- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
-
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Amaaaan ne takıyosun kafana be ilyasım hakanım ve yağmurum : ) sana kısaca ihy dicem artık.Su anki acma sebebimden bahsediyorsaniz bazilarinn zihninde cok kalmis kendi konularinda benim eski konuma deyinnisler onu aydinlatmak icin actim onceki konumu da bi anda cok kotu olmustum ve actim ha esim elestirilenleri hakketmedigi icinde tepki verdim ama asiri tepki verdim sonradan farkettim....
O konu kapanmış cevap verememis ya icinde kalmasintamam da neden o üyenin konusuna yazmadın ?
siteyi de mi kaldırayım dedin
Sesli güldüm:)bana dedi al dedi cocuklarını dedi nereye gidiyorsan git dedi ben dedim gidecek yerim yok dedim kaynanam dedi bana dedi ben dedi bakamam dedi al dedi git dedi
gibi olmamış mı : )
Canım boşver üzme canını bu tip yanlış anlamalar yada kendini yanlış ifade etmeler olabilir sonuçta sanal ortamdayız birbirimizin yüzünü yada ses tonunu yada neyi ne amaçla söylediğini bazen yanlış anlayabiliriz .. Gerçek hayatta belkide 2 sn de konuşarak çözülebilecek bir diyalog burda uzayabilir ..Su anki acma sebebimden bahsediyorsaniz bazilarinn zihninde cok kalmis kendi konularinda benim eski konuma deyinnisler onu aydinlatmak icin actim onceki konumu da bi anda cok kotu olmustum ve actim ha esim elestirilenleri hakketmedigi icinde tepki verdim ama asiri tepki verdim sonradan farkettim....
Hemen cevap vereyim ben uyenin o sekilde cevabini gorunce sasirdim demekki zihinlerde o sekilde kaldim dedim.O yuzden de boyle bi konu acma geregi duydum.Degerli vakitlerinizi aldigim icinde herkezden ozur diliyorum....tamam da neden o üyenin konusuna yazmadın ?
siteyi de mi kaldırayım dedin
bana dedi al dedi cocuklarını dedi nereye gidiyorsan git dedi ben dedim gidecek yerim yok dedim kaynanam dedi bana dedi ben dedi bakamam dedi al dedi git dedi
gibi olmamış mı : )
Keşke biraz ara verseydim bebişimBen bu anı yaşadım sanki
Ben banlanmam gerekecek bi konu oldugunu dusunmuyorum ama oyle uygun gorulursede saygi duyarim yapicak bisey yok malesef...Bence banlanacaksınız
Yok banlanmazsın da konun kapanır.Ben banlanmam gerekecek bi konu oldugunu dusunmuyorum ama oyle uygun gorulursede saygi duyarim yapicak bisey yok malesef...
Hakkisiniz bir anda bi hata yaptim su andada o kisye yazmamamin sebehi ise belki o uye gibi baskalarinin da aklinda kalmistir diye actim .Tesekkurler iiyi aksamlar sizede....O o zaman ona yazın buraya neden konu açıyorsunuzayrıca eşinizin eleştirilmesini istemiyorsanız o zaman buraya işinizle ilgili konular açmayın buradaki insanlar kimsenin stres topu değil.
Iyi akşamlar.
Taninsam nolcak ki?Yani eger taninmaktan korksamne kendi ne ee cocuklarimin fotolarini da paylasmam zaten..Açtığınız konuyu çok hatırlamıyorum ama ilginc isim tercihinizle bayağı bir akılda kalıyorsunuz. Riskli değilmi sizce adınız ?yağmur neysede komşumun oğlunun adı ilyas hakan olsa direk tanırım
Iste bizimkide tipki oyle olmus:)O konuda cok fevri davrandigim ve yalnis anlasildigimi tekrardan farkettigim icinde tekrar konu actim...Bazen de meseleyi halletmiş yahut unutmuş olmanıza rağmen başka bir konuda gelip "sen önce kendi sorunlarına bak" gibilerinden eski konuları açıyor. En sinirr olduğum şey:)