evlatlarima ne olursa olsun kim olursa olsun ortakigi yikarim..

Amaaaan ne takıyosun kafana be ilyasım hakanım ve yağmurum : ) sana kısaca ihy dicem artık.

Bana burda sokulan lafları duysan intihar edersin valla : ) Hayat benim ister boynuzumu yerimmmmm ister başka bişi

Rahat ol azıcık

Canım boşver üzme canını bu tip yanlış anlamalar yada kendini yanlış ifade etmeler olabilir sonuçta sanal ortamdayız birbirimizin yüzünü yada ses tonunu yada neyi ne amaçla söylediğini bazen yanlış anlayabiliriz .. Gerçek hayatta belkide 2 sn de konuşarak çözülebilecek bir diyalog burda uzayabilir ..

bence bu konuyu acmasaydiniz kimsenin zihnine filan islenmezdiniz..onlarca konu aciliyor gun icinde,bi tanesinin kullanici adina baktigimi hatirlamam..

O o zaman ona yazın buraya neden konu açıyorsunuzayrıca eşinizin eleştirilmesini istemiyorsanız o zaman buraya işinizle ilgili konular açmayın buradaki insanlar kimsenin stres topu değil.
Iyi akşamlar.

Açtığınız konuyu çok hatırlamıyorum ama ilginc isim tercihinizle bayağı bir akılda kalıyorsunuz. Riskli değilmi sizce adınız ?yağmur neysede komşumun oğlunun adı ilyas hakan olsa direk tanırım

O o zaman ona yazın buraya neden konu açıyorsunuzayrıca eşinizin eleştirilmesini istemiyorsanız o zaman buraya işinizle ilgili konular açmayın buradaki insanlar kimsenin stres topu değil.
Iyi akşamlar.
Hakkisiniz bir anda bi hata yaptim su andada o kisye yazmamamin sebehi ise belki o uye gibi baskalarinin da aklinda kalmistir diye actim .Tesekkurler iiyi aksamlar sizede....

Bazen de meseleyi halletmiş yahut unutmuş olmanıza rağmen başka bir konuda gelip "sen önce kendi sorunlarına bak" gibilerinden eski konuları açıyor. En sinirr olduğum şey:)

Taninsam nolcak ki?Yani eger taninmaktan korksamne kendi ne ee cocuklarimin fotolarini da paylasmam zaten..

Bazen de meseleyi halletmiş yahut unutmuş olmanıza rağmen başka bir konuda gelip "sen önce kendi sorunlarına bak" gibilerinden eski konuları açıyor. En sinirr olduğum şey:)
Iste bizimkide tipki oyle olmus:)O konuda cok fevri davrandigim ve yalnis anlasildigimi tekrardan farkettigim icinde tekrar konu actim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…