısı vardı 1 yaşında geçti. Ya kahroluyorum. Amelıyat olacagıbı dusundukce cok uzuluyorum kıyamıyorum. Doktor uc ay da alçılı kalacak tam kemikleri gelişmesi gerekirken dedi. Keske daha once daha iyi hekımlere goturseydım. Öyle üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum ki.
Allah butun çocuklara şifa versin. Hayatımdaki her şey herkes anlamsızlaştı.sadece kızımı düşünüyorum. İçimi dökmek istedim.
Rabbim minik yavruna şifa versin bu süreci çok kolay bir şekilde atlatırsınız InşAllah 🤲🏻

Kalçası oturmadı.kalçayı sarması gereken bir kemik varmış o buyumedi sarmadi kalçayı. Bir doktor bu kalca cocuk yuruyuncecıkar dedi. Henüz sıralıyor.bir doktor da ileride kireçlenme yapar amelıyat şart dedi. şimdi ıkı ay kullanmamız için bir cihaz verdi.scotish ride isimli. Sanmıyorum ama bi takın dediler. Bız de baska bir hekıme gidiyoruz. Aynı şeyleri duyacagız sanırım ama her yere gitmek istiyorum yine de.zaten çocuk zayıf, bir de amelıyat olunca nasıl olacak bilmıyorum.

Geçmiş olsun. Kendinizi suçlamayın lütfen.
Benim de bebekliğim ameliyat ve alçıyla geçmiş, kalçaçıkıklığından. Herhangi bir sorunum yok şu an. Aynı rahatsızlık mı bilmiyorum ama, çocuklar bu durumlarda daha kolay toparlarlar.
Gecmıs olsun. Sagolun teşekkur ederim.benım yuzumdenmks gibi gelıyor. Bir hekımın kontrolundeydık ama keske diyprum baska doktorlara da gitseydım. Bebekken anlamaz hatirlsmaz dşyor herkes amelıyat süreci için. Ama ben düşündüğüm an gözlerim doluyor. Yani kucucuk bebek amelıyata girecek. Allah şifasi olmayan hastalık vermedin tabi ama gerçekten çok zor bi süreç

Hani 1.5 aylıkken götürdüğümuz bir test vardı orayı gecmeyipte sonra olan süreç mi bu? İlk gecmedigi zaman çift bez vs oneriyolar bunları onermisler miydi eğer öyleyse? Çok geçmiş olsun. Evlattan ötesi yok 😔

Hani 1.5 aylıkken götürdüğümuz bir test vardı orayı gecmeyipte sonra olan süreç mi bu? İlk gecmedigi zaman çift bez vs oneriyolar bunları onermisler miydi eğer öyleyse? Çok geçmiş olsun. Evlattan ötesi yok 😔
Evet düzeltmedi o yöntemler maslesef.cok sagolun

Rabbim şafi ismiyle şifa versin evladınıza ve şifa bekleyen tüm bebeklere. Birden fazla dr görüşün görüşlerini öğrenin bu durumla ilgili. Allah dermansız dert vermesin yavrunuz iyileşecektir inşallah geçicek bu günlerde güzel anne ♥️

çok geçmiş olsun.iyi bir annesiniz kendinizi suçlamayın.tedaviyle düzelecektir.ameliyat olanlarda bile sorun yok şu an

BiraZda olumlusuna bakıp üzmeyin kendinizi çok şükür tedavisi olan birşeymiş rabbim beterinden korusuun hepsi imtihan kendinizi suçlamayın herşey hepimiz için olacak olduktan sonra her şekilde oluyor. Benim bi doktor tanıdığımın çocuğu gözünün önünde biberonla süt içerken boğulmuş vefat etmiiş elinden hiç bişey gelmemiş. Doktor olmasaydı kendisi hemen hastaneye yetiştirsem yaşardı diyr kendini üzecekti ama olacağın önüne bazen geçilmiyor geçmiş olsun dermansız dert vermesin rabbim

Kalçası oturmadı.kalçayı sarması gereken bir kemik varmış o buyumedi sarmadi kalçayı. Bir doktor bu kalca cocuk yuruyuncecıkar dedi. Henüz sıralıyor.bir doktor da ileride kireçlenme yapar amelıyat şart dedi. şimdi ıkı ay kullanmamız için bir cihaz verdi.scotish ride isimli. Sanmıyorum ama bi takın dediler. Bız de baska bir hekıme gidiyoruz. Aynı şeyleri duyacagız sanırım ama her yere gitmek istiyorum yine de.zaten çocuk zayıf, bir de amelıyat olunca nasıl olacak bilmıyorum.
Yeğenim aynı probleme sahipti bebekken. Bahsettiğiniz aletle düzeldi, ameliyata gerek kalmadı. Net hatırlamıyorum ama düzenli 6 ay falan kullanmıştı. Şimdi 30 yaşında, hiç bir problemi yok.

Çok cok geçmiş olsun. O kadar hissettim ki üzüntünü kalbim acıdı.
Dua edelim bazen Dr lar yanılabiliyor, diğer doktor farklı birsey ya da daha kolay bir tedavi sunabilir.

Allah safi ismiyle şifa versin inşallah 🤲

tedavisi yok mu anlamadım allah şifa versin

Gecmıs olsun. Sagolun teşekkur ederim.benım yuzumdenmks gibi gelıyor. Bir hekımın kontrolundeydık ama keske diyprum baska doktorlara da gitseydım. Bebekken anlamaz hatirlsmaz dşyor herkes amelıyat süreci için. Ama ben düşündüğüm an gözlerim doluyor. Yani kucucuk bebek amelıyata girecek. Allah şifasi olmayan hastalık vermedin tabi ama gerçekten çok zor bi süreç
Kendinizi suçlamayın. Nereden bileceksiniz? Doktorlara güveniyoruz. Icinizi ferahlatin guclu olmanız lazim. Allah yavrunuza tez elden sifa versin.

Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah. Gittiğiniz doktordan hayırlı haberler alırsınız umarım. İçinizi ferah tutun,Allah dermansız dert vermesin. Kızınız sağlıklı,yanınızda,başka hiçbir rahatsızlığı yok buna bin şükür. Çocuklar sandığımızdan çok daha güçlüler unutmayın.

Çaresiz değil çok şükür. Hiçbir şey olmasa bile Ameliyat ile düzelebilecek bir şey. Lutfen üzmeyin kendinizi. Elinizden geleni yapıyorsunuz inanıyorum ki sonuç güzel olacak.

Bebeğinizin zayıflığına da üzülmeyin. O güçlüdür toparlayacaktır. Dilerim ameliyata gerek kalmadan düzelir. Yok illa ki ameliyat derlerse de o da iyi geçecektir. Buna inanın.

Back
X